50 + kielikurssit Cadiz

Cadiz sijaitsee Lounais-Espanjassa Andalusian itsehallintoalueella. Kaupunki on  perustettu noin 3000 vuotta sitten foinikialaisen toimesta. Löytöretkien aikaan Kristoffer  Kolumbus purjesti Cadizista toiselle matkalleen vuona 1495 ja kaupungista tuli Espanjan aarrelaivaston pääsatama.

Sir Francis Drake tuhosi Espanjan laivaston kaupungin satamassa huhtikuussa 1587.

Nykyään Cadizissa on asukkaita noin 120.000. Cadizin karnevaalit ovt yhdessä santa Cruz de Tenerifen kanssa Espanjan kuuluisimmat ja myös maailmanlaajuisesti tunnetut. Ne pidetään helmikuussa.

 

CLIC -IH International House

Kielikoulu on perustettu vuonna 1983 ja kuuluu parhaimpien kielikoulujen joukkoon. Koulun maine on erittän hyvä ja kurssilaiset viihtyvät täällä. 

Kielikoulu kuuluu kansainväliseen yksityisten kielikoulujen ketjuun IKetjuun kuuluminen takaa henkilökunnan jatkuvaan koulutukseen panostamisen, oppimateriaalien kehittämisen ja erittäin kilpailukykyiset ohjelmat.  

Opetuksen tueksi koulu on laatinut monipuolisen ja mielenkiintoisen kulttuuri- ja vapaa-ajanohjelman ja kannustaa kaikkia osallistumaan siihen

50 + kielikurssiin kuuluu oma vapaa-ajanohjelma.

 

Espanja

Espanjassa asuu yli 47 miljoonaa ihmistä, espanjan kieli on maailman neljänneksi puhutuin kieli. Espanja on perustuslaillinen monarkia, jossa kuninkuus periytyy. Maan pääkaupunki on Madrid (3,2). Espanjan historia on hyvin rikas ja maailmankuulut kuvataiteilijat kuten Velazquez, Goya, Picasso, Dali ja Miro eivät esittelyä kaipaa. Flamencotanssilla  ja -musiikilla on ihailijoita ympäri maailmaa ja kaikki muistavat kirjallisuudesta Cervantesin joka kirjoitti Don Quijote -romaanin, kirja on modernin eurooppalaisen romaanin merkkiteoksia.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
50+ Kielikurssi
      20
    10

1940

 
Oppitunnin pituus 50 minuuttia

Kurssit alkavat 2019: 20.5.,3.6.,23.9.,14.10.

Powered by Aava 3