50+ kielikurssit - Cork

Cork on Irlannin toiseksi suurin kaupunki ja se sijaitsee Irlannin eteläisessa osassa, noin parin tunnin junamatkan päässä Dublinista.

Kaupunki luotiin 1800-luvulla ja yhä edelleen siitä muistuttavat kapeat kujat ja markkinapaikat. Kaupunki sijaitsee saarella kahden Lee-joen kanaalin välissä.

ACET-Cork Language Centre

Kielikoulu sijaitsee keskustassa kahdessa 1700-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa.

Täällä kurssia kutsutaan Gold Porgramme 50 + -kurssiksi. Oppitunteja on viikossa 20 à 50 minuuttia, ryhmän koko max 12 osallistujaa. Oppitunnit pidetään aamupäivällä ja iltapäivät on varattu kulttuurille ja retkille: kahtena iltapäivänä viikossa kulttuuriohjelmaa, yksi kokopäiväretki viikossa.

Majoitus voidaan järjestää myös asuntolaan, 1-h huone mukavuuksin. Pyydä tarjous 010 666 5800

 

Irlanti

Tarujen vihreä saari on suureksi osaksi kalkkikivitasankoa, pienehköjä järviä ja suoalueita.Maan keskiosaa hallitsevat rosoiset mäet ja vuoret, jotka tekevät asutuksen lähes mahdottomaksi.

" Land of saints and scholars". Irlanti koostuu 32 kunnasta, joista kuusi on Pohjois-Irlannin aluetta. Irlanti julistautui tasavallaksi vuonna 1949 ja erosi Brittiläisestä kansainyhteisöstä samana vuonna.

Keltit saapuivat Irlantiin rautakaudella eli 400 eaa ja sulautuivat yhteen aiempien asukkaiden kanssa, jolloin kehittyi myös iiri erillisenä kelttikielenä. Käännekohta Irlannin historiassa oli vuosi 1973, jolloin maa liittyi Euroopan Unioniin ja sai vetoapua taloutensa kuntoon saattamisessa.

Irlannissa on asukkaita noin viisi miljoonaa, suurin kaupunki on Dublin (1,1).

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
50+ Kielikurssi
20
/12
2065
-

Oppitunnin pituus 50 min. 

Kesälisä 45€/vk ajalla 2.6.-16.9.

Kurssit alkavat 2019: 10.6., 23.9.

Powered by Aava 3