50+ kielikurssit - Rooma

Rooma, joka tunnetaan myös ”ikuisena kaupunkina”, on lähes 3 000 vuoden ikäinen, ja sillä on pitkä historia Rooman valtakunnan, katolisen kirkon, yhdistyneen Italian kuningaskunnan ja nykyisen Italian tasavallan pääkaupunkina. Roomassa on useita hyvin merkittäviä historiallisia rakennuksia, kuten Colosseum ja maailman suurin uskonnollinen rakennus Pietarin kirkko. Muita tunnettuja paikkoja ovat muun muassa Espanjalaiset portaat, Pantheon ja Forum Romanum. Rooman historiallinen keskusta on Unescon maailmanperintökohde. Vatikaanin kaupunkivaltio on itsenäinen valtio Rooman rajojen sisällä.

IH-Dilit 

Dilit (Divulgazione Lingua Italiana) on perustettu vuonna 1974 ja oli yksi ensimmäisistä kielikouluista Italiassa, joka opetti italiaa ulkomaalaisille. Koulu kuuluu IH-kielikoulut ryhmittymään. Kielikoulu toimii omassa kolmikerroksisessa rakennuksessa.

Luokkahuoneet ovat avarat ja modernisti kalustettu. Alakerroksessa on snack bar ja kaksi tilavaa huonetta opiskelijoiden käytössä. Lisäksi pieni puutarha ja kaksi terassia seurustelua ja viihtymistä varten.

Opetus on painottunut kommunikaatiotaitojen parantamiseen unohtamatta kielioppia. Opetusmateriaali on kiinnostavaa ja monipuolista. Tunneilla tehdään paljon puhumisharjoituksia, ryhmätöitä ja harjoitellaan eri tilanteissa kielen käyttöä aktiivisesti. Paketti sisältää runsaan vapaa-ajanohjelman tutustumiskäynteineen.

 

Italia

Italia on  pääasiasiassa vuoristoista aluetta paitsi Emilia-Romagnan alueella sijaitseva Po-joen laakso. Italia ulottuu Alpeilta keskiselle Välimerelle. Italialle kuuluvat Sisilian, Sardinian ja Elban saaret sekä 70 pienempää saarta. Lisäksi Italian niemimaalla on kaksi erillistä valtiota: Vatikaani Roomassa ja San Marinon tasavalta. Italia oli aikoinaan laaja Rooman valtakunnan keskus, jonka perintöä on valtava arkeologinen ja kulttuurinen aarteisto.

Maassa on asukkaita noin 59 miljoonaa, pääkaupunki on Rooma (2,7).

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
 
50+ Kielikurssi
20
5-14
2355
-

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019:1.4.,27.5., 9.9.

 

Powered by Aava 3