50+ kielikurssit - Colchester

Colchesterin kaupunki on Englannin vanhin rekisteröity kaupunki ja se sijaitsee noin 50 minuutin junamatkan päässä Lontoosta. Colchester on täydellinen opiskelupaikkakunta niille, jotka haluavat opiskella pienehkössä kaupungissa lähellä Lontoota.

Colchester English Study Centre

Kurssin nimi on hyvin kuvaava - Select English and Culture - englannin oppituntien kautta tutututaan Englannin kultuuriin ja iltapäivällä tehdään retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin ja tutustutaan kauniiseen Itä-Anglian maaseutuun.

Sunnuntai: saapuminen ja majoittuminen isäntäperheeseen

Maanantai-perjantai: (9-12.30)  kielitunnit. Kielituntien aiheita mm: kommunikointitaidot, Englannin maaseutu, luonto, teollisuus ja vapaa-aika, ruoka, taide ja tv ja elokuvat. Klo 14.00- erilaista ohjelmaa kuten tututuminen Colchesterin kaupuNkiin ja käynti linnassa, vierailu Dedham Valeen ja Flatford Milliin, kävely meren rannalla ja merihenkinen ateria, vierailu Norwichiin ja katedraaliin, teatteria, käynti taidegalleriassa, elokuvat ja taidetta, vierailu Layer Marney-torniin, perinteinen pub-lounas


Majoitus: isäntäperheessä , oma huone, puolihoito. 

Bussiliput heathrown kewntältä kohteeseen (meno-paluu) sisältyvät hintaan.

 

Katso Colchester video tästä

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio.

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Brighton, Bristol, Bournemouth, Exeter, Oxford, Canterbury, Cambridge, Colchester, Cardiff, Newcastle, Paignton, Plymouth, Salisbury, Torquay.

Kansallisia vapaapäiviä 2018: 30.3.,2.4.,7.5.28.5.,27.8.,25-26.12.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Select Culture
20
4-14
2580
-

Oppitunnin pituus 50 min. 

Kurssit alkavat 2018: 5.-16.6.,4.-15.9.

Powered by Aava 3