50+ kielikurssit - Brisbane

Upeat maisemat, fantastinen ruoka, rento elämäntyyli ja monet erilaiset kulttuurit tekevät Brisbanesta ainutlaatuisen kohteen, jossa ei voi olla viihtymättä! Brisbane on Queenslandin pääkaupunki, sijaitsee Brisbane-joen rannalla ja ilmasto on todella miellyttävä ympäri vuoden.

LSI -Language Studies International

Kielikoulu sijaitsee historiallisessa rakennuksessa, subtrooppisen kaupungin keskustassa, lähellä kauppoja, ravintoloita ja julkista liikennettä. Koulu on ilmastoitu, opiskelijoiden käytössä on pieni keittiö molemmissa kerroksissa, ilmaiset pc:t ja kirjasto lisäopiskelua varten.

50+ kielikurssiin sisältyy kolme aktiviteettia viikossa, opiskelu tapahtuu kansainvälisessä ryhmässä muiden kurssilaisten kanssa yhdessä kiireettömästi ja mielenkiintoisesti. Oikea ryhmä löytyy tasotestin avulla. Lentokenttäkuljetus menomatkalla sisältyy pakettiin. Perhemajoituksessa on oma kylpyhuone. Kysy myös muita majoitusvaihtoehtoja numerosta 010 666 5801.

 

 

Australia

Australia on maanosa, joka sijaitsee Intian valtameren ja Tyynen valtameren välissä. Asukkaita on yli 20 miljoonaa, pääkaupunki on Canberra. Suurin osa ihmisistä asuu itärannikon kaupungeissa. Kesä on joulukuusta helmikuuhun, syksy maaliskuusta toukokuuhun, talvi kesäkuusta elokuuhun ja kevät syyskuusta marraskuuhun. Australia on jaettu kuuteen osavaltioon ja kahteen Territoryyn. Suurin osavaltio on Western Australia, joka on Länsi-Euroopan kokoinen. Kielikoulumme sijaitsevat Sydneyssä,  Adelaidessa, Perthissä, Melbournessa, Brisbanessa ja Cairnsissa.

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
50+ Kielikurssi
20
/15
3830
695

Oppitunnin pituus 50 min. 

Kurssit alkavat 2019: Kurssin voi aloittaa aina maanantaisin.

Powered by Aava 3