Aikuisten kielikurssit - Cambridge

Cambridgen yliopisto ja King's College Chapel ovat maailmankuuluja! Kaupungin keskusta on suhteellisen pieni ja muistuttaa vanhaa keskiaikaista kaupunkia lukuisine kauppoineen ja pubeineen. Kaupungissa on runsaasti kulttuurinähtävyyksiä ja puistoja. The University of Cambridge on kollegiaalinen yliopisto ja koostuu 31 erillisestä collegesta, joista vanhin on peräisin vuodelta 1284. Yliopistoalueen näkee parhaiten Cam-joelta päin. Asukkaita täällä on noin 124.000.

Regent School

Kielikoulu sijaitsee  keskustassa kauppojen, kahviloiden ja ravintoloiden läheisyydessä.  Koulun tilat on hiljattain uudistettu ja opiskelijoille varatut tilat ovat valoisat, toimivat ja modernisti sisustettu. BBC:n uutisia voit seurata  oleskelutilassa olevasta litteästä tv-ruudusta, voit juoda kahvia tai teetä sekä opiskella jos niin tahdot. Koulun oma puutarha toimii rentouttavana elementtinä oppituntien välissä. Henkilökunta on avokonttorissa ja helposti lähestyttävissä kaiken aikaa.

Koulun suosituin kurssi on nimeltään English World jonka avulla parannat tietoja, taitoja sekä varmuutta kielen puhumisessa. Samalla saat opastusta tulevaisuuden suunnitelmiesi tekoon. The Skills Training session - kurssilla mennään pitemmälle kuin vain kielen opiskeluun -saat opastusta esiintymisessä, esitelmien pitämisessä, ääntämisessä - kaikki englanniksi. Kurssin päätteeksi pystyt ilmaiseman itseäsi sujuvasti englanniksi , otat tulevaisuuden haltuun englanniksi! The Accuracy in Grammar session - tavoitteena on käydä läpi kielioppia ja samalla antaa tietoa yleisimmistä virheistä. The Knowledge for Global Community session on kurssin keskipiste. Sekä ryhmätöiden että henkilökohtaisten harjoitusten kautta opiskelijat tutustuvat eri aihealueisiin toimiakseen tehokkaammin maailmanlaajuisessa yhteisössä. The Language Focus session  kehittää lukemista, kuuntelua, kirjoittamista sekä opiskelutapoja englanniksi. The Spoken Performance Workshop tarjoaa foorumin itseluottamuksen  saavuttamiseksi  kommunikointitilanteissa. Tilanteita harjoitellaan esitysten, roolipelien ja julkisten puheiden pitämisen kautta.

Lisäksi jokainen saa 15 minuuttia henkilökohtaista ohjausta viikossa.

Toinen kurssikokonaisuus on English World ClasSix. Ryhmäkoko on maksimissaan 6 ja opiskelijat ovat työelämässä oman alansa asiantuntijoita. Päämääränä on parantaa omia vahvuuksia omalla uralla ja saavuttaa itseluottamus maailmanlaajuisen kommunikoinnin alueella. Jotta kurssi onnistuisi niin englannin kielen pohjaa pitää olla (B1).

Itseluottamus ja sujuvuus puhumisessa on kurssin  tärkein päämäärä. Lisäksi  se antaa itsevarmuutta osallistua tuleviin  neuvotteluihin samalla tasolla muiden kansainvälisten neuvottelijoiden  kanssa sekä kiinnittää huomiota kielen oikeellisuuteen ja kohteliasuuteen.

Pyydä lisätietoja kursseista 010 666 5800.

 

O.I.S.E. Cambridge

Kielikoulu sijaitsee 10 min kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, Luonnontieteellisen puutarhan vieressä. Koulussa on myös oma muurin ympäröimä viktoriaaninen puutarha, jossa opiskelijat ja henkilökunta voivat levähtää taukojen aikana.

OISE Cambridge toteuttaa samaa korkeatasoista ja kunnianhimoista opetusohjelmaa kuin muutkin OISEn laadukkaat kielikoulut. Opetus on kokonaisvaltaista ja opettajan ja opiskelijan välistä kontaktiaikaa on mahdollisimman paljon päivän aikana. Viihtyisien opiskelutilojen lisäksi opiskelijoiden käytössä on yhteinen tila kotitehtävien ja lisäharjoitusten tekemiseen, samoin internet ja sähköposti ilmaiseksi. Workshop-osioon kuuluu sanomalehtien lukeminen heti aamulla, oppitunteihin tutustumista ennakkoon, sujuvuuden harjoittelua ryhmässä, tunti ohjattua opiskelua päivässä. Oppitunnit pidetään 8.45-17.45.

