50+ kielikurssit - Ravenna

Ravennan kaupungista tulee mieleen musiikki, harvinaiset mosaiikkityöt, taide ja kulttuuri. Lisäksi Adrianmeren rannikko tarjoaa upeat puitteet lomailuun. Ravennasta on alle kahden tunnin matka Firenzeen ja Venetsiaan. Kaupungin monet historialliset rakennukset löytyvät UNESCOn maailman perintölistalta. Helpoin tapa liikkua on pyörä, sillä pyöräilijöitä hemmotellaan täällä.

Scuola Palazzo Malvisi

Kielikoulu sijaitsee 1900-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa, joka on täydellisesti uusittu vuonna 2004. Luokkahuoneet on ilmastoitu ja niissä kaikissa on audiovisuaaliset opetusvälineet. Tietokoneet ja kirjasto ovat opiskelijoiden käytössä. Lisäksi viihtyisä yleinen tila, jossa on kahvila. Koulun opettajat ovat kaikki italialaisia ja heillä on tutkinto joko kielissä tai humanistisissa aineissa. Opettajat ovat kokeneita ja motivoituneita opettamaan.

Ravennan 55+ -viikon ohjelma sisältää 20 oppituntia à 55 minuuttia viikon aikana ja kaksi esitelmää, joista toinen käsittelee Ravennan historiaa ja toinen mosaiikkeja. Vapaa-ajanohjelmaan sisältyy yksi 1,5 tunnin opastettu kaupunkikierrosta: mosaiikit, basilicat ja monumentit (UNESCO heritage). Viinin maistiaisilta ja pientä purtavaa,  oman aterian kokkaaminen opettajan kotona, päivällinen tyypillisessä italialaisessa trattoriassa, yksi yhteinen lounas meren rannalla - tämä kaikki sisältyy siis kurssihintaan. Majoitus sisältää pelkän aamiaisen. Perhemajoituksen lisäksi majoitus voidaan järjestää 1-h huoneeseen jaetussa huoneistossa tai yksiöön. Pyydä tarjous 010 666 5801.

 

Katso Ravenna video tästä

 

Italia

Italia on  pääasiasiassa vuoristoista aluetta paitsi Emilia-Romagnan alueella sijaitseva Po-joen laakso. Italia ulottuu Alpeilta keskiselle Välimerelle. Italialle kuuluvat Sisilian, Sardinian ja Elban saaret sekä 70 pienempää saarta. Lisäksi Italian niemimaalla on kaksi erillistä valtiota: Vatikaani Roomassa ja San Marinon tasavalta. Italia oli aikoinaan laaja Rooman valtakunnan keskus, jonka perintöä on valtava arkeologinen ja kulttuurinen aarteisto.

Maassa on asukkaita noin 59 miljoonaa, pääkaupunki on Rooma (2,7).

Kansallisia vapaapäivä 2018: 2.4.,25.4.,1.5.,15.8.,1.11.,8.12.

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (1 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
55+ Kielikurssi (1vk)
20
/8
1480

Oppitunnin pituus 55 min. 

 Majoitus sisältää aamiaisen.

Kurssit pidetään 2018: 20.-26.5.,9-15.9.

 

Powered by Aava 3