50+ kielikurssit - Toronto

Toronto on Kanadan suurin kaupunki, liike-elämän ja kulttuurin keskus. Olitpa kiinnostunut urheilusta tai pelkästään kulttuurista, niin Toronto tarjoaa lukemattomia vaihtoehtoja uusiin seikkailuihin.

LSI - Language Studies International

Kielikoulu sijaitsee Rosedalen alueella, joka on yksi kauneimmista pientaloalueista Torontossa. Luokkahuoneet sijaitsevat 2. ja 3. kerroksessa. Opiskelijoiden käytössä on sisäpiha, yhteiset oleskelutilat, keittiö sekä tietokoneet. Kielitunnit pidetään yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa, tasotestin avulla löytyy oikeantasoinen opiskeluryhmä. Vapaa-ajanohjelma on suunniteltu 50+ kurssilaisilla.

 

Kanada

Kanada on pinta-alaltaan maailman toiseksi suurin valtio, kuuluu kansainyhteisöön ja on liittovaltio. Asukkaita maassa on noin 36 miljoonaa ja maan viralliset kielet ovat englanti ja ranska. Kanada käsittää Pohjois-Amerikan pohjoisosan (58%) Alaskaa lukuunottamatta. Sen rajanaapurina on vain Yhydsvallat. Maan tiheimmin asuttu alue on Quebecin ja Windsorin välinen alue Itä-Kanadassa. Ontariosta länteen sijaitsevat Kanadan preeriat, jotka ulottuvat aina kalliovuorille saakka. Ilmasto vaihtelee Kanadan eri osissa. Talvet voivat olla erittäin ankaria maan eri kolkissa, erityisesti preeria-alueen provinsseissa, joissa talvikuukausien päivien keskilämpötila on noin -15 astetta. Rannikkoalueiden lämpötila on kesäisin +20 asteen paikkeilla, kun taas keskisessä Kanadassa kesän asteita voi olla +25-+30.

 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
50+ Kielikurssi
20
/15
2995
 

Oppitunnin pituus 50 min. Kanadaan matkustavat tarvitsevat ETA - elektronisen matka-asiakirjan ennakkoon haettuna.Hakeminen sisältyy kurssihintaan.

Hinta sisältää majoituksessa kylpyhuoneen sekä lentokenttäkuljetuksen menomatkalla.

Kurssit alkavat 2019: Kurssin voi aloittaa aina maanantaisin

Powered by Aava 3