Ryhmämatka Portugaliin Nazaren kaupunkiin 1.-7.10.2017

Tervetuloa Nazaren matkalle jonka järjestämme lokakuussa 2017! Nazaren rannikkokaupunki sijaitsee Keski-Portugalissa noin tunnin bussimatkan päässä Lissabonista rannikkoa ylös. Lokakuun lämpötila on +18 astetta eli juuri sopiva. Ruoka ja viini ovat todella maukkaita ja maisemat vertaansa vailla. Nazare on alunperin kalastajakylä.

Nazaren kaupunki on tunnettu  yhdestä merivesikylpyläistä ja tervehdyttävistä hoidoista: ryhmä majoittuu Miramar Hotel & Spa:han, thalasso merivesikylpylä  sijaitsee lähempänä merta ja hotellilta on kuljetus kaikille niille jotka ovat varanneet hoitoja (pyydä hoitohinnasto toimistosta 010 666 5800).

Matka sisältää seuraavat asiat:

*lennot Helsinki-Lissabon-Helsinki, turistiluokka, lentokenttäkuljetukset kohteeseen.

* matkan pituus 6 yötä 7 päivää, majoitus joko 2-h huoneessa tai 1-h huoneessa, sisältää aamiaisen ja merinäköalan.

* Yksi kokopäiväretki (sis. lounaan ja sisäänpääsymaksut) sekä yksi puolipäiväretki -omalla bussilla ja suomalainen opas mukana.

* Gastronominen buffet-illallinen hotellin ravintolassa, viininmaistajaiset ja elävä fadomusiikkiesitys.

* Paluumatkalla tutustuminen Lissaboniin oppaan kera.

Hinta: 1.015€ -2 hengen huoneessa, 1.200€ -1h huoneessa

Osa ryhmäläisistä on kalevalaisia naisia ja heidän ystäviään - matka on avoin kaikille Portugalista kiinnostuneille. Puolihoto mahdollista varata lisähintaan (104€).

Muuta: ennakovarausmaksu on 200 € ja se erääntyy 7 vuorokauden kuluessa varausvahvistuksesta. Loppumaksu  erääntyy 15.8.17. Sovellamme Yleisiä valmismatkaehtoja sekä TR-Kielimatkojen erityisehtoja.Varauksen voit tehdä myös sähköpostilla: info@trkielimatkat.fi 

Katso retkiohjelma tästä

Näkymä Nazaren kaupungin yli.

Powered by Aava 3