50+ kielikurssit - Kapkaupunki

Kapkaupungin kauneus, rehevät luonnonpuistot ja leuto ilmasto tekevät siitä upean matkakohteen. Kaupungin kuuluisat nähtävyydet kuten Pöytävuori ja Hyvän toivon niemi ovat vuosisatoja kiehtoneet ihmisten mieliä. Ystävälliset ihmiset ja elämän värikäs kirjo saavat vierailijat viihtymään tässä eteläisessä paratiisissa.

LTC - Language Teaching Centre

Kielikoululla on ohjelmassa paljon muitakin kielikursseja (esitelty muualla) ja lisäksi 50+ kielikurssit, jotka alkavat ympäri vuoden. Englannin tunteja on 20 viikossa à 45 minuuttia aina aamupäivisin (9.00-12.30) ja kulttuuriohjelmaa 10 tuntia viikon aikana (13-15.00 päivittäin). Kulttuuriohjelma sisältää retkiä, tutustumiskäyntejä, mielenkiintoisia luentoja ja esitelmiä. Oppitunnit pidetään yhdessä muiden opsikelijoiden kansssa ja oikea taso löytyy tasotestin kautta. Kulutturiohjelma on vain 50+ kurssilaisille. Pyydä tarkka ohjelma toimistosta 010 666 5801.

Perhemajoituksessa on  oma huone ja puolihoito (aamiainen ja päivällinen). Myös muita majoitusvaihtoehtoja on tarjolla, pyydä tarjous toimistosta (010 666 5801)

Lentokenttäkuljetus menomatkalla sisältyy hintaan, samoin opetusmateriaali.

 

Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka on Euroopan, Afrikan ja Aasian sulatusuuni. Maan upea luonto, ainutlaatuinen kasvi- ja eläinkunta eivät jätä ketään kylmäksi. Maan historia on ollut melkosita kuohuntaa mutta nykyään eri rodut ja uskontokunnat asuvat sovussa keskenään ja kehittävät maataan yhdessä.

Maan asukasluku on noin 45 miljoonaa ja sen naapureina pohjoisessa ovat Namibia, Botswana, Zimbabwe ja Mosambia. Sen alueella on kaksi vuoristoista kuningaskuntaa: Lesotho ja Swasimaa. Lännessä maata ympäröi Atlanin valameri ja idässä lämmin Intian valtameri. Ilmasto on miellyttävä ympäri vuoden ja aurinko paistaa lähes koko ajan. Kesä on helmikuusta marraskuuhun, jolloin on kuuminta.

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
50+ Kielikurssi
20+10
/3-8
3520
-

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin koska oppitunnit pietään yhdessä yleiskurssin kanssa, vapaa-ajanohjelma vain 50+ ryhmälle.

Powered by Aava 3