Koululaisten kesäkurssit 2018- Benalmadena

Benalmadena sijaitsee Costa del Solin rannikolla noin 12 km päässä Malagasta. Benalmadena oli aikoinaan aktiivinen kalastajakylä, josta on kasvanut 50.000 ihmisen kaupunki. Kaupunki on turvallinen ja tarjoaa urheilusta kiinnostuneille kaikkea mahdollista uimisesta luisteluun, sukelluksesta purjehdukseen. Jos rantaelämä alkaa kyllästyttämään, niin Malagaan pääsee kätevästi paikallisbussilla.

Colegio Maravillas (15-18-vuotiaat)

Colegio Maravillas -kielikoulu sijaitsee ihan kaupungin keskustassa modernin rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Koulussa on 13 valoisaa luokkahuonetta, kirjasto ja multimediakeskus opiskelijoiden käytössä. Lisäksi koulussa on 600 neliön katettu terassi sekä pieni kahvila opiskelijoiden käytössä.

Kileikurssi: 15 à 60 minuuttia viikossa (=20 à 45 minuutin oppituntia viikossa), ryhmän koko max 15 opiskelijaa. Tasotesti, opetusmateriaali sekä osallistumistodistus sisältyvät pakettiin.

Vapaa-ajanohjelma: neljänä iltapäivänä liikunnallista ohjelmaa kuten lentopalloa, koripalloa, uimista, sulkapalloa, pöytätennistä, flamenco-tansseja sekä tanssitunteja, keramiikan tekotunteja. Vierailu Aqualandiin, vuoristorataan sekä tututumista paikallisiin nähtävyyksiin. Yksi puolipäiväretki viikossa kohteena Nerja, Malaga, Marbella tai Mijas. Yksi kokopäiväretki viikossa lauantaina esimerkiksi Rondaan, Granadaan, Sevillaan tai Cordobaan. Lisäksi kolmena iltana järjestettyä ohjelmaa kuten elokuvailta, käynti Tivoli World-puistossa, limudisco, urheilukilpailuja etc.

Majoitus: paikallisessa isäntäperheessä, 2-h huoneessa, puolihoidossa (aamiainen ja päivällinen). Jos lähdet ystäväsi kanssa, voitte halutessanne majoittua samaan perheeseen.

Lennot: Helsinki-Malaga-Helsinki, turistiluokka. Menopäivä on sunnuntai ja paluupäivä on lauantai. Lentokenttäkuljetukset Malagasta kohteeseen sisältyvät pakettiin.

 

Katso Benalmadena video tästä

 

Espanja

Espanja on yksi maailman neljästä puhutuimmasta kielestä kiinan, englannin ja hindun ohella ja lisäksi yksi YK:n kuudesta virallisesta kielestä.

Espanjaa puhuu äidinkielenään arviolta 300-320 miljoonaa ihmistä. Espanjan lisäksi kieltä puhutaan erityisesti Etelä- ja Keski-Amerikassa sekä Meksikossa. Myös Yhdysvalloissa on merkittävä espanjankielinen vähemmistö.

Amerikan mantereella puhuttu espanja poikkeaa ääntämiseltään ja sanastoltaan jonkun verran Euroopassa puhutusta mutta molemmat mantereet ymmärtävät toki toisiaan helposti.

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja/vk

Ryhmäkoko

Hinta/€

Lisäviikko/€

Tehokurssi 2

15

/15

2000

570

Oppitunnin pituus 60 min. 

Kurssit alkavat 2018: 11.6.,18.6., 25.6., 2.7., 9.7., 16.7., 23.7., 30.7.6.8.

Powered by Aava 3