Skotlanti Aberdeen  50 +

Aberdeen sijaitsee  Skotlannissa noin parin tunnin ajomatkan päässä Edinburghista . Kaupunki on Skotlannin kolmanneksi suurin, asukkaita siellä on noin 217.000.  Kaupunki saa elantonsa satamasta ja palveluista kuten yliopistosta ja muista oppilaitoksista ja on Koillis-Englannin merkittävin kaupan keskus. Sitä kutsutaan myös leikillisesti Euroopan öljypääkaupungiksi, sillä Pohjanmeri tarjoaa rannikkokaupungille runsaat raakaöljyvarat.

 

IH - International House

Kielikurssi 50+ on kokonaispaketti joka sisältää opetuksen, majoituksen, vapaa-ajanohjelman sekä lennot Helsingistä kohteeseen.

Opetusryhmän koko on 4-12 opiskelijaa, opetusta on 30 oppituntia viikossa sisältäen myös muuta kuin kielitunteja. Englannin kielen tason pitäisi olla välillä B1-B2 (ei vasta-alkajille).

Vapaajanaohjelma on todella runsas ja mielenkiintoinen -kahdeksan puolipäiväretkeä sekä yksi kokopäiväretki kahden viikon aikana ja kaikki  sisäänpääsymaksut. Lisäksi viikonloppuna kokopäiväretki  mahtavaan kalastajakylään Stonehaveniin ja Dunnottar linnaan.-

 

Majoitusken voi valita: joko perheessä, oma huone ja puolihoito (=aamiainen ja päivällinen), opiskelija-asuntola tai Guest House. Perhemajoitus sisältyy hintaan.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

 

50+ Kielikurssi

30 

4/12

2.150

 
Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019: 6.-17.5.,17.-28.6.,9.-20.9.,

Tämä on tekstikappale. Voit lisätä tähän tekstiä ja kuvia.

Powered by Aava 3