Aikuisten kielikurssit - Lontoo

Lontoo on Yhdistyneen kuningaskunnan ja Englannin pääkaupunki. Lontoon asukasluvun määrittely on melko monimutkaista ja riippuu siitä miten kaupunki määritellään. Lontoon virallisen alueen väkiluku on 8,3 miljoonaa,Lontoon kaupunkialueella asuu 11,9 miljoonaa kun taas Lontoon metropolialueella asuu 21 miljoonaa ihmistä. Suur-Lontoon alue koostuu 32 kaupunkipiiristä sekä Lontoon Citystä. Kaupungin halki virtaa Thamesjoki joka laskee Pohjanmereen. Historia kertoo että roomalaiset perustivat kaupungin noin vuonna 50. Lontoossa vallitsee lauhkea ilmasto, kesät ovat lämpimiä mutta harvoin kuumia, talvet ovat harvoin todella kylmiä. Lontoossa on viisi sinfoniaorkesteriä ja West Endin teatterimaailma on tärkeä New Yorkin Broadwayn rinnalla.

Lontoon kielikoulujen kurssitarjonta täydentää toinen toistaan ja sijainnit ovat eri puolella Lontoota hyvien kulkuyhteyksien päässä majoituksesta sekä keskustastan nähtävyyksistä. 

Lontoossa tapahtuu aina jotain kiinnostavaa - jokainen päivä on erilainen!

Kielikoulut Lontoossa: 

Olemme valinneet kielikoulut niin että koko kielikurssien kenttä on edustettuna:
The London School of English   - tarjoaa ratkaisuja työelämän asiantuntijoille ja intensiivisen yleiskurssin ja Business English-kurssin Westcroft Squaren koulussa.

OISE -London - valmentaa työelämässä olevia asiantuntijoita saavuttamaan monipuolisen ja sujuvan kielitaidon max neljän hengen ryhmissä.
Academy SJW London - on erikoistunut yleisenglannin opettamiseen max 8 (kesällä 10) ryhmissä
LSI-Language Studies International - koululla on ohjelmassa sekä yleisenglannin että työelämän kielikursseja
Kaplan International Colleges - ohjelmassa on sekä yleiskielen että alan ammattilaisille suunnattuja kielikursseja
IH-International House - koululla on nk. executive centre liike-elämän kielikursseja varten ja lisäksi yleisenglannin kursseja

" Our clients are busy, demanding people. They have no time to waste and need the best. Our courses have been developed in response to their needs."

Kensingtonin rauhallisella alueella Holland Park'issa sijaitseva koulu, perustettu 1912, on todella korkeatasoinen ja laadukas. Viihtyisät opetustilat , videot, tietokoneet, kuuntelutila, äänitystila, kielilaboratorio, opiskelukirjaston ja erityistyötilat. Oma ravintola tarjoaa päivittäin maukkaan lounaan (sisältyy kurssihintaan) ja väliajoilla voi nauttia kahvia ja seurustella muiden opiskelijoiden kanssa.

Kurssit on tarkoitettu kokeneille ammattilaisille. Tällä tarkoitetaan sitä, että osallistujat ovat olleet työelämässä useita vuosia. Pääpaino on kommunikointitaitojen kehittämisessä ja taitojen oppimisessa joita voi soveltaa heti työelämässä. Kukin kurssi tuo yhteen samanlaisen taustan omaavia kansainvälisiä ammattilaisia tai samassa asemassa toimivia ammattilaisia.

Opetus on monipuolista ja tehokasta, sillä kaikki opettajat ovat pätevöityneet opettamaan englantia ulkomaalaisille. Kurssiohjelma sisältää sekä yleiskielen (Westcroft Square) että työelämän erikoiskursseja. Yleiskielen kursseilla ala -ikäraja on 18 v. ja keski-ikä 32v. Erikoiskursseilla keski-ikä on 35-55v.

Yleiskurssit sekä Business English (24 v) pidetään Westcroft Squaren koulussa, Stamford Brookissa. Executive-kursseja ja yksityisopetusta järjestetään myös Canterburyn kielikoulussa joka on osa The London School of Englisiä. Koulu on esitelty Canterburyn kohdalla.

