50+ kielikurssit - San Francisco

San Francisco Bay Area on yksi kauneimmista alueista Kaliforniassa. Kaupunkia kutsutaan USA:n eurooppalaisimmaksi kaupungiksi. Kaupungin arkkitehtuuri ja maamerkit ovat kuuluisia ympäri maailmaa.

LSI -Language Studies International

Kielikoulu sijaitsee kaksikeroksisessa rakennuksessa Berkeleyn kaupunginosassa. Opiskelijoiden käytössä on yhteisiä tiloja sekä ulkona että sisällä. Koulu sijaitsee lähellä asemaa ja yliopistokampusta. WiFi on kaikkien käytössä, samoin kirjasto, keittiö ja opiskelutilat.

Lentokenttäkuljetus saavuttaessa sisältyy hintaan, samoin kolme aktiviteettia viikossa. Perhemajoituksessa oma kylpyhuone.

Yhdysvallat

Yhdysvalloissa asuu yli 305 miljoonaa ihmistä, pääkaupunki on Washington D.C. Yhdysvalloilla on yli 200 vuoden historia itsenäisenä valtiona ja se on yksi maailman vanhimmista perustuslaillisista tasavalloista. Suuria kaupunkeja ovat New York (8,1 milj.) Los Angeles (3,8, milj),Chicago (2,8 milj). Osavaltioita on 50, uskontokuntia yli 100 ja yhteiskunta on hyvin monikulttuurinen. Kielikurssikohteet: New York, Boston, Washington,Los Angeles, Ft.Lauderdale,Havaiji,Philadelphia, Seattle, San Francisco, San Diego.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmäkoko
Hinta/€
Lisäviikko/€
50+ Kielikurssi
20
/15
3850
 

Oppitunnin pituus 50 min. 

Kurssit alkavat 2019: jokaisen kuukauden 1. maanantaina.

 

Powered by Aava 3