50+ kielikurssit - Madrid

Madrid on Espanjan pääkaupunki ja se sijaitsee Espanjan keskiosassa Kastilian rajavuoriin kuuluvan Sierra de Guadarraman eteläpuolella. Kaupunki on 655 metrin korkeudella merenpinnasta ja siten Euroopan toiseksi korkeimmalla sijaitseva pääkaupunki Andorra la Vellan jälkeen. Alueella vallitsee Välimeren mannerilmasto, jolle on ominaista viileät talvet ja kuumat kesät.

IH - International House

Kielikoulu on perustettu 25 vuotta sitten ja kielikeskuksia on useita. IH-kielikouluketju on edelläkävijä mitä opetusmateriaalin tuottamiseen tulee, opetusmenetelmät ovat tehokkaita ja painotus on kommunikointitaitojen ja sujuvuuden lisäämisessä.

Masterclass-kurssi on tarkoitettu varttuneemmille opiskelijoille ja niille jotka haluavat opiskella espanjaa rennosti ja ilman paineita! Pienryhmäopetusta 20 oppituntia viikossa tähtää arkipäivän espanjan tutuksi tulemiseen. Opetus ei ole suljetussa ryhmässä vaan opiskelet osana omantasoistasi ryhmää. Lisäksi ohjelmaan sisältyy aktiviteetteja viikon aikana. Oppitunnit pidetään 9.30-13.30. 

Perinteisen perhemajoituksen lisäksi voi valita perheen, jossa käytössä on oma kylpyhuone (lisähinta).

 

 

Espanja

Espanjassa asuu yli 47 miljoonaa ihmistä, espanjan kieli on maailman neljänneksi puhutuin kieli. Espanja on perustuslaillinen monarkia, jossa kuninkuus periytyy. Maan pääkaupunki on Madrid (3,2). Espanjan historia on hyvin rikas ja maailmankuulut kuvataiteilijat kuten Velazquez, Goya, Picasso, Dali ja Miro eivät esittelyä kaipaa. Flamencotanssilla  ja -musiikilla on ihailijoita ympäri maailmaa ja kaikki muistavat kirjallisuudesta Cervantesin joka kirjoitti Don Quijote -romaanin; kirja on modernin eurooppalaisen romaanin merkkiteoksia.

 

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

 

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
50+ Kielikurssi (1vk)
20
/12
1580
50+ Kielikurssi (2vk)
20
/12
1935

Oppitunnin pituus 55 min. 

Kurssit alkavat 2019: 1.4.,6.5.,9.9.,4.11.

 

Powered by Aava 3