Aikuisten kielikurssit Japanissa

Japani on saarivaltio Tyynessä valtameressä Itä-Aasiassa. Se sijaitsee Kiinan, Korean tasavallan ja Venäjän itäpuolella, ulottuen pohjoisesta Ohotanmereltä etelään Itä-Kiinan merelle. Maan nimen muodostavat kirjoitusmerkit tarkoittavat "auringon juurta" tai "auringon lähdettä",
minkä vuoksi Japania kutsutaan joskus "nousevan auringon maaksi". Japanin pääkaupunki ja suurin kaupunki on Tokio (n. 12,6 milj.) Japani koostuu yli 3000 saaresta, joista suurimmat ovat Honshu, Hokkaido, Kyushu ja Shikoku. Valtaosa saarista on vuoristoisia ja monet myös tuliperäisiä; esimerkiksi Japanin korkein vuorenhuippu Fuji on tulivuori. Maan asukasluku on maailman kymmenenneksi suurin. 

Japani sijaitsee pääosin lauhkealla vyöhykkeellä, ja maassa on neljä vuodenaikaa - viisi, jos sadekausi lasketaan mukaan. Pohjoisessa talvet ovat ovat pitkiä ja lunta voi sataa runsaastikin, kun taas eteläisimmillä saarilla ilmasto on subtrooppinen. Talvisin kylmä, kuiva tuuli puhaltaa Siperiasta Japaninmerelle ja kohdatessaan Tyynenmeren lämpimän ilmamassan tuo rankkoja lumisateita maan länsirannikolle. Kesällä vuorostaan kostea, Tyyneltämereltä puhaltava tuuli tuo Japaniin lämmintä ilmaa. Myöhäiskesällä ja syksyn alussa päiväntasaajan alueen trooppiset matalapaineet synnyttävät taifuuneja, jotka tuovat usein rankkasateita.

ISI Jpanese Language School Education Center

ISI Japanese Language School Education Centerillä on kaksi kielikoulua Tokiossa: Tokyo-Ikebukuro Campus sekä  Tokyo Takadanobaba Campus , lisäksi Kyoto Campus (avataan heinäkuussa 2017) sekä Nagano Campus. Opetusta annetaan kaikilla tasoilla, oikea taso löytyy tasotestin avulla. Kaikissa kouluissa on valoisat luokkahuoneet, miellyttävät tilat opiskelijoiden käytössä, myyntiautomaatit, kirjasto sekä pc-t opiskelijoiden käytössä.

Japani on tärkeä kansainvälinen kauppakumppani ja siksi ne, jotka hallitsevat japanin, ovat etulyöntiasemassa. Kansainvälinen kommunikointi on yksi koulun perusajatuksista. Kielen lisäksi kulttuuri näyttelee suurta osaa kun puhutaan japanilaisten tuntemisesta. Koulun opettajat opettavat yhtä lailla japanilaista kulttuuria kuin kieltä ja pystyvät auttamaan opiskelijoita, koska koulussa puhutaan myöskin englantia. On myös tärkeää tuntea japanilainen etiketti; ilman sitä ei kommunikoinnista tule mitään. Japanin opetus on kokonaisvaltaista - kieli ja kulttuuri kuuluvat yhteen!

Koulujen kaikki opettajat ovat innostuneita, motivoituneita ja tekevät kaikkensa, että saat mahdollisimman paljon tietoa kielikurssin aikana. Lentokenttäkuljetus menomatkalla sisältyy hintaan .

Japanin kieli

Japanin kieltä puhuu äidinkielenään noin 127 miljoonaa ihmistä. Länsimaiselle japanin kielessä lienee vaikeinta oppia kiinalaisperäiset kanji-kirjoitusmerkit, joita on jopa kymmeniä tuhansia. Japanin opetusministeriö onkin määritellyt yleisimmät kanjit, joihin kuuluu 1945 kirjainmerkkiä.

Tokio

Tokio on Japanin pääkaupunki ja jos otetaan mukaan "greater Tokio", niin puhutaan 30 miljoonan ihmisen asuinalueesta. Tokiossa on kaikkea enemmän, sillä kaupunki on kaikista Japanin kaupungeista vilkkain, modernein ja suurin. Katumaisemaa halllitsevat ravintoloiden, tavaratalojen, ostoskeskusten ja muiden liikkeiden kirkkaat mainosvalot. Loppumattomat ihmisvirrat vaeltavat paikasta toiseen. Historia on läsnä vanhojen temppeleiden ja keisarillisten linnojen ja rauhallisten puutarhojen kautta. Japanilainen ruoka on terveellistä ja erinomaista nautittavaa, japanilaisen keittiön perusraaka-aine on riisi. Raaka-aineita kypsennetään yleensä mahdollisimman vähän ja ruoka on kevyttä. Kannattaa mennä paikan päälle kokemaan!

Kansallisia vapaapäiviä 2017: 1.1.,2.1,3.1., 9.1.,11.2.,3.3.,20.3., 29.4., 3.5.,5.5.,21.6.,7.7., 11.8., 18.9., 22.9.,23.9., 9.10., 3.11., 15.11.,23.11., 21.12., 23.12.,25.12.

 

KOKONAISPALVELUHINTA 
Opetus, majoitus, matkat - 2 viikkoa (ellei toisin mainita)
Kurssi
Oppi-
tunteja/vk
Ryhmä-
koko
Hinta
/€
Lisä-
viikko/€
Tehokurssi 2 (2vk)
20 
/20
2390*/2700**/2605***
 
Tehokurssi 2 (4vk)
20 
/20
3595*/3705**/3510***
 
Yksityisopetus (2vk)
20
1
2530
 

Oppitunnin pituus 45 min. 

* Tokyo, ** Kyoto, ***Nagano

Perhemajoitus sisältää aamiaisen ja päivällisen (puolihoito). Kysy myös muita majoitusvaihtoehtoja 010 666 5801 . Alle 3 kk:n kursseille ei tarvita opiskelijaviisumia.

Kurssit alkavat 2017:Tokyo/Kyoto:7.4.,3.7.,10.10.,8.1.18. (lukukaudet alkavat samoina päivinä). Jos osaat jo japanin alkeet, voit aloittaa lähes joka maanantai , mutta silloin tasotesti tehdään ennen kuin kurssille hyväksyminen vahvistetaan. Nagano: 7.4.,10.10. Yksityisopetuksen voi aloittaa aina maanantaisin. 

Powered by Aava 3