50+ kielikurssit Cambridge

Cambridgen yliopisto ja King's College Chapel ovat maailmankuuluja! Kaupungin keskusta on suhteellisen pieni ja muistuttaa vanhaa keskiaikaista kaupunkia lukuisine kauppoineen ja pubeineen. Kaupungissa on runsaasti kulttuurinähtävyyksiä ja puistoja. The University of Cambridge on kollegiaalinen yliopisto ja koostuu 31 erillisestä collegesta, joista vanhin on peräisin vuodelta 1284. Yliopistoalueen näkee parhaiten Cam-joelta päin. Asukkaita täällä on noin 124.000.

LSI Cambridge

 Koulu sijaitsee hiljaisella huvila-alueella helpon matkan päässä sekä juna-asemasta ja keskustasta. Koulu on omassa viktoriaanisessa rakennuksessa ja luokkahuoneita on yhteensä 12, yksi tietokoneluokka ja  upea puutarha opiskelijoiden käytettävissä.Taukojen aikana voi olla ulkona puutarhassa tai sisällä oleskelutiloissa.

Koulun ilmapiiri on henkilökohtainen ja välitön; tutustut helposti muihin opiskelijoihin ja talon henkilökuntaan. Opettajat ovat loppututkinnon suorittaneita, opetusmateriaali tasokasta ja monipuolista.

Internetyhteys on ilmainen, Lontooseen pääset junalla alle tunnissa.

Isäntäperhemajoituksen lisäksi voit valita asuntola-majoituksen , self-catering, 1h huone  jossa suihku, lisähinta per viikko on 75 €/vk. Jos haluat oman kylpyhuoneen niin silloin lisähinta on 90€/vk.

50+ kurssin oppitunnit pidetään yhdessä Tehokurssi 2 ryhmän kanssa. Lisäksi vapaa-ajanohjelma. Pyydä tarkka ohjelma toimistosta 010 666 5800 tai info@trkielimatkat.fi 

Lontoon Heathrown-lentokentältä on suora bussiyhteys Cambridgeen. Meno-paluulippu sisältyy hintaan.

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio.

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Belfast, Brighton, Bristol, Bournemouth, Exeter, Oxford, Canterbury, Cambridge, Colchester, Cardiff, Newcastle, Paignton, Plymouth, Salisbury, Torquay.

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja/vk

Ryhmäkoko

Hinta/€

Lisäviikko/€

50+ Kielikurssi

      20

/15

2440

-

Oppitunnin pituus 50 min. 

 

Kurssit alkavat 2019: kuukauden 1. maanantaina (ei heinäkuussa).

Powered by Aava 3