Uutta vuodelle 2017: kielikoulu on tehnyt sopimuksen  Prince Consort Residence asuntolan kanssa. Asuntola sijaitsee lähellä molempia kielikouluja kävelymatkan päässä. Käytössä on yksiö jossa oma kylpyhuone ja pienoiskeittiö, wi-fi. Lisäksi vuodevaatteet sekä keitiötarvikkeet kuuluvat pakettiin. Lisähinta 190€/vk

 

Tehokurssi 2 -Westcroft: kurssiin sisältyy 2 oppituntia viikossa seuraavilta alueilta: aamiainen opettajien kanssa (30 min),kotitehtävien ohjaamista (45 min),kielioppia (45 min),tapaaminen opettajan kanssa ja ohjistusa tulevaan kokeeeseen (15 min).

 

Academy SJW London

Kielikoulu on perustettu vuonna 1952 ja on toiminut siitä lähtien Lontoossa. Koulu sijaitsee viihtyisällä alueella Regent's Parkin tuntumassa, noin 15-20 minuutin bussimatkan päässä keskustasta. Lähimmät maanalaisen asemat ovat Kilburn Park ja Swiss Cottage. Isäntäperheet sijaitsevat samalla alueella joko kävelymatkan tai lyhyen bussi- tai metromatkan päässä koulusta.

Koulun toimitilat ovat käytännölliset ja viihtyisät. Opiskelijoiden käytössä on oleskelutila, jossa on TV sekä kahvi- ja teeautomaatti. Luokkahuoneissa (10 kpl) on pieni kirjasto, josta voi lainata "kotiin" kirjoja kielen harjoittelua varten.

Koulun ilmapiiri on lämmin ja ystävällinen. Kaikki opettajat ovat pätevöityneet opettamaan englantia ulkomaalaisille ja heillä on vuosien työkokemus. Opetus on suunniteltu aikuisille (alaikäraja 18v.), ryhmäkoko max 8 opiskelijaa (kesäkurssilla 10) ja oppitunteja (á 50 min.) 25 viikossa.

 

Koululla on mielenkiintoinen ja monipuolinen vapaa-ajanohjelma, johon kaikki opiskelijat voivat osallistua ryhmähintaan.

Uusi kurssi: Kieli+Kulttuuri -kurssissa on yhdistetty englannin käytännön opiskelu opintokäynteihin Lontooon kuulusimpiin museoihin ja gallerioihin. Vasta-alkajat eivät valitettavasti voi kurssille osallistua (tasovaatimus on intermediate). Iltapäivän ohjelma kestää noin kaksi tuntia ja opettaja on ryhmän mukana koko ajan. Esimerkki ohjelmasta: maanantai -The National Gallery -Italian Renaissance Art, tiistai - The Tate Modern Gallery -Contemporary Art, -keskiviikko -The British Museum -Ancient Egyptian Collection, torstai -The Science Museum -Technology & Power, perjantai -The Victoria & Albert Museum of Find Art. Kurssin pitopäivät on mainittu hinnaston alaosassa. Majoitus on perheessä, oma huone ja puolihoito. Muita majoitusvaihtoehtoja ovat asuntola ja hotellit. Pyydä tarjous toimistosta (010 666 5801)

Kielikoulu on tehnyt sopimuksen kahden asuntolan kanssa,asuntolat ovat auki ympäri vuoden. Pyydä tarjous toimistosta.

 

LSI-Language Studies International

Kielikoulu (London Central)  sijaitsee kaupungin sydämessä lähellä yliopistoa ja muodikasta Sohon kaupunginosaa. Kaupat, kahvilat, pubit ja muut kiinnostavat nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Itse koulu on moderni ja tarjoaa ilmaisen internetin ja muuta opiskelua tukevaa materiaalia. Koulun suunnittelema vapaa-ajanohjelma tutustuttaa Lontooseen ja retkikohteina ovat esimerkiksi Oxford, Stonehenge ja Edinburgh. (Varataan ja maksetaan paikan päällä)

Opettajat ovat yliopistotutkinnon suorittaneita, englantia ulkomaalaisille opettamaan tottuneita ammattilaisia. Opetusmateriaali sisältyy hintaan.

