Brighton - LSI -Language Studies International

Kielikoulu on yksityinen kuten lähes kaikki muutkin ohjelmassa olevat yhteistyökielikoulut. Tämä tarkoittaa erittäin tasokasta opetusta, opettajien kouluttamista säännöllisesti sekä mielenkiintoista opetusmateraalia. Opetustilat ovat kauniisti sisustetut ja valoisat. Koulun ilmapiiri on kansianvälinen ja rento -henkilökunta tekee kaikkensa että viihtyisit ja opsikelusi sujuu parhaalla mahdollisella tavalla.

50+ kielikurssilla opiskelet aamupäivän yhdessä muiden opiskeilijoiden kanssa tasotestin osoittamalla tasolla. Tasoja on vähintään kuusi alkamassa aina maanantaisin.

Opetusryhmät ovat kansainvälisiä, joten verkottuminen on helppoa ja mielenkiintoista -tutustut myös muihin kulttuureihin englannin kulttuurin lisäksi, yhteinen kieli vapaa-ajalla on englanti!

Vapaa-ajanohjelmassa on kolme aktiviteettia viikossa (tutustuminen mielenkiintoisiin kohteisiin koulun vetämänä) ja viikonloppuina tarjolla on kokopäiväretki (omakustannushintaan). Tässä muutamia esimerkkejä: The Royal Pavilion, The BAi360, Pier & Seafront, Brighton Museum & Art Gallery, Eco Brighton, Brighton and Hove Football Stadium,Seven Sisters Country Park & Heritage Centre.

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio.

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Belfast, Brighton, Bristol, Bournemouth, Exeter, Oxford, Canterbury, Cambridge, Colchester, Cardiff, Newcastle, Paignton, Plymouth, Salisbury, Torquay.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

50+ Kielikurssit 

    20

/15

2395

 

Oppitunnin pituus 50 min. 

Kurssin alkamisaika 2019: kurssin voi aloittaa aina maanantaisin

Powered by Aava 3