Aikuisten kielikurssit - Adelaide

Adelaide on Etelä-Australian pääkaupunki, asukkaita siellä on noin 1,2 miljoonaa. Kaupunki on Australian viidenneksi suurin.
Kaupunki on nimetty kuningatar Adelaiden mukaan, joka oli Ison Britannian kuningas Vilhelm IV:n puoliso.

Adelaidessa vallitsee välimerellinen ilmasto, jossa suurin osa sateesta tulee talvikuukausina. Sateisin on kesäkuu. Kesän korkein lämpötila on noin 29 °astetta, mutta lämpötