Aikuisten kielikurssit Japanissa

Japani on saarivaltio Tyynessä valtameressä Itä-Aasiassa. Se sijaitsee Kiinan, Korean tasavallan ja Venäjän itäpuolella, ulottuen pohjoisesta Ohotanmereltä etelään Itä-Kiinan merelle. Maan nimen muodostavat kirjoitusmerkit tarkoittavat "auringon juurta" tai "auringon lähdettä",
minkä vuoksi Japania kutsutaan joskus "nousevan auringon maaksi". Japanin pääkaupunki ja suurin kaupunki on Tokio (n. 12,6 milj.) Japani koostuu yli 3000 saaresta, joista suurimmat ovat Honshu, Hokkaido, Kyushu ja Shikoku. Valtaosa saarista on vuoristoisia ja monet myös tuliperäisiä; esimerkiksi Japanin korkein vuorenhuippu Fuji on tulivuori. Maan asukasluku on maailman kymmenenneksi suurin. 

Japani sijaitsee pääosin lauhkealla vyöhykkeellä, ja maassa on neljä vuodenaikaa - viisi, jos sadekausi lasketaan mukaan. Pohjoisessa talvet ovat ovat pitkiä ja lunta voi sataa runsaastikin, kun taas eteläisimmillä saarilla ilmasto on subtrooppinen. Talvisin kylmä, kuiva tuuli puhaltaa Siperiasta Japaninmerelle ja kohdatessaan Tyynenmeren lämpimän ilmamassan tuo rankkoja lumisateita maan länsirannikolle. Kesällä vuorostaan kostea, Tyyneltämereltä puhaltava tuuli tuo Japaniin lämmintä ilmaa. Myöhäiskesällä ja syksyn alussa päiväntasaajan alueen trooppiset matalapaineet synnyttävät taifuuneja, jotka tuovat usein rankkasateita.

Kyoshin Language Academy

Kyoshin Language Academyn kielikoulu Tokiossa sijaitsee Shinjukun alueella lähellä yliopistoa. Opetusta annetaan kaikilla tasoilla, oikea taso löytyy tasotestin avulla. Koulussa on valoisat luokkahuoneet ja  miellyttävät tilat opiskelijoiden käytössä, myyntiautomaatit, kirjasto sekä pc-t opiskelijoiden käytössä.

Tokion koulu sijaitsee Shinjuku-ku:n alueella joka on erittäin suosittu nuorison keskuudesa. Tokion keskustaan on pääsee kahdeksassa minuutissa ja junalla Asakusaan, Ginzaan ja Uenoon kestää noin 30 minuuttia. Koulun tilat ovat viihtyisät ja toimivat.

Nyt myös kesäkurssi mahdollinen!

 

Kielikoulu tarjoaa myös aikusille mahdollisuuta osallistua kesäkurssille Tokiossa. Kurssi pidetään ajalla 9.7.-28.7.19  -3 viikkoa

Kurssi sisältää seuraavat asiat:

  • Lennot: Helsinki-Tokio-Helsinki, lentokenttäkuljetus (meno-paluu).
  • 90 minuuttia kaksi kertaa päivässä (180 = 4 x  45 minuuttia viikossa, tasotesti, opetusmateriaali, kurssitodistus sisältyvät pakettiin. Opetusryhmän koko on max 15 opiskelijaa. Opetusryhmä on kansainvälinen. Kurssilla keskitytään kommunikointiin ja käytännön kielitaidon kehittämiseen.
  • Kurssi pidetään ajalla 9.7.-28.7. - 3 viikkoa

Majoitus: asuminen on järjestetty perheeseen, 1-h huone, sis. puolihoidon (aamiainen ja päivällinen).  Mahdollista majoittua myös 2-h huoneeseen, jos ystävä lähtee mukaan. Pyydä tarjous toimistosta 010 666 5800.

Vapaa-ajanohjelma: Tokion ohjelma sisältää mm. perinteistä japanilaista käsityötä, ruuan laittoa, Odaiba - risteily  laivalla, Food Sample making, Origami, tutustuminen akvaarioon tai museoon, Tokyo Tower,  Galligraphy, Farewell Party.  Tarkoitus on että jokaisena iltapäivänä on ohjelmaa.

Kielikurssi on kansainvälinen. Voit osallista vaikka olisit  vasta-alkaja. Kurssin yhteinen nimittäjä on japanin kielen taso joka selviää tasotestillä, mukana eri-ikäisiä opiskelijoita.

 

Japanin kieli

Japanin kieltä puhuu äidinkielenään noin 127 miljoonaa ihmistä. Länsimaiselle japanin kielessä lienee vaikeinta oppia kiinalaisperäiset kanji-kirjoitusmerkit, joita on jopa kymmeniä tuhansia. Japanin opetusministeriö onkin määritellyt yleisimmät kanjit, joihin kuuluu 1945 kirjainmerkkiä.

Tokio

Tokio on Japanin pääkaupunki ja jos otetaan mukaan "greater Tokio", niin puhutaan 30 miljoonan ihmisen asuinalueesta. Tokiossa on kaikkea enemmän, sillä kaupunki on kaikista Japanin kaupungeista vilkkain, modernein ja suurin. Katumaisemaa halllitsevat ravintoloiden, tavaratalojen, ostoskeskusten ja muiden liikkeiden kirkkaat mainosvalot. Loppumattomat ihmisvirrat vaeltavat paikasta toiseen. Historia on läsnä vanhojen temppeleiden ja keisarillisten linnojen ja rauhallisten puutarhojen kautta. Japanilainen ruoka on terveellistä ja erinomaista nautittavaa, japanilaisen keittiön perusraaka-aine on riisi. Raaka-aineita kypsennetään yleensä mahdollisimman vähän ja ruoka on kevyttä. Kannattaa mennä paikan päälle kokemaan!

Kansallisia vapaapäiviä 2019: 1.1.,14.1,11.2.,21.3.,29.4., 1-6.5.,15.7.,11.8.,12.8.,16.9.,23.9.,14.10.,3.11.,4.11.,23.11.,

 

KOKONAISPALVELUHINTA 
Opetus, majoitus, matkat - 2 viikkoa (ellei toisin mainita)
Kurssi
Oppi-
tunteja/vk
Ryhmä-
koko
Hinta
/€
Lisä-
viikko/€
Tehokurssi 2 (2vk)
20 
/20
3100
 
Tehokurssi 2 (4vk)
20 
/20
4285
 
Kesäkurssi 2 (3vk)  20 /15 3990  
Yksityisopetus (2vk)
20
1
2630
 

Oppitunnin pituus 45 min. 

Perhemajoitus sisältää aamiaisen ja päivällisen (puolihoito). Kysy myös muita majoitusvaihtoehtoja 010 666 5801 . Alle 6 kk:n kursseille ei tarvita opiskelijaviisumia.

Kurssit alkavat 2019:8.4.,1.7.,7.10.,2.1.2020. (lukukaudet alkavat samoina päivinä). Jos osaat jo japanin alkeet, voit aloittaa lähes joka maanantai , mutta silloin tasotesti tehdään ennen kuin kurssille hyväksyminen vahvistetaan Kesäkurssi pidetään ajalla 9.7.-28.7.19 Yksityisopetuksen voi aloittaa aina maanantaisin. 

Powered by Aava 3