50+ kielikurssit - Auckland

Auckland -portti Uuteen-Seelantiin, on kahden sataman kaupunki ja siksi sitä kutsutaankin lempinimellä "City of Sails". Monikulttuurisuus on läsnä joka puolella, henkeäsalpaavan kauniit maisemat ja näkymät ovat kaupungin ylpeys.

LSI - Language Studies International

Kielikoulu sijaitsee omassa rakennuksessa ja luokkahuoneista voi nähdä Myers  - puiston eksoottiset puut. Kouluun pääsee helposti julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Opiskelijoiden käytössä ovat yleiset tilat, kirjasto ja tietokoneet. Oppitunnit pidetään muiden opiskelijoiden kanssa yhdessä, oikeantasoinen ryhmä löytyy tasotestin avulla. Iltapäivisin on kurssiin kuuluvaa vapaa-ajanohjelmaa.

Lentokenttäkuljetus saavuttaessa sisältyy hintaan, samoin perheessä oma kylpyhuone. Viikon ohjelmassa vähintään viisi aktiviteettia.

 

 

 

Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti sijaitsee Tyynen valtameren luoteisosassa ja koostuu kahdesta pääsaaresta: Pohjoissaaresta ja Eteläsaaresta. Asukkaita maassa on yli 4 miljoonaa, viralliset kielet ovat englanti ja maorien kieli. Pohjoissaarella on toimivia tulivuoria, kuumia järviä, joista vesipatsaat syöksyvät useiden kymmenien metrien korkeuteen. Eteläsaarella on lumipeitteisiä vuoria ja vuonoja.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
50+ Kielikurssi
20
/15
4500
845

Oppitunnin pituus 50 min. 

Kurssit alkavat 2019:Kurssin voi aloittaa aina maanantaisin Kurssin teemoja: arkkitehtuuri,historia, kulttuuri,golf, viinien maistelu ja urheilu.

 

Powered by Aava 3