50+ kielikurssit - Sevilla

Sisämaassa sijaitseva Sevilla on Andalucian suurin kaupunki ja myös sen pääkaupunki, jolla on takanaan pitkä ja vaiheikas historia. Alkunsa se sai Rooman valtakuntaan kuuluvana kaupunkina, sen jälkeen se oli puoli vuosituhatta maurien eli arabien hallitsema. Loistokauttaan se eli kun espanjalaiset rahtasivat rikkauksia sinne Etelä-Amerikasta. Lämmin ilmasto ja aurinkoiset päivät odottavat vuodenajasta riippumatta.

CLIC-kielikoulu sijaitsee ihan kaupungin keskustassa  lähellä Kaupungintaloa, katedraalia sekä kuninkaallista palatsia .Kaupat, ravintolat ja muut palvelut ovat myöskin ihan vieressä. Koulurakennus on tyypillinen sevillalainen - pihaa ympäröivät roomalaiset pylväät ja opiskelijoiden käytössä on suuri aurinkoinen terassi keskellä kaupunkia!

Luokkahuoneita on kaikkiaan 25 ja niissä kaikissa on ilmastointi. Lisäksi voit käyttää koulun kirjastoa ja wi-fi on koko rakennuksessa.

50+ kielikurssi on kansainvälinen ja siinä pääpaino on kommunikointitaitojen hiomisessa ja arkipäivän espanjan opettelemisessa. Lisäksi runsas vapaa-ajanohjelma. Majoitus on perheessä , vaihtoehtoina ovat 1-h huone jaetussa huoneistossa, yksiö tai hotelli.Pyydä tarjous toimistosta 010 666 5800.

 

T

Espanja

Espanjassa asuu yli 47 miljoonaa ihmistä, espanjan kieli on maailman neljänneksi puhutuin kieli. Espanja on perustuslaillinen monarkia, jossa kuninkuus periytyy. Maan pääkaupunki on Madrid (3,2). Espanjan historia on hyvin rikas ja maailmankuulut kuvataiteilijat kuten Velazquez, Goya, Picasso, Dali ja Miro eivät esittelyä kaipaa. Flamencotanssilla  ja -musiikilla on ihailijoita ympäri maailmaa ja kaikki muistavat kirjallisuudesta Cervantesin joka kirjoitti Don Quijote -romaanin;kirja on modernin eurooppalaisen romaanin merkkiteoksia.

 

 

KOKONAISPALVELUHINTA 

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk 

Ryhmä-

koko

Hinta/€

50+ Kielikurssi (1vk)          

20

6/8

1360

50+ Kielikurssi (2vk)

20

6/8

1860

 

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Kurssit alkavat 2019: 4.3.,18.3.,8.4.,29.4.,13.5.,16.9.,14.10.,4.11.

Lennot Malagaan- lentokenttäkuljetus mahdollista varata ennakkoon. Pyydä tarjous toimistosta. Malagan kentältä pääsee myös suoralla bussi/junayhteydellä Sevillaan, matka kestää noin 2,5-3 tuntia ja maksaa noin 35€/suunta.

Powered by Aava 3