Koululaisten kesäkurssit 2018 - Torquay

Torquayn aluetta kutsutaan Englannin Rivieraksi, sillä Golf-virta lämmittää aluetta pitäen ilmaston lauhkeana myös talvella. Kaupunki on suosittu lomakohde, sillä sen puhtaat, kultaiset hiekkarannat ovat vertaansa vailla. Palmut reunustavat rantabulevardia ja hyvin hoidetut kukkaistutukset antavat kaupungille upean ilmeen. Kävelykadulta löydät kaikki kiinnostavimmat kaupat ja kahvilat.

Kaplan International Colleges (14-17-vuotiaat)

Kielikoulu sijaitsee ihan kaupungin keskustassa, luokkahuoneet ovat modernit ja valoisat. Opettajat yliopistollisen loppututkinnon suorittaneita paikallisia opettajia.

Kielikurssi: Tehokurssi 2 - 20 oppituntia à 45 minuuttia viikossa, ryhmän koko max 15 opiskelijaa. Tasotesti, opetusmateriaali sekä osallistumistodistus sisältyvät hintaan.

Opetusryhmät ovat kansainvälisiä ja tasotestin avulla päädyt oikeaan aloitusryhmään.

Vapaa-ajanohjelma: kuusi aktiviteettia viikon aikana sekä yksi kokopäiväretki ja yksi puolipäiväretki viikossa.

Majoitus: 2-h huoneessa, puolihoidossa (aamiainen ja päivällinen). Oma huone  mahdollista, lisähinta.

Kurssille lähdetään sunnuntaina ja kurssilta palataan lauantaina.  Bussi Torquayn kaupunkiin lähtee Heathrown lentoaseman bussiasemalta. Meno-paluu bussiliput sisältyvät pakettiin.

 

Katso Torquay video tästä

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Brighton, Bournemouth,  Oxford, Paignton, Salisbury, Torquay.

Kansallisia vapaapäiviä 2018: 1.1.,25.3.,28.3.,1.5.,30.5.,29.8.,26-27.12.

KOKONAISPALVELUHINTA 

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-koko

Hinta/€

Lisä-viikko/€

Tehokurssi 2
   20
/15
1940
595

Oppitunnin pituus 45 min.

Kurssit alkavat 2018:  11.6.,18.6.,25.6.,9.7.,16.7.,23.7.,30.7.

Powered by Aava 3