50+ kielikurssit Siena

Siena on keskiaikainen helmi Toscanan sydämessä, Siena on kumpuilevien viinitarhojen ympäröimä ja se tunnetaan parhaiten hurjasta hevoskilpailustaan.

Kuten monissa Keski-Italian vanhoista kaupungeista, olivat Sienankin ensimmäiset asukit etruskeja, joiden Etrudiaksi kutsutun valtakunnan ydinalue oli juuri nykyisessä Toscanassa. Tarina kertoo että kaupungin perustivat Senio ja Ascanio, Rooman perustajan Remuksen pojat.

Kaupungin elämä kiertyy aukion ympärille joka on Sienan kuuluisin nähtävyys: se on simpukan muotoinen Piazza del Campo.

Kielikoulu  Scuola Leonardo da Vinci sijaitsee ihan kaupungin keskustassa kivenheiton päässä Piazza del Camposta. Luokkahuoneet ovat valoisat ja tilavat, opettajat  alan ammattilaisia ja henkilökunta valmis auttamaan asiassa kuin asiassa.

50+ kielikurssin majoitus on perheessä, oma huone ja aamiainen . Majoitus alkaa sunnuntaina ja päättyy kurssin jälkeisenä lauantaina. Paketti sisältää juuri tälle kurssille suunnitellun vapaa-ajanohjelman. 

 

Italia

Italia on  pääasiasiassa vuoristoista aluetta paitsi Emilia-Romagnan alueella sijaitseva Po-joen laakso. Italia ulottuu Alpeilta keskiselle Välimerelle. Italialle kuuluvat Sisilian, Sardinian ja Elban saaret sekä 70 pienempää saarta. Lisäksi Italian niemimaalla on kaksi erillistä valtiota: Vatikaani Roomassa ja San Marinon tasavalta. Italia oli aikoinaan laaja Rooman valtakunnan keskus, jonka perintöä on valtava arkeologinen ja kulttuurinen aarteisto.

Maassa on asukkaita noin 59 miljoonaa, pääkaupunki on Rooma (2,7).

 

KOKONAISPALVELUHINTA 

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
             
La Dolce Vita 50+ (1vk)
20
/12
1505
-
La Dolce Vita 50+ (2vk)
20
/12
2110
-

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019: 20.5.,16.9.,14.10.

Majoitus sisältää pelkän aamiaisen.

Firenzestä pääsee Sienaan joko bussilla ( noin 50 min) tai junalla(1,5 t).

Powered by Aava 3