Ranska ja taidehistoria/ruoka  -kielikurssit - Pariisi

Pariisi on Lontoon jälkeen Euroopan unionin väkiluvultaan suurin metropolialue. Maailman metropolialueista se on 30 suurimman joukossa. Pariisi on myös yksi maailman suosituimmista turistikaupungeista. Suur-Pariisiin saapuu yli 45 miljoonaa turistia vuodessa, joista 27 miljoonaa on kansainvälisiä kävijöitä. Kaupunkia pidetään yhtenä maailman tärkeimmistä kulttuurin, politiikan, gastronomian ja muodin keskuksista.

LSI -Language Studies International

LSI -PARIS löytyy Centre Pompidoun läheisyydestä, kävelymatkan päässä kuuluisasta Le Marais -korttelista, Les Halles -korttelista sekä Notre Damen katedraalista.

Koulun ympärillä soljuu vilkas pariisilainen elämä ja kahvilat ja ravintolat täyttyvät iltapäivisin. Luokkahuoneet ovat valoisat ja modernisti sisustettu, yleinen oleskelutila on avoin uusille tuttavuuksille ja samalla voit juoda kahvia tai teetä sekä lukea päivän lehdet.

Koulun kurssivalikoimaan kuuluvat uusina kursseina taidehistoria sekä ranskalaiseen keittiöön tutustuminen. Ohjelmat ovat monipuolisia -pyydä tarkka kurssikuvaus toimistosta 010 666 5800.

Ranskan harjoittelu jatkuu tuntien ulkopuolella, sillä koulun suunnittelema vapaa-ajanohjelma on mielenkiintoinen ja runsas. 

 

Katso Pariisi video tästä

 

Ranska

Pohjanmereltä Välimerelle ulottuva Ranska on yksi Euroopan suurimmista maista. Asukkaita siellä on yli 66 miljoonaa. Maan etelä- ja itäosat ovat vuoristoisia: Euroopan korkein huippu, Alppien vuoriston Mont Blanc (4810m) sijaitsee Ranskan puolella. Maan pohjoisosassa virtaa Seine, länsiosassa Loire ja Garonne, ja Rhone-joki virtaa Geneven järvestä Välimereen. Ranskan pääkaupunki on Pariisi (2,2) ja sen kuuluisimmat maamerkit ovat Eiffel-torni, Riemukaari, Champs Elysée, Louvre, Sacre Coeur.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Ranska+taidehistoria kielikurssi
20
/15
2510
Ranska+ ranskalainen keittiö
 20
/15
2400

Oppitunnin pituus 50 min. 

Kurssit alkavat 2019: Ranska+ranskalainen keittiö: 7.1.,8.4.,10.6.,8.7.,

19.8.,16.9.,7.10.,2.12. Ranska+taidehistoria: 23.4.,24.6.,29.7.,2.9.,21.10.,18.11.

Powered by Aava 3