Ranskaa ja kulttuuria  -kielikurssit - Montpellier

Montpellier on Languedoc-Roussillionin pääkaupunki Välimeren rannalla Ranskan kaakkoisosassa. Kaupungissa on asukkaita noin 250.000 ja se on yksi Ranskan suurimmista ja tunnetuimmista yliopistokaupungeista. Kaupungin vanhassa keskustassa on useita rakennuksia 1500-luvulta, kapeita katuja ja kujia, patsaita ja muita taideaarteita sekä idyllisiä kahviloita puiden varjossa. Ilmasto on erittäin miellyttävä ympäri vuoden ja aurinko paistaa lähes 300 päivää vuodessa.

Accent Francais

Kielikoulu sijaitsee Montpellierin historiallisessa keskustassa parin minuutin matkan päässä rautatieasemalta. Luokkahuoneita on 10 ja ne on kaikki modernisti sisustettuja.

Ranskaa ja kulttuuria ohjelma sopii kaikille kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille. Opetusta on 20 oppituntia à 45 minuuttia aamupäivisin klo 9.30-10.45 ja klo 11.00-12.00 normaalissa kieliryhmässä. Esimerkki iltapäiväohjelmasta: maanantaina opastettu Montpellierin kaupunkikierros, tiistaina Nîmes ja opastettu kierros sisältäen Arènes’in ja La Maison Carrée, keskiviikkona kulttuuripainotteista ohjelmaa, viikonloppuna päiväretki Avignonin kaupunkiin ja vierailu Le Palais de Papesiin. Tässä vain esimerkkejä, lopullinen ohjelma jaetaan kaikille kurssin aluksi.

Kurssille osallistuminen edellyttää aikaisempia ranskan kielen opintoja (esim. vuosi aikuislukiossa tai muualla).

Majoitus on paikallisessa perheessä, oma huone ja puolihoito. Perheet sijaitsevat lähellä koulua. Lentokenttäkuljetus menomatkalla sisältyy hintaan (perhemajoituksessa).

 

Ranska

Pohjanmereltä Välimerelle ulottuva Ranska on yksi Euroopan suurimmista maista. Asukkaita siellä on yli 66 miljoonaa. Maan etelä- ja itäosat ovat vuoristoisia: Euroopan korkein huippu, Alppien vuoriston Mont Blanc (4810m) sijaitsee Ranskan puolella. Maan pohjoisosassa virtaa Seine, länsiosassa Loire ja Garonne, ja Rhone-joki virtaa Geneven järvestä Välimereen. Ranskan pääkaupunki on Pariisi (2,2) ja sen kuuluisimmat maamerkit ovat Eiffel-torni, Riemukaari, Champs Elysée, Louvre, Sacre Coeur.

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Ranskaa ja kulttuuria
20
/10
1840
-

Oppitunnin pituus 50 min. 

Kurssit alkavat 2019: Kurssi pidetään 3.6.-24.8. välisenä aikana alkaen aina maanantaina.

Powered by Aava 3