Aberdeen  50 +

Aberdeen sijaitsee  Skotlannissa noin parin tunnin ajomatkan päässä Edinburghista . Kuapunki on Skotlannin kolmanneksi suurin, asukkaita siellä on noin 217.000.  Kaupunki saa elantonsa satamasta ja palveluista kuten yliopistosta ja muista oppilaitoksista ja on Koillis-Englannin merkittävin kaupan keskus. Sitä kutsutaan myös leikillisesti Euroopan öljypääkaupungiksi, sillä Pohjanmeri tarjoaa rannikkokaupungille runsaat raakaöljyvarat.

 

IH - International House kielikoulu on tominut täällä jo useita vuosia ja kaupungin ainoa kielikoulu.

Kielikurssi 50+ on kokonaispaketti joka sisältää opetuksen, majoituksen, vapaa-ajanohjelman sekä lennot Helsingistä.

Opetusryhmän koko on 4-12 opiskelijaa, opetusta on 30 oppituntia viikossa sisältäen myös muuta kuin kielitunteja. Englannin kielen tason pitäisi olla välillä B1-B2 (ei vasta-alkajille).

Vapaajanaohjelma on todella runsas ja mielenkiintoinen -kahdeksan puolipäiväretkeä sekä yksi kokopäiväretki kahden viikon aikana ja kaikki  sisäänpääsymaksut. Lisäksi viikonloppuna kokopäiväretki  mahtavaan kalastajakylään Stonehaveniin ja Dunnottar linnaan.-

 

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

 

50+ Kielikurssi

30 

4/12

2.100

 
Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2017: 8.-19.5.,19.-30.6.,11.-22.9.,

Majoitusken voi valita: joko perheessä, oma huone ja puolihoito (=aamiainen ja päivällinen), opiskelija-asuntola tai Guest House. Perhemajoitus sisältyy hintaan.

Powered by Aava 3