50+ kielikurssit - San Diego

San Diegoa kutsutaan "Amerikan hienoimmaksi kaupungiksi", sillä se sijaitsee Kalifornian eteläisimmässä kärjessä upean luonnon sataman ympärillä. Lisäksi kaupungilla on 70 mailia Tyynen valtameren rantaviivaa Los Angelesin ja Meksikon välissä.

LSI - Language Studies International

Kielikoulu sijaitsee kaupungin keskustassa nykyaikaisessa rakennuksessa, lyhyen matkan päässä San Diegon eläintarhasta, Kaasulamppualueesta, Balboa puistosta ja San Diegon lahdesta. Luokkahuoneet ovat valoisat ja modernit, opiskelijoiden käytössä on kirjasto ja multimediahuone. Opetusryhmät ovat kansainvälisiä, oikea taso löytyy tasotestin avulla. 

Lentokenttäkuljetus saavuttaessa sisältyy hintaan, samoin kolme aktiviteettia viikossa. Perhemajoitukseen sisältyy oma kylpyhuone.

 

 

Yhdysvallat

Yhdysvalloissa asuu yli 305 miljoonaa ihmistä, pääkaupunki on Washington D.C. Yhdysvalloilla on yli 200 vuoden historia itsenäisenä valtiona ja se on yksi maailman vanhimmista perustuslaillisista tasavalloista. Suuria kaupunkeja ovat New York (8,1 milj.) Los Angeles (3,8, milj),Chicago (2,8 milj). Osavaltioita on 50, uskontokuntia yli 100 ja yhteiskunta on hyvin monikulttuurinen. Kielikurssikohteet: New York, Boston, Washington,Los Angeles, Ft.Lauderdale,Havaiji,Philadelphia, Seattle, San Francisco, San Diego.

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
50+ Kielikurssi
20
/15
3775
890

Oppitunnin pituus 50 min. 

Kurssit alkavat 2019: jokaisen kuukauden 1. maanantaina.

Powered by Aava 3