Aikuisten kielikurssit - Equador - Montanita

Equador on saanut nimensä sijaintinsa mukaan: se sijaitsee päiväntasaajalla (equator). Maan naapureina ovat Kolumbia, Peru ja Tyynimeri. Maassa on maailman korkein toiminnassa oleva tulivuori, runsaasti trooppisia sademetsiä, syviä maan repeämiä ja värikkäitä markkinakaupunkeja. Maan olot ovat tällä hetkellä hyvin vakaat.

Montanita on hyvin erikoinen paikka ja kaikki siellä käyneet pitävät sitä turvallisena ja ystävällisenä, sitä kutsutuaan myöskin keitaaksi. Kylän rakennukset on tehty bambusta ja kadut olivat hiekkaa vielä muutama kuukausi sitten. Montanita on pieni ja siksi tutustut paikalliseen väestöön helposti. Päivittäisten kuulumisien vaihto sujuu iloisissa merkeissä.

Montanita Spanish School

Kielikoulu on rannalla ja sen tilat olivat alunperin yksityinen koti. Terassilta on mahtava näköala kristallinkirkkaaseen veteen, surffaus, snorklaus ja vedenalainen elämä ovat päivittäin tutustumisen kohteena. Retket Ila del Platalle - Galapagos-saarille ovat mahdollisia. Ratsastus rannalla, pilvisademetsiin tutustuminen, kylpylät ja hieronta - Montanita pystyy tarjoamaan tämän kaiken.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus ja majoitus (2 viikkoa ellei toisin mainita) Ei sisällä lentoja!

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 2
20
/6
895
395
Yksityisopetus (2vk)
20
1
1020
-
Espanjaa+lääketiede
20
/6
1025
400
Espanjaa + Surffaus *
20+5
/6
1040
410
Espanjaa + Surffaus + Scuba (6vk) **
20+5
/6
2600
-
Explore Ecuador Travelling Classroom (4vk) +1(valinnainen)
20
/10
2110
-
Explore Ecuador - mukana Jungle Option
20
/10
2200
-

Oppitunnin pituus 45 min. 

* Voit suorittaa PADI Open Water Qualification-tutkinnon. Min. 4 teoriajaksoa, 2 harjoitussukellusta, 2 avomerisukellusta.

** Kurssi alkaa tammikuussa, maaliskuussa, elokuussa ja lokakuussa. Majoitus omassa "cabanassa", sis. mukavuudet, ei ruokailuja (self-catering).

Explore Ecuador: Montanita, Manta, Quito, Cuenca. Hinta sisältää matkustamisen, kaksi ateriaa päivässä, majoituksen (Montanitassa jaettu huoneisto, perhemajoitus Mantassa, Quitossa ja Cuencassa) sekä vapaa-ajanohjelman. Mahdollista yhdistää viikko kurssin päätteeksi jossain edellä mainituista kohteista lisähintaan 470 € tai Galapagos-saarilla, lisähinta (pyydä tarjous toimistosta). Jungle Option -Quito ja viidakko.

1- hengen Cabana-majoitus, lisähinta 50€/vk.

Pyydä lentotarjous toimistosta 010 666 5801.

Kurssit alkavat 2016: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

Powered by Aava 3