50+ kielikurssit Cheltenham

Cheltenham on osa kauneinta Englantia Cotswoldsin  sydämessä. Asukkaita siellä on noin 120.000. Kaupunki on tyypillinen englantilainen kaupunki täynnä kulttuuria ja  elämäniloa! Cheltenhamilaisilla ei ole erityistä aksenttia, joten puhetta on helppo ymmärtää.

Inlingua Cheltenham 

Kielikoulu sijaitsee keskustassa hyvien yhteyksien päässä kaupoista ja nähtävyyksistä. Koulu perustettiin vuonna 1990 osaksi Inlingua-ketjua joka muodostuu yksityisistä kielikouluista. Ketjuun kuuluminen tarkoittaa sitä että opetusmateriaaleja kehitetään jatkuvasti, samoin opettajia koulutetaan vastaamaan nykypäivän opetuksen haasteita. Koulussa on 28 luokkahuonetta kolmessa eri rakennuksessa, WiFi, 45 tietokonetta, tilava oleskelutila sekä oma puutarha opiskelijoiden käytössä.

50+ kurssin vapaa-ajanohjelma ( Gardens and Tours) on suunniteltu siten, että aamupäivällä pidetään oppitunnit ja iltapäivällä tutustutaan paikallisiin nähtävyyksiin kuten Sudeley Castle ja puutarja, Biburyn ja Bourtonin kylät veden äärellä, Painswicvk Rocco Gardens ja käveykierros kylässä, Croome Park and House, Hidcote Manor Gardens. Toinen teema on English+British Culture and Customs -kurssin aikana tututustutaan Walesin, Skotlannin, Englannin ja Pohjois-Irlannin tapoihin ja kulttuureihin

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio.

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Brighton, Bristol, Bournemouth, Exeter, Oxford, Canterbury, Cambridge, Colchester, Cardiff, Newcastle, Paignton, Plymouth, Salisbury, Torquay.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
50+ Kielikurssi 1 vk) 20 /10 1795  
50+ Kielikurssi
20
/10
2875
-

Oppitunnin pituus 45 minuuttia.

Kurssit alkavat 2019: 6.5.,20.5.10.6.,17.6.,5.8.,12.8.,9.9.,16.9.,23.9.

English+British Culture and Customs: 6.5.,20.5.,10.6.,17.6.,12.8.

Bussiliput Heahtrown lentokentältä kohteeseen (meno-paluu) sisältyvät hintaan.

 

Powered by Aava 3