Työelämän kielikurssit

Japanin ja Kiinan kieli

Tehokkain tapa saavuttaa hyvä työelämän kielitaito japanissa ja kiinassa on yksityisopetuksen kautta, sillä silloin kurssilaisen omat tavoitteet ja tarpeet voidaan parhatien ottaa huomioon opetuksen sisältöä suunniteltaessa.

Japani - Tokio

Japanin kieltä puhuu äidinkielenään noin 127 miljoonaa ihmistä. Länsimaiselle japanin kielessä lieneen vaikeinta oppia kiinalaisperäiset kanji-kirjoitusmerkit, joita on jopa kymmeniä tuhansia. Japanin opetusministeriö onkin määritellyt yleisimmät kanjit, joihin kuuluu 1945 kirjainmerkkiä.

Japani on saarivaltio Tyynessä valtameressä Itä-Aasiassa. Se sijaitsee Kiinan, Korean tasavallan ja Venäjän itäpuolella, ulottuen pohjoisesta Ohotanmereltä etelään Itä-Kiinan merelle. Maan nimen muodostavat kirjoitusmerkit tarkoittavat "auringon juurta" tai "auringon lähdettä", minkä vuoksi Japania kutsutaan joskus " nousevan auringon maaksi". Japanin pääkaupunki ja suurin kaupunki on Tokio (n. 12,6 milj.) Japani koostuu yli 3000 saaresta, joista suurimmat ovat Honshu, Hokkaido, Kyushu ja Shikoku. Valtaosa saarista on vuoristoisia ja monet myös tuliperäisiä; esimerkiksi Japanin korkein vuorenhuippu Fuji on tulivuori. Maan asukasluku on maailman kymmenenneksi suurin, yli 120 miljoonaa ihmistä.

Japani sijaitsee pääosin lauhkealla vyöhykkeellä, ja maassa on neljä vuodenaikaa - viisi, jos sadekausi lasketaan mukaan.Pohjoisessa talvet ovat ovat pitkiä ja lunta voi sataa runsaastikin, kun taas eteläisimmillä saarilla ilmasto on subtrooppinen. Talvisin kylmä, kuiva tuuli puhaltaa Siperiasta Japaninmerelle ja kohdatessaan Tyynenmeren lämpimän ilmamassan tuo rankkoja lumisateita maan länsirannikolle. Kesällä vuorostaan kostea, Tyyneltämereltä puhaltava tuuli tuo Japaniin lämmintä ilmaa. Myöhäiskesällä ja syksyn alussa päiväntasaajan alueen trooppiset matalapaineet synnyttävät taifuuneja, jotka tuovat uein rankkasateita.

Tokio on Japanin pääkaupunki ja jos otetaan mukaan "greater Tokio", niin puhutaan 30 miljoonan ihmisen asuinalueesta. Tokiossa on kaikkea enemmän, sillä kaupunki on kaikista Japanin kaupungeista vilkkain, modernein ja suurin. Katumaisemaa halllitsevat ravintoloiden, tavaratalojen, ostoskeskusten ja muiden liikkeiden kirkkaat mainosvalot. Loppumattomat ihmisvirrat vaeltavat paikasta toiseen. Historia on läsnä vanhojen temppeleiden ja keisarillisten linnojen ja rauhallisten puutarhojen kautta. Japanilainen ruoka on terveellistä ja erinomaista nautittavaa, japanilaisen keittiön perusraaka-aine on riisi. Raaka-aineita kypsennetään yleensä mahdollisimman vähän ja ruoka on kevyttä. Kannattaa mennä paikan päälle kokemaan!