Isäntäperheet ovat 2. vyöhykkeellä , noin 15-20 minuutin metromatkan päässä koulusta.

English for Business: ensin 20 oppituntia yleisenglantia viikossa ja lisäksi valinnaisia teemoja 10 oppituntia viikossa: 

1.moduli -International Trade, 2.moduli -Developing Leadership Skills & Teambuilding, 3.moduli -Effective Communication in Presentations, Decision Making, Motivation and Delegation, 4.moduli - Effective Communication In Meeetings, 5.moduli -Marketing & Advertising, 6. moduli -E-Commerce, Viral Marketing &Social Media, 7.moduli -Banking and Stockmarkets, Mergers&Acquisitions, 8. moduli -Relationship Building &Networking,9.moduli -Recruitment Interviewing, 10.moduli -Business Law, Ethics, Environmental Issues, 11.moduli - Effective Communication in Selling and Negociations, 12.moduli -Management Styles in International Companies.

Modulikokonaisuudet alkavat: 3.1., 27.3., 19.6., 11.9.2017. Jos haluat valita tietyn modulin tiettyyn aikaan, niin ole hyvä ja tarkista sen toteutuminen soittamalla toimistoon 010 666 5801.

Kaplan International

Kielikoulu sijaitsee ihan Lontoon keskustassa Leichester Squarella. Kävelymatkan päästä löydät Trafalgar Squaren, National Galleryn, London Eyen sekä kuuluisan Portobello Roadin kirpputorin. Thames-joki on kivenheiton päässä ja voit myöskin kävellä Buckinghamin palatsille helposti. 

Kaikissa luokkahuoneissa on kosketustaululu (interactive whiteboard), joka tekee oppimisesta ja opettamisesta havainnollista ja mielenkiintoisa, Wifi sekä oleskelutilat. Opettajat ovat yliopistotutkinnon suorittaneita ja kokeneita. Majoitus on isäntäperheessä, 2-vyöhykkeellä. Lisäksi tarjolla asuntolamajoitusta. Pyydä tarjous toimistosta 010 666 5801.

Kurssit on rakennettu niin, että ensin on 20 oppituntia yleisenglantia ryhmässä ja tämän lisäksi (kurssista riippuen) 7 oppituntia sisältäen opettajan vetämiä harjoituksia , projektityöskentelyä ja /tai puhumisen harjoittelua. Lisäksi (kurssista riippuen) 8 oppitunnin sisällön voi itse valita (oma kielitaso  vaikuttaa valintaan): vocabulary, Current Affairs, Local Culture tai English for Business.

Koulun vapaa-ajanohjelma on mielenkiitnoinen ja runsas. Jokainen valitsee ohjelman ja maksaa paikan päällä.

IH-International House

Kielikoulu sijaitsee Lontoon keskustassa lähellä Covent Gardenia. Kielikoulu kuuluu yksityisten kielikoulujen ketjuun nimeltään International House. Ketjuun kuuluu yli 150 kielikoulua ympäri maailmaa. Yksi ketjun tärkeimmistä tavoitteista on pitää opetuksen taso erittäin hyvänä ja tätä varten oman henkilökunnan koulutus sekä opetusmateriaalien tuottaminen on tärkeä osa ketjun toimintaa.

Kielikoulussa on myöskin Executive Centre, jossa pidetään työelämän kielikurssit. Executive Centren myötä koulu  on on kehittänyt opetusmetodeja jo yli 25 vuoden ajan. Ensin kartoitetaan opiskelijan tarpeet ja päämäärät ja tämän jälkeen suunnitellaan sopiva kurssi ja menestystä seurataan  viikkotasolla.

OISE LONDON

Koulu kuuluu OISE-kielikouluketjuun. Lähtökohtana on opiskelijoiden kielitaidon monipuolinen valmentaminen ja sitä kautta itsevarmuuden lisääminen ja kommunikoinnin sujuvuuden saavuttaminen.

Kielikolun päämääränä on lisätä opiskelijoiden puhumisvarmuutta ja tehdä heistä sujuvia englannin kielen käyttäjiä. Pienet opetusryhmät (max 4) tai yksityisopetus antavat  tähän hyvän mahdollisuuden, sillä opetus on monipuolista ja haastavaa.

