50+ kielikurssit - Vancouver

Vancouverin satamakaupunkia on pitkään pidetty yhtenä maailman kauneimmista kaupungeista. Kaupunki sijaitsee lumipeitteisten vuorten ja Tyynen valtameren välissä - näköalat ovat mahtavat joka ilmansuuntaan.

LSI -Language Studies International

Kielikoulu sijaitsee toimistotornin 1. kerroksessa kaupungin keskustassa. Tietokoneet ja internet ovat kaikkien käytössä ilmaiseksi, samoin multimediahuone sekä opiskeluja tukeva oheismateriaali. Kielitunnit pidetään yhdessä muiden kurssilaisten kanssa, oikeantasoinen ryhmä löytyy tasotestin avulla. Vapaa-ajanohjelma on suunniteltu vain 50+ kurssilaisille.

Lentokenttäkuljetus saavuttaessa sisältyy hintaan, samoin oma kylpyhuone perhemajoituksessa. Viikossa on vähintään kolme aktiviteettia. Perhemajoitus, oma huone ja puolihoito sisältyvät pakettiin. Myös muita majoitusvaihtoehtoja  on tarjolla- pyydä tarjous toimistosta 010 6665800.

 

Kanada

Kanada on pinta-alaltaan maailman toiseksi suurin valtio, kuuluu kansainyhteisöön ja on liittovaltio. Asukkaita maassa on noin 36 miljoonaa ja maan viralliset kielet ovat englanti ja ranska. Kanada käsittää Pohjois-Amerikan pohjoisosan (58%) Alaskaa lukuunottamatta. Sen rajanaapurina on vain Yhydsvallat. Maan tiheimmin asuttu alue on Quebecin ja Windsorin välinen alue Itä-Kanadassa. Ontariosta länteen sijaitsevat Kanadan preeriat, jotka ulottuvat aina kalliovuorille saakka. Ilmasto vaihtelee Kanadan eri osissa. Talvet voivat olla erittäin ankaria maan eri kolkissa, erityisesti preeria-alueen provinsseissa, joissa talvikuukausien päivien keskilämpötila on noin -15 astetta. Rannikkoalueiden lämpötila on kesäisin +20 asteen paikkeilla, kun taas keskisessä Kanadassa kesän asteita voi olla +25-+30.

KOKONAISPALVELUHINTA-

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
50+ Kielikurssi
20
/15
3325
 

Oppitunnin pituus 50 min. 

Kanadaan matkustavat tarvitsevat ETA-matka-asiakirjan joka on haettava ennen matkan alkamista. Asiakirja sisältyy kurssihintaan.

Majoituksessa oma kylpyhuone ja menomatkalla lentokenttäkuljetus sisältyy hintaan.

Kurssit alkavat 2019: kurssin voi aloittaa aina maanantaisin.

Powered by Aava 3