50+ kielikurssit - Los Angeles

Kaikki se mitä tapahtuu USA:ssa tapahtuu ensin Los Angelesissa. Muoti, taide, ruoka ja tietysti Hollywood - kaikkien tuntema viihdekeskus! Täällä syntyvät elokuvat, suositut tv-sarjat ja täällä tähdet asuvat ja työskentelevät. Kaupunki tunnetaan myös UCLA-yliopistosta sekä monista eri tieteen alojen tutkimuskeskuksista.

ELC - English Language Center

Kielikoulu sijaitsee Wilshire Boulevardilla, kaupungin tasokkaalla länsipuolella. Beverly Hills on naapurissa ja kuuluisat Santa Monica ja Venice Beach ovat vain kuuden mailin päässä. Alueen ympärivuotinen välimerellinen ilmasto luo upeat puitteet oleskelulle ja harrastuksille. Ja mikä parasta - voit liikkua julkisilla kulkuvälineillä kaikkialle!

ELC-kielikoulut ovat yksityisiä, ensimmäinen koulu perustettiin vuonna 1978 Bostoniin. Opetusohjelma on sama kuin Bostonin koulussa, joten voit vaihtaa kurssikaupunkia jos niin haluat. Molemmissa kouluissa on sama kurssivalikoima, pätevät ja osaavat opettajat, ystävällinen ilmapiiri sekä molemmissa kaupungeissa on valtavasti näkemistä ja kokemista. Lentokenttäkuljetus saavuttaessa sisältyy hintaan, samoin vapaa-ajanohjelma. 

 

Yhdysvallat

Yhdysvalloissa asuu yli 305 miljoonaa ihmistä, pääkaupunki on Washington D.C. Yhdysvalloilla on yli 200 vuoden historia itsenäisenä valtiona ja se on yksi maailman vanhimmista perustuslaillisista tasavalloista. Suuria kaupunkeja ovat New York (8,1 milj.) Los Angeles (3,8, milj),Chicago (2,8 milj). Osavaltioita on 50, uskontokuntia yli 100 ja yhteiskunta on hyvin monikulttuurinen. Kielikurssikohteet: New York,Washington,Los Angeles, Ft.Lauderdale,Havaiji,Philadelphia, Seattle, San Francisco, San Diego.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
50+ Kielikurssi
20
/15
3775
-

Oppitunnin pituus 50 min. 

Kurssit alkavat 2019: 13.-25.5. Lentokenttäkuljetuksen voi varata lisäpalveluna (150€ suunta)

 

Powered by Aava 3