50+ kielikurssit - Boston

Boston on kaupunki, josta USA sai alkunsa. Runsas historia yhdistettynä upeaan arkkitehtooniseen perintöön on näkemisen arvoinen yhdistelmä. Täällä syntyi myös tietokone ja biotekniset ratkaisut, jotka mullistivat maailman. Bostonissa on yksi maailman kuuluisimmista yliopistoista: Harvard. Samalla alueella on yhteensä yli 60 yliopistoa ja oppilaitosta, joten tuhannet opiskelijat antavat oman leimansa kaupungille.

BOSTON tunnetaan: Faneuil Hall Marketplace, The Freedom Trail, The Museum of Fine Arts, The Museum of Science, Boston Red Sox baseball games. Tutustumiskohteita: New York City, Montreal, Cape Cod, Niagara Falls, Washington D.C.

ELC - English Language Center

Kielikoulu sijaitsee puolentoista kilometrin päässä ydinkeskustasta. ELC-kielikoulut ovat yksityisiä, ensimmäinen koulu perustettiin vuonna 1978 Bostoniin. Molemmissa kouluissa (toinen koulu on Los Angelesissa) on sama kurssivalikoima, pätevät ja osaavat opettajat, ystävällinen ilmapiiri sekä molemmissa kaupungeissa on valtavasti näkemistä ja kokemista. Lentokenttäkuljetus menomatkalla sisältyy hintaan, samoin vapaa-ajanohjelma. 

Kurssi ei vaadi opiskelijaviisumia.

LSI - Language Studies International

Kielikoulu sijaitsee ChinaTownin lähellä, Bostonin liike-elämän keskuksessa. Rakennus on punatiilinen, kuten paikallinen arkkitehtuuri  hyvin usein on. Opiskelijoiden käytössä on tietokonekeskus ja yhteinen oleskelutila. Luokkahuoneet ovat valoisat ja modernisti sisustettu.

50+ kielikrussin ohjelmaan sisältyy oppituntien lisäksi kolme aktivitettia viikossa.  Opiselu tapahtuu muiden opiskelijoiden kanssa yhdessä ja oikea opetusryhmä löytyy kielitestin avulla. Perhemajoituksessa on oma kylpyhuone. Lentokenttäkuljetus menomatkalla sisältyy hintaan. 

 

 

 

Yhdysvallat

Yhdysvalloissa asuu yli 305 miljoonaa ihmistä, pääkaupunki on Washington D.C. Yhdysvalloilla on yli 200 vuoden historia itsenäisenä valtiona ja se on yksi maailman vanhimmista perustuslaillisista tasavalloista. Suuria kaupunkeja ovat New York (8,1 milj.) Los Angeles (3,8, milj),Chicago (2,8 milj). Osavaltioita on 50, uskontokuntia yli 100 ja yhteiskunta on hyvin monikulttuurinen. Kielikurssikohteet: New York,Washington,Los Angeles, Ft.Lauderdale,Havaiji,Philadelphia, Seattle, San Francisco, San Diego.

 

KOKONAISPALVELUHINTA (ELC)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
50+ Kielikurssi
20
/12
3475
-

Oppitunnin pituus 50 min. 

Kurssit alkavat: 23.9.-4.10.19

KOKONAISPALVELUHINTA (LSI)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

50+ Kielikurssi

20

/15

3495

 

Oppitunnin pituus 50 min. 

Kurssit alkavat 2019: jokaisen kuukauden 1. maanantai

Powered by Aava 3