50+ kielikurssit -Sveitsi Zürich

Täällä järjestetään ainoat saksankieliset 50+ kielikurssit.

Zürichissä on paljon mielenkiintoisia museoita, teattereita ja kuuluisa ooppera. Niille jotka haluavat harrastaa urheilua on tarjolla melkoinen määrä erilaisia aktiviteetteja. Zürichin sijainti on ideaalinen; onhan se Euroopan sydämessä Limmat-joen rannalla.

Kielikoulu on LSI-Language Studies International -koulu sijaitsee Seefeldin alueella vain viiden minuutin matkan päässä järvestä ja keskustasta.

Zürich

 

Sveitsi -viralliselta nimeltään Sveitsin valaliitto koostuu 26 kantonista (liittovaltio). Sen naapurimaat pohjoisessa ovat Saksa, etelässä Italia, idässä Itävalta ja Liechtenstein sekä lännessä Ranska. Sveitsin pääkaupunki on Bern, joka on maan viidenneksi suurin kaupunki. Suurin kaupunki on Zürich (400'). Maan väkiluku on 8,5 miljoonaa asukasta. Sveitsi ei ole osallistunut sotiin sitten vuoden 1815 jälkeen. Maan viralliset kielet ovat saksa, italia, ranska ja retoromaani.

KOKONAISPALVELUHINTA
opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)
Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
50+ Kielikurssit
     20
   /9
3285
-
Oppitunnin pituus: 50 min. Opetus on samassa ryhmässä muiden kurssilaisten kanssa aamupäivällä, vapaa-ajanohjelma suunniteltu vartsanvasten tätä kurssia silmällä pitäen.
 

Hinta sisältää perhemajoituksessa oman kylpyhuoneen sekä lentokenttäkuljetuksen menomatkalla. Lisäksi kolme aktiviteetta viikossa. Lisätietoja toimistosta 010 666 5800.

Kurssit alkavat: jokaisen kuukauden 1. maanantai.

Powered by Aava 3