Koulun tilat sijaitsevät lähellä SOHOn kaupunginosaa Lontoon keskustassa. Rakennus on valoisa ja modernisti sisustettu -koululla on siitä neljä kerrosta käytössään. Ylimmässä kerroksessa on kahvila ja oleskelutilat ja hiukea näkymä yli Lontoon kattojen. Kolme aktiviteettia viikossa sisältyy kurssihintaan jotta englannin puhuminen jatkuisi myös oppituntien ulkopuolella. 

KOKONAISPALVELUHINTA (LSE)
opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)
Kurssi
Oppi-tunteja/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Westcroft Square
 
 
 
 
Tehokurssi  2
22+2
/12
2570
890
Business English (20-30v)
24
/10
2665
965
Holland Park   
 
 
 
 
English for specific purposes (1vk)
15+15*
/6
3310
2460
Tehokurssi 3 
      22
/8
2850
English for Public Sector (1vk)
30
/6
2760
-
English for Human Resources (1vk)
30
/6
2760
-
Business & Professional English (1vk)
15+10
/6+1
3075
-
Business &Professional English (2vk)      30 /6 4360 1745
Englantia juristeille/Commercial Lawyers (1vk)
30
/6
2760
-
Young Business English (2vk) (24 v)
24
/10
2890
-
Legal English Young Lawyers (3vk) (24 v)
24
/10
3755
-
Yksityisopetus (1vk) 
15
1
2700
-

Oppitunnin pituus 60 min. 

Muuta huomioitavaa:

Perhemajoitus sisältää aamiaisen ja 3 ilta-ateriaa viikossa. Oma kylpyhuone sisältyy hintaan kaikissa viikon pituisissa kursseissa. Muilla kursseilla lisähinta on 105€/vk.

Kaikki kurssit sisältävät päivittäisen kolmen ruokalajin lounaan  koulun ravintolassa ja opetusmateriaalin. Jokainen kurssi alkaa uusien opiskelijoiden tapaamisella ja kaikki saavat osallistumistodistuksen kurssin lopuksi. Lisäksi opiskelijoiden käytössä on London School Online-englannin opiskelun foorumi netissä  joka avautuu  ilmoittautumisen jälkeen  ja kestää kolme kuukautta kurssin päättymisen jälkeen.

Pyydä tarkemmat kurssikuvaukset  toimistosta 010 666 5801.

Kurssin alkamisajat 2017

Tehokurssi 2 ja  Business English (Westcroft) - kurssit alkavat aina maanantaisin

Tehokurssi 3 - alkaa aina maanantaisin

* English for Specific purposes (2vk) - 15 oppituntia yleisenglantia ja 15 tunnin sisällön voi valita seuraavista aiheista: International Business Communication, Banking & Finance,Oil &Gas, Sales & Marketing, Insurance, Medical, Aviation, Hospitality, Lecturing Skills, Technical, Engineering, Legal, Human Resources, Public Sector. Kurssi sisältää päivittäisen lounaan,tervetuliaistapahtuman, kaksi ilta-aktiviteettia viikossa.

Kurssin voi aloittaa aina maanantaisin.

Business & Professional English: aiheita ovat: Professional themes, Intercultural Communication & Soft Skills,Meeting & Negociations,Presenting, Business Communications,Communicating Detail,Vocabulary Development,Pronunciation& Listening Skills, Grammar&Structure, Learnign Feedback

English for Public Sector (1vk): 27.2.,8.5.,17.7.,2.10.,13.11.17

English for Human Resources /1vk): 6.3.,15.5.,24.7. 9.10.,20.11.17

Englantia juristeille 
(Legal English Commercial Lawyers) (1vk)
:
30.1.,24.4.,26.6.,31.7.,18.9.13.11.17

Young Business English (2vk)
Kurssin voi aloittaa aina maanantaisin ajalla 3.1.-12.12. 
Keski-ikä on 25 v. (min. 20 v., max. 30 v.).

Legal English Young Lawyers (3vk)
3.1.,6.2.,13.3.,24.4.,5.6.,3.7.,31.7.,4.9.,16.10.,20.11.
Keski-ikä 25 v. (min. 20 v., max. 30 v.)

