Bournemouth - BEET Language Centre

Kielikoulu sijaitsee kaupungin kesksutassa lähellä palveluita. Bournemouth on kuulisa kymmenistä puistoistaan ja erittäin hyvin hoidetusta ranta-alueesta -hiekkaa riittää 10 kilometriä molempiin suuntiin.  Täällä ovat viihtyneet JRR Tolkien, Charles Darwin ja DH Laurence.

 

Kielikurssi on tarkoitettu niille,jotka haluavat tutustua ja verkottua saman henkisten kansainvälisten, opiskelijoiden kanssa, viihtyä uudessa ympäristössä ja tutustua uuteen kulttuuriin. Ja samalla opiskella englantia omalla tasolla mielenkiintoisesti. Kurssi alaikäraja on 50, yläikärajaa ei ole!

Oppitunnit pidetään aamulla ( 9-12.30) ja iltäpäivät on varattu vapaa-ajanohjelmalle, jolloin tutustutaan kaupungin nähtävyyksiin ja kiinnostaviin paikkoihin koulun edustajanopastuksella. Omaa liikkumista  varten jokainen saa koko kurssin ajan voimassa olevan bussilipun. Viikonloppuna on tarjolla kokopäiväretki, illalla iltaohjelmaa kuten ravintola-ilta Fish & Chips-ravintolassa.

Ja jos haluat lisätunteja niin voit osallistua koulun iltapäivätunneille, joita vetävät opettajaharjoittelijat.

Pakettiin sisältyy perhemajoitus, omahuone ja puolihoito. Jos haluat toisenlaisen majoituksen ( asuntola, oma kylpyhuone, hotelli) niin ole hyvä ja ota yhteyttä toimistoon niin teemme tarjouksen (010 666 5800).

 

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio.

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Belfast, Brighton, Bristol, Bournemouth, Exeter, Oxford, Canterbury, Cambridge, Colchester, Cardiff, Newcastle, Paignton, Plymouth, Salisbury, Torquay.

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

 

50+ Kielikurssi

  20     

10

2750

 

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssin alkamispäivät: 3.-14.6.2019

Powered by Aava 3