Aikuisten kielikurssit ulkomailla

Kokonaispalvelumme helpottaa kielikurssimatkan suunnittelua ja valintaa - saat kaiken tiedon samasta paikasta. Haluamasi kielikurssi, majoitus ja matkat varataan edulliseen kokonaishintaan ja jo varaushetkellä tiedät kokonaiskustannukset. Voit varata myös vain kielikurssin ja majoituksen tai kielikurssin ja lennot.

Kielikurssiohjelmamme kattaa kaikki tärkeimmät maailman kielet. Kurssivaihtoehtoja on runsaasti alkeiskursseista aina vaativiin virallisiin kielitutkintoihin saakka. Meille on tärkeää, että ohjelmaan valitut kielikoulut ovat tasokkaita, ilmapiiri on motivoiva ja henkilökunta tukee ja auttaa koko kurssin ajan. Opetusryhmät ovat kansainvälisiä ja ne muodostetaan paikan päällä tasotestin perusteella. 

Kielikurssityypit

Yleiskurssit sopivat kaikille jotka haluavat kohentaa puhumisen sujuvuutta ja kommunikointitaitoja eli ääntämistä, intonaatiota, kuullun ymmärtämistä ja puhumista. Kun olet saavuttanut itseluottamuksen puhumiseen, niin sujuvuus ja virheettömyys tulevat itsestään. Yleensä kielikurssit alkavat aina maanantaisin, ainoastaan vasta-alkajille on sovittu tietyt alkamispäivät. Kurssin ensimmäisenä aamuna tehtävän tasotestin mukaan pääset omaa kielitaitoasi vastaavaan ryhmään. Jos sinusta tuntuu että olet liian alhaisella tai liian ylhäisellä tasolla (huomaat sen muutamassa päivässä), niin ota yhteyttä opinto-ohjaajaan ja hän siirtää sinut toiseen ryhmään.

Erityiskurssit ovat yhdistelmä yleiskieltä ja erikoisosaamissanastoa aina eri teeman mukaisesti.

Työelämän kielikurssit ovat yhdistelmä erikoiskursseista ja erillisistä teemoista, mutta pohjana toki on yleiskieli. Mukava asia on että samassa ryhmässä on saman alan opiskelijoita ympäri maailmaa ja verkottuminen on antoisaa ja hyödyllistä. 

Katso kielitaitotasoasteikko ja tarkemmat kurssityyppikuvaukset täältä.

Opetus

Teemme yhteistyötä yksityisten kielikoulujen kanssa, joiden opettajat ovat yliopistotutkinnon suorittaneita ja ulkomaalaisille vierasta kieltä opettamaan harjaantuneita. Opetusmateriaalia kehitetään jatkuvasti, luokkahuoneet ja muut tilat ovat siistejä ja mukavia. Koulut luovat rennon ja motivoivan oppimisympäristön.

Opiskelun etenemistä seurataan yleensä viikkotasolla. Useasti annetaan kotitehtäviä, jotka tarkistetaan ja kommentoidaan yhdessä ryhmän kanssa. Opetusmateriaali sisältyy kurssin hintaan (paitsi Ruotsissa). Kielikurssin lopuksi saat osallistumistodistuksen ja halutessasi voit pyytää opettajalta myös erillisen arvion (saattaa olla maksullinen).

Majoitus

Kielikursseihin kuuluuu perhemajoitus. Tutkimus osoittaa, että jos majoittuu perheeseen niin saa noin 30% enemmän harjoittelua kielen puhumisessa. Kielikoulut valitsevat ja tekevät sopimukset perheiden kanssa ja myöskin valvovat niiden tasoa jatkuvasti. On toki muitakin majoitusvaihtoehtoja kuten asuntolat, yksiöt, jaetut huoneistot, hotellit – näistä teemme mielellämme erikseen tarjouksen.

Kokonaispalveluhinta

Kokonaispalveluhintamme sisältää opetuksen, majoituksen ja matkat (joillakin kursseilla poikkeuksia).

Hinta sisältää:

 • Tasotesti ennen kurssin alkua.
 • Opetus, oppitunnin pituus vähintään 45 min.
 • Kielikurssimateriaali (ei aina kirjat) äänitteiden, videoiden ja tietokoneen käyttö.
 • Sähköposti (joskus pieni käyttömaksu).
 • Osallistumistodistus.
 • Perhemajoitus 1-h huoneessa.
 • Puolihoito (aamiainen ja päivällinen, ellei toisin mainita).
 • Lennot Helsingistä kurssikohteen lähimmälle kansainväliselle lentokentälle (ellei toisin mainita).
 • Liput, matkustusohjeet, majoitustieto sekä kurssin alkuun liittyvät tiedot.
 • Koulujen jakama infopaketti paikan päällä.
 • Koulujen tarjoama vapaa-ajanohjelma (maksuton tai maksullista).
 • Koulun tarjoamat päivä- ja viikonloppuretket omakustannushintaan.

Kielikurssit alkavat yleensä aina maanantaisin ympäri vuoden ja vaihtoehtoja on melkoisesti.
Mikäli tarvitset apua kielikurssin valinnassa, niin autamme mielellämme - ota yhteyttä.

Powered by Aava 3