Lontoon Heathrown-lentokentältä on suora bussiyhteys Cambridgeen. Meno-paluulippu sisältyy hintaan.

The New School of English

Kielikoulu on ollut olemassa jo vuodesta 1962 ja British Councilin hyväksymä yli 20 vuotta. Koulu sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Cambridgen keskustasta, lähellä Luonnontieteteellistä puutarhaa. Koulu on omassa viktoriaanisessa rakennuksessa neljässä kerroksessa, luokkahuoneet ovat valoisat ja lisäksi kurssilaisten käytössä on kahvila ja pieni puutarha. Kouluun on helppo tulla, sillä sekä bussiasema että juna-asema sijaitsevat lähellä.

Koulun ilmapiiri on henkilökohtainen ja välitön; tutustut helposti muihin opiskelijoihin ja talon henkilökuntaan. Opettajat ovat loppututkinnon suorittaneita, opetusmateriaali tasokasta ja monipuolista.

Listening Centre -digitaalinen kielilaboratorio on kaikkien käytössä päivittäin 13-17.30. Voit kehittää kuullun ymmärtämis-, puhumis-, ja ääntämistaitoja itseopiskelun kautta. Kirjasto lainaa oppikirjoja ja muuta materiaalia. 

Internetyhteys on ilmainen, samoin viikottain vaihtuva vapaa-ajanohjelma. Cambrigde on yksi kuuluisimmista englantilaisista kaupungeista, näkemistä ja kokemista riittää jokaiselle päivälle. Lisäksi koulu järjestää bussiretkiä esim. Elyn ja Norwichin kaupunkeihin. Lontooseen pääset junalla alle tunnissa.

Tehokurssi 3:lla voit valita iltapäiväohjelmaa, jolloin voit harjoitella kommunikointitaitojasi tai sitten kirjoittamista, lauseoppia, kuullun ymmärtämistä. Iltapäiväkurssit toteutetaan kun osallistujia on tarpeeksi.

Isäntäperhemajoituksen lisäksi voit valita asuntola-majoituksen 20.6-.28.8. välisenä aikana lisähintaan 90 €/vk.

Lontoon Heathrown-lentokentältä on suora bussiyhteys Cambridgeen. Meno-paluulippu sisältyy hintaan.

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio.

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Belfast, Brighton, Bristol, Bournemouth, Exeter, Oxford, Canterbury, Cambridge, Colchester, Cardiff, Newcastle, Paignton, Plymouth, Salisbury, Torquay.

Knasallisia vapaapäiviä 2017:14.4.,17.4.,1.5.,29.5.,28.8.

KOKONAISPALVELUHINTA (OISE)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2 
31
/4
3660
1250
Tehokurssi 3
25+5
/4+1
4670
1650
Yksityisopetus (1vk)
15
1
2740
-
Ykstyisopetus (1vk)
20
1
3250
-
Yksityisopetus (1vk)
25
1
3765
 

Oppitunnin pituus 60 min. 

Tehokurssi 2 ja 3 sisältävät: News Review (1t),kielitunnit (15),pari/ryhmätyöskentelyä (5t), projektityöskentelyä (4t),sujuvuusseminaari (6t), yksityisopetus (5t)(Tehokurssi 3)  viikossa 

Kurssit alkavat 2017: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

KOKONAISPALVELUHINTA (Regent)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta
/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2(world)
22
/12
2235
670
Tehokurssi 3 (world)
33
/12
2530
790
Tehokurssi 3 (ClasSix) 
10+15
6/12
2735
995
Tehokurssi 3A (ClasSix) 
15+10*
6/1
4620
1740-
Tehokurssi 3A (ClasSix)1vk 15+10* 6/1 2810  

Oppitunnin pituus 60 min. (22  = 29 à 45 minuutin oppitunteja, 33 = 44 à 45 minuutin oppitunteja)

* Yksityistunteja. 

Kurssit alkavat 2017: kurssit alkavat aina maanantaisin. 

KOKONAISPALVELUHINTA (NEW SCHOOL)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta
/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2
15
10/12
1790
520
Tehokurssi 3
21
10/12
1830
560
Työelämän kurssit
 
 
 
 
English for Professionals*
15+10
10/12+1
3995
-

Oppitunnin pituus 60 min. (15 t = 20 oppituntia á 45 min, 21 t = 28 oppituntia á 45 min.)* Tätä kurssia ei pidetä heinä-elokuussa

Tarjolla on myös majoitus koulun asuntolassa (yksiö jossa oma kylpyhuone) , ei ruokailuja, lisähinta 90€/vk.

Kurssit alkavat 2017: kurssit alkavat aina maanantaisin.

Powered by Aava 3