 

 

 

KOKONAISPALVELUHINTA (ACADEMY)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

 
Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
25
/8
1900
625
Kesäteho 2( ajalla 3.7.-26.8.
25 
/10
1900
625
Kieli ja kulttuuri (1vk)
15
/10
1400
 

Oppitunnin pituus 45 min.

Kurssit alkavat 2017: kurssit alkavat aina maanantaisin.

Kieli-ja kulttuurikurssin alkamispäivät: 3.-7.7.,21-25.8.,18-22.12.17

Koulu on suljettu 14-17.4. 1.5.,29.5.,28.8. ja 25.12.-3.1.

KOKONAISPALVELUHINTA (LSI)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-koko
Hinta/€
Lisä-viikko/€
 
 
 
 
 
Tehokurssi 2
20
/15
1915
575
Tehokurssi 2A 24 /15 2000 610
Tehokurssi 3
30
/15
2085
660
50+ Kielikurssit 
20
/15
2365
-
Työelämän kurssit
 
 
 
 
English for Business *
30
/15
2255
750
9 Day Compact Course **
82
1
7000
-
Peineryhmäopetus 20 /5 2935  
Pienryhmäopetus
30
/5
3530
-

Oppitunnin pituus 50 min,työelämän kurssit 45 min.

 50+ Kielikurssit pidetään  sekä Central että Hampsteadin kouluissa. Päivämäärät löydät 50+ Kielikurssit -sivulta. Majoitukseen saa oman kylpyhuoneen lisähintaan 100€/vk. 

* 10 oppitunnin sisällön voi valita itse.

** Kurssi alkaa lauantaina ja päättyy seuraavan viikon sunnuntaina.

9 Days Compact Course: perhemajoituksessa on oma kylpyhuone.

Kesälisä ajalla 18.6.-27.8. 30€/vk.

Kurssit alkavat 2017: kurssit alkavat aina maanantaisin.

KOKONAISPALVELUHINTA (Kaplan)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-koko

Hinta/€

Lisäviikko/€

Tehokurssi 2

20

12/15

2095

670

Tehokurssi 2A

20+7

12/15

2170

710

Tehokurssi 3

20+8+7

12/15

2300

760

Oppitunnin pituus 45 min.
Isäntäperheet sijaitsevat1-2-vyöhykkeellä.  Perhemajoituksessa on  oma kylpyhuone mahdollinen, lisähinta 85€/vk. Asuntolavaihtoehto ympäri vuoden, esim. Urbanet King's Cross, 1-hh mukavuuksin, ei ruokailuja, lisähinta 165€/vk. 

Kesälisä ajalla 24.6.-28.8. 30€/vk

Kurssit alkavat 2017: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

KOKONAISPALVELUHINTA (IH)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-koko
Hinta/€
Lisä-viikko/€
Tehokurssi 2
15
/14
1985
610
Tehokurssi 3
20
/14
2155
690
Tehokurssi 3A
25
/8
2325
790
Työelämän kurssit
 
 
 
 
Exec. Business English (2vk)
15
/6
2925
1050
Business English+ general (2vk)
15+15
/6
3885
1550
Exec. English+yksityistunnit (1vk)
15+10
/6+1
4745
2035

Oppitunnin pituus 55 min.

Majoitus alkaa sunnuntaina ja päättyy myös sunnuntaina. Tarjolla myös Guest House -majoitus -pyydä tarjous toimistosta.

Kurssit alkavat 2017: Kurssit alkavat aina maanantaisin. 

KOKONAISPALVELUHINTA (OISE)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-koko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
   27,5
 4
3955
1500
Tehokurssi 3
  17,5+17,5*
 4+1
5075
2050
Tehokurssi 3A
   17,5+10*
 4+1
5940
2250
Yksityisopetus (1vk)
   20
   1
3455
 

Oppitunnin pituus 60 min.

* Näihin kursseihin ei sisälly workshop-harjoituksia

Tehokurssi 2 sisältää/vk: News Review (1t), kielitunnit (15 t), pari/ryhmätyöskentelyä (2,5t), projektityöskentelyä (2,5 t), sujuvuuseminaari (5t).

Kurssit alkavat 2017: kurssit alkavat aina maanantaisin.

 

Powered by Aava 3