Aikuisten kielikurssit -
venäjän kieli 

Venäjä - Pietari

Venäjän väkiluku on yli 142 miljoonaa.Venäjän federaatio ulottuu kattamaan suurimman osan Euraasian pohjoisosista. Kokonsa vuoksi Venäjän alue sisältää paljon vaihtelua ja erilaisia luontoalueita sekä laajoja tietyn tyyppisestä maastosta koostuvia alueita kuten esimerkiksi siperia ja tundra-alueet. Geodeettista viivaa pitkin Venäjän kaksi kauimpana toisistaan olevaa pistettä ovat noin 8000 kilometrin päässä toisistaan. Venäjä kattaa 11 aikavyöhykettä. 

Pietari on noin viiden miljoonan asukkaan suurkaupunki ja on Venäjän toiseksi suurin kaupunki. Pietari on myös maailman pohjoisin miljoonakaupunki ja sijaitsee Suomenlahden pohjukassa Nevan suistosssa. Pietarin historiallinen keskusta on Unescon maailmanperintökohteiden luettelossa. Pietari on rakennettu suomalaisheimojen ikivanhan kauppapaikan Nevanlinnan paikalle.

Pietarin menneisyys on täynnä Venäjän historiaa: tsaarinajan pääkaupunki, Lokakuun vallankumouksen näyttämö ja nykyään Venäjän ikkuna länteen. Kaupungin sijainti hyvien juna-, bussi- ja lentoyhteyksien päässä on suomalaisten opiskelijoiden kannalta ihanteellinen.

Kansallisia vapaapäiviä 2098: 1.1.,2.1-7.1,13.2., 14.2., 12.4.,15.4.,1,5.,2.5.,10.11.

Extra Class Language Center

Koulu toimii kaupungin keskustassa rauhallisen kadun varrella. Opetusohjelman runkona ovat yleiskielen peruskurssit vasta-alkajista edistyneille, lisäksi erikoisalojen kurssit joko yksityisopetuksena tai kahden tai useamman hengen ryhmälle. Aihealueita ovat: liike-elämän venäjää, Venäjän kirjallisuus, kulttuuri ja historia, venäjää valtio- ja taloustieteen tarpeisiin, media Venäjällä ja yksilöllisesti räätälöity kurssisisältö. Kielikoulun johtaja Stanislav Chernishov on kirjoittanut venäjän kielen oppikirjoja, joita käytetään useissa maissa. Monet opettajat ovat opettaneet Euroopan yliopistoissa ja instituuteissa.

Venäläiset perheet on huolella valittuja ja sijaitsevat joko keskustassa tai lyhyen matkan päässä metroasemilta. Majoitukseen sisältyy aamiainen. Hotelli- ja huoneistomajoitus on myös mahdollista. (Lisähinta tason mukaan). Koululla on vapaa-ajanohjelmaa esim. retkiä omakustannushintaan.

Suomalaiset tarvitsevat edelleen viisumin matkustaessaan Venäjälle. Viisumin hankintaan on varattava aikaa noin kaksi viikkoa. Viisumikustannus (75 €) ei sisälly hintaan. Viisumihakemuksen liitteenä on oltava tietoa voimassaolevasta matkavakuutuksesta. TR-Kielimatkat toimittaa koulun lähettämän kutsukirjeen viisumin hakemista varten.

Matkat junalla Helsinki-Pietari-Helsinki sisältyvät hintaan; myös lento- ja bussimatka mahdollisia. Koulun edustaja on vastaanottamassa rautatieasemalla ja kuljettaa majoituspaikkaan. Majoitus sisältää pelkän aamiaisen. 

 

Katso Pietari video tästä

 

KOKONAISPALVELUHINTA 

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppi-tunteja/vk

Ryhmä-koko

Hinta
/€

Lisäviikko
/€

Tehokurssi 2

20

/6

1395

480

Yksityisopetus (1vk)

20

1

1325

700

Yksityisopetus 2:lle (1vk)

20

2

1125

500

Yhdistelmäkurssi (perhemajoitus) (2vk)

Minihotellimajoitus 1-h huone (2vk)

20+10

 

20+10

6+1

 

6+1

1855

 

2700

650

 

1285

Oppitunnin pituus 45 min. 

Vasta-alkajilta edellytetään kyrillisten aakkosten hallintaa. Viisumimaksu (75 €) ei sisälly hintaan.

Kuljetus rautatieasemalta majoitukseen menomatkalla sisältyy hintaan.

Perhemajoituksen vaihtoehtona on hotellimajoitus, hotelli sijaitsee ihan koulun lähellä. Tai minihotellimajoitus (2 huonetta jakaa kylpyhuoneen). Minihoteelin hinnat vaihtelevat sesongin mukaan. Pyydä tarjous toimistosta 0106665800 Perhemajoitus sisältää aamiaisen. 

1 lk:n junalipusta lisähinta.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

Powered by Aava 3