Aikuisten kielikurssit - Canterbury

Canterbury sijaitsee Kentin kreivikunnassa kaakkois-Englannissa. Canterbury on tunnettu lähinnä katedraalistaan ja arkkipiispastaan joka on anglikaanisen kirkon hengellinen johtaja. Kaupunkiin liittyy myös Geoffrey Chaucerin klassikkokirja Canterburyn tarinoita. Asukkaita täällä on noin 55.000 ja Lontooseen päsee kätevästi junalla.

Canterbury Language Training

Jo yli 20 vuoden ajan koulu on menestyksekkäästi auttanut kansainvälisiä ammattilaisia saavuttamaan tavoitteet ja edistymään uralla. Kokemus on osoittanut, että asiakkaat etsivät käytännönläheisiä ja hyödyllisiä tuloksia parantaakseen työelämän ammattiosaamistaan. Koulu on osa The London School of Englishiä.

Jokaiselle tehdään oma haasteellinen, tavoitteet huomioon ottava opiskelusuunnitelma. Jotta ohjelmasta saataisiin paras mahdollinen, koulun edustaja haastattelee kurssilaisen ennakkoon puhelimitse ja jokainen täyttää tarveanalyysin ennen kurssin alkua. Päämääränä on että kurssilaiset työskentelevät tehokkaasti englanniksi koko opiskelun ajan.

Majoitus on executive-tason perheissä, puolihoidossa viikolla (aamiainen ja päivällinen)  ja viikonloppuna myös lounas. Lisäksi oma kylpyhuone ja päivittäiset kuljetukset kielikurssillesisältyvät hintaan.

 

 

 

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Belfast, Brighton, Bristol, Bournemouth, Exeter, Oxford, Canterbury, Cambridge, Colchester, Cardiff, Newcastle, Paignton, Plymouth, Salisbury, Torquay.

Kansallisia vapaapäiviä 2017: 2.1.,14-17.4.,1.5.,29.5.,25.12-5.1.18

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta
/€
Tehokurssi 3
30
/12
3090
*English for Specific Purposes (1vk)
15+15
/4
3840
Business & Professional English (1vk)
15+10
/4
3600

Oppitunnin pituus 60 min. 

English for Specific purposes: 15 oppituntia yleisenglantia ryhmässä ja lisäksi 15 oppitunnin sisällön voi valita seuraavista aiheista: International Business Communication, Banking &Finance,Oil & Gas, Sales & Marketing, Insurance,Medical, Aviation, Hospitality,Lecturing Skills, Technical, Egineering, Legal, Human Resourses,Public Sector.

Lisäviikot mahdollisia kaikilla kursseilla.

Kurssit alkavat 2017: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

Powered by Aava 3