50+ kielikurssit - Paignton

Paignton on osa Englannin Rivieraa Torquayn ja Brixhamin kaupunkien ohella. Devonin rannikko Lounais-Englannissa on kuuluisa lomakohde. Palmut, pienet kuvankauniit satamat ja Golf-virran vaikutuksesta ympäri vuoden leuto ilmasto houkuttelevat lomailijoita ympäri maailmaa.

The Devon School of English

Kielikoulu sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta omassa rakennuksessa, jota ympäröi oma puutarha. Kielituntien lisäksi koulussa on kattava vapaa-ajanohjelma retkineen. Majoitus englantilaisessa perheessä, oma huone, puolihoito. Bussiliput (meno-paluu) Heathrown kentältä kohteeseen sisältyvät pakettiin.

Kurssin teemana on kirjailija Rosamunde Pilcher, joka vaikutti Devonissa ja Cornwallissa. Hänen romanttisista kirjoistaan on tehty lukuisia tv-sarjoja, jotka on filmattu Paigntonin lähellä. Toinen kuuluisa kirjalija Agatha Christie on syntynyt Torquayn kaupungissa ja hänen kotinsa sijaitsee Dart-jone varrella Paigntonin kaupungin takana. Kurssin aikana tutustutaan Agathan romaanien tapahtumapaikkoihin ja häntä innoittaneeseen maalaisympäristöön.

Locations of the Mysteries of Agatha Christie - näyte viikko-ohjelmasta:

1. viikko: maanantai - tutustumiskierros, tiistai - tutustuminen Torquayn kaupunkiin, Cockingtoniin, keskiviikko - country pub -kierros nr 1. -torstai -Dartmooren kansallispuisto, perjantai -kokopäiväretki Burgh-saarelle ja South Hamsiin.

2. viikko: maanantai - vierailu Brixhamin kaupungissa, tiistai - vierailu Exeterin kaupungissa,keskiviikko - country pub -kierros nr 2., torstai - vierailu Agatha Christien talossa Greenwayssa Dart-joen rannalla.

Landscape of films of Rosamunde Pilcher -näyte viikko-ohjelmasta:

1. viikko: maanantai - tutustumiskierros, tiistai -vierailu markkinakaupunki Totnessa ja Dartingtonin tilalla, keskiviikko - vierailu Brixhamissa Chustonin kautta -country pub-ilta nr 1., torstai - vierailu kauniissa Mothecomben kartanossa ja tutustuminen puutarhaan, perjantai - Dartmooren kansallispuisto, lauantai - kokopäiväretki Cornwalliin ja tutustuminen St.Ivesiin.

2. viikko: maanantai - Dartmooreen höyryjunalla, tiistai -vierailu Cockingtonin kylässä sekä Torquayn kaupungissa, keskiviikko illalla -country pub -kierros nr 2.,torstai - vierailu Exeterin kaupungissa.

 

 

 

 

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Brighton, Bristol, Bournemouth, Exeter, Oxford, Canterbury, Cambridge, Colchester, Cardiff, Newcastle, Paignton, Plymouth, Salisbury, Torquay.

 

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-koko
Hinta/€
Lisäviikko/€
50+ Kielikurssi
15
/12
2140
-
Ajalla 16.6.-18.8.2019
 
15
/12
2400
-
English and walking 15 /12 2270  

Oppitunnin pituus 60 min. 

Kurssit alkavat 2019/Rosamunde Pilcher / Theme: 28.4.-12.5.,26.5.-9.,11.8.-25.8.-8.9.,22.9.-6.10.,6.10.-20.10.

Agatha Christie Themed:12.5.-26.5. 22.9.-6.10., 

English and walking: 9.6.-23.6.,28.7.-11.8.Kurssi sisältää kolme iltapäiväretkeä  ja yhden kokopäiväretken viikossa. Lisätietoja toimistosta.

 

Powered by Aava 3