ISI Japanese Language Education Center

ISI-kielikoulu on perustettu 1984 ja on suurehko mutta henkilökohtaista palvelua tarjoava kielikoulu. KOulussa opiskelee yli 50 kansallisuutta vuodessa. Japani on tärkeä kansainvälinen kauppakumppani ja siksi ne, jotka hallitsevat japanin, ovat etulyöntiasemassa. Kansainnvälinen kommunikointi on yksi koulun perusajatuksista. Kielen lisäksi kulttuuri näyttelee suurta osaa kun puhutaan japanilaisten tuntemisesta. Koulun opettajat opettavat yhtä lailla japanilaista kulttuuria kuin kieltä. On myös tärkeää tuntea japanilainen etiketti; ilman sitä ei kommunikoinnista tule mitään. Japanin opetus on kokonaisvaltaista - kieli ja kulttuuri kuuluvat yhteen!

Koulun opettajat ovat innostuneita, motivoituneita ja tekevät kaikkensa että saat mahdollisimman paljon tietoa kielikurssin aikana.

  KOKONAISPALVELUHINTA
  Opetus, majoitus, matkat - 2 viikkoa (ellei toisin mainita)
  Kurssi Oppitunteja/vk Ryhmäkoko Hinta/€ Lisäviikko/€
  Tehokurssi 2 (2vk) 20(16+4)* /4 2550 580
  Tehokurssi 2 (4vk) 20 (16+4)* /4 2750 650
  Yksityisopetus (2vk) 20 1 2695 610
  Oppitunnin pituus 60 min.
  Kurssit alkavat 2014: Yksityisopetuksen voi aloittaa aina maanantaisin. Kurssit alkavat 10.1.,8.4.,1.7. ja 9.10. (lukukaudet alkavat samoina päivinä). Jos osaat jo japanin alkeet voit aloittaa aina maanantaisin. Tasotesti tehdään ennenkuin hyväksyminen kurssille vahvistetaan. *)4 tunnin sisältö on valinnainen vain keskitasosta (intermediate) ylöspäin. Perhemajoitus sisältää aamiaisen ja päivällisen (puolihoito). Kysy myös muita majoitusvaihtoehtoa 010 666 5801.

 

 

 

 

 

 

 

Kiina - Shanghai ja Peking-Beijing

Mandarin House

Shanghai on Kiinan suurin kaupunki ja sijaitsee Yangtze-joen suulla Kiinan itärannikolla. Aina 1800-luvulle saakka kaupunkilaiset saivat elantonsa kalastuksesta ja tekstiiliteollisuudesta mutta kun Shanghai avasi ovensa kansainväliselle kaupalle vuonna 1842 niin siitä tuli kaupanteon keskus idän ja lännen välille vuoteen 1930 mennessä. Nykyään kaupunki on erittäin moderni ja hyvin kansainvälinen virailukohde.

Mandarin House kuuluu ainoana kiinalaisena kielikouluna IALC'iin ( International Association of Language Centres) joka toimii yksityisten kielikoulujen yhdistyksenä 24 maassa. Yhdistyksen jäsenyys toimii myös laadun takuuna, sillä opettajien, tilojen, opetusmateriaalin, majoituksen sekä vapaa-ajanohjelman on läpäistävä laatutarkastus. Shanghaissa on kolme eri opetuskeskusta ja niistä kaksi on kaupungin keskustassa lähellä Nanjing Road-kävelykatua ja kolmas Yunhan kadulla kaupungin huvila-alueella.

KOKONAISPALVELUHINTA
Opetus, majoitus, matkat - 2 viikkoa (ellei toisin mainita)
Kurssi Oppitunteja/vk Ryhmäkoko Hinta/€ Lisäviikko/€
Tehokurssi 2 20 /10 2270 500
Tehokurssi 2A 20+5 /10+1 2630 640
Tehokurssi 3 30 /10 2490 600
Tehokurssi3A 30+5 /10+1 2850 750
Oppitunnin pituus 50 min.
Kurssit alkavat 2014: Kurssit alkavat aina maanantaisin.
Perhemajoituksen lisäksi tarjolla on huoneistomajoitus, oma huone, jaettu keittiö ja kylpyhuone (lisähinta 75 €/vk), tai yksiö (lisähinta 195 €/vk). Hinta sisältää lentokenttäkuljetuksen menomatkalla. Kesälisä 85 € ajalla 1.6.-31.8.14