50+ kielikurssi Dublin

IH- International House Dublinissa tarjoaa kurssia " Young At Heart" varttuneemmille opiskelijoille. Vaikka vapaa-ajanohjelma ei sisällykään kurssihintaan niin tarjolla on monipuolista tutustumista  Irlannin kulttuuriin, taiteeseen, musiikkiin ja mielenkiintoisi retkiä ympäristöön.

 

IH- International House

kielikoulu sijaitsee ihan Dublinin keskustassa vastapäätä kuuluisaa Trinity Collegea. Luokkahuoneet ovat valoisia ja modernisti sisustettuja. Opiskelijoiden käytössä on oleskelutila, kahvi- ja teeautomaatit sekä päivän lehtiä.

Young at Heart -kielikurssilla on oppitunteja  viikossa 25 à 45 minuuttia  ja opiskeluryhmät ovat kansainvälisiä. Tasotestin  kautta löytyy oikea taso ja silloin opiskelu on mielekästä ja haastavaa. Opetus painottuu puhumisen harjoitteluun unohtamatta kuitenkaan muita kielen osa-alueita.

Majoitus on isäntäperheessä, oma huone ja puolihoito (=aamiainen ja päivällinen) helpon matkan päässä koulusta. Dublinin keskustassa ei ole isäntäperheitä , julkinen liikenne on kattava ja helppo käyttää.

Osa vapaa-ajanohjelmasta sisältyy kurssin hintaan, osan kaikki maksavat itse (kuten sisäänpääsyt).

 

 

 

Irlanti

Tarujen vihreä saari on suureksi osaksi kalkkikivitasankoa, pienehköjä järviä ja suoalueita.Maan keskiosaa hallitsevat rosoiset mäet ja vuoret, jotka tekevät asutuksen lähes mahdottomaksi.

" Land of saints and scholars". Irlanti koostuu 32 kunnasta, joista kuusi on Pohjois-Irlannin aluetta. Irlanti julistautui tasavallaksi vuonna 1949 ja erosi Brittiläisestä kansainyhteisöstä samana vuonna.

Keltit saapuivat Irlantiin rautakaudella eli 400 eaa ja sulautuivat yhteen aiempien asukkaiden kanssa, jolloin kehittyi myös iiri erillisenä kelttikielenä. Käännekohta Irlannin historiassa oli vuosi 1973, jolloin maa liittyi Euroopan Unioniin ja sai vetoapua taloutensa kuntoon saattamisessa.

Irlannissa on asukkaita noin viisi miljoonaa, suurin kaupunki on Dublin (1,1).

 

KOKONAISPALVELUHINTA
opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja/vk

Ryhmäkoko

Hinta/€

Lisäviikko/€

50+ Kielikurssi (1vk) 

       25

/12

1540

 

50+ kielikurssi 2 (2vk) 25 /12 2085  

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia

Kurssin alkamispäivät 2019: 22.4.,10.6.,15.7.,16.9.,18.11.

Kesälisä ajalla 1.7.-1.8. on  30€/vk. Lentokenttäkuljetus menomatkalla sisältyy hintaan.

Powered by Aava 3