Tämä on tekstikappale. Voit lisätä tähän tekstiä ja kuvia.

Aikuisten kielikurssit 50+ - Lontoo

Lontoo on Yhdistyneen kuningaskunnan ja Englannin pääkaupunki. Lontoon asukasluvun määrittely on melko monimutkaista ja riippuu siitä, miten kaupunki määritellään. Lontoon virallisen alueen väkiluku on noin 8,3 miljoonaa. Lontoon kaupunki/urbaanialueella asuu noin 11,9 miljoonaa, kun taas Lontoon metropolialueella asuu arviolta 15,0 miljoonaa mutta Greater London Authorityn mukaan metropolialueella asuu noin 21 miljoonaa ihmistä.

LSI-Language Studies International

Kielikoulut sijaitsevat Lontoon keskustassa (Covent Garden) ja Hampsteadin kaupuginosassa lähellä Hampstead Heath -puistoa, hyvien yhteyksien päässä keskustasta. Alueen tuntomerkkinä pidetään viktoriaanisen ajan upeita taloja. Molemmissa kielikouluissa on 50+ kielikurssi.

Kurssi on rakennettu niin, että aamulla opiskellaan yleisenglantia (9-13) 20 oppituntia viikossa kansainvälisessä ryhmässä. Oikea aloitusryhmä löytyy tasotestin kautta, mikä tehdään kurssin ensimmäisenä aamuna. Lisäksi kolmena iltapäivänä on järjestettyä ohjelmaa. Koulun opettaja on ryhmän mukana iltapäivätapahtumissa.

Iltapäiväohjelma: mm. Westminster Walking Tour, Tower Bridge & Borough Market, St.James' Park, Buckingham Palace, Trafalgar Square, National Gallery, Beer tasting in a traditioal English pub, Victoria and Albert Museum and Harrods, Hampstead Heath and tea at Kenwood House. Viikossa on aina kolme aktiviteettia.

Majoitus: perheessä, oma huone, puolihoito (aamiainen ja päivällinen) sisältyy hintaan. Majoitusperheet ovat 1-2 vyöhykkeellä. Toinen vaihtoehto on hotellissa 1-h huone mukavuuksin, sis.aamiaisen. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kielikoulusta. Pyydä tarjous toimistosta 010 666 5801.

 

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio.

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Brighton, Bristol, Bournemouth, Exeter, Oxford, Canterbury, Cambridge, Colchester, Cardiff, Newcastle, Paignton, Plymouth, Salisbury, Torquay.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
 
 
 
 
 
50+ Kielikurssit 
20
/15
2510
900
 
 
 
 
 

Oppitunnin pituus 50 min.

Kurssi pidetään molemmissa kouluissa.

Kurssit alkavat 2019: Kurssin voi aloittaa aina kuukauden 1. maanantaina (Hampsteadin kielikoulu, ei heinäkuussa), kuukauden 1. maanantaina (Lontoo Central -kielikoulu)

 

Powered by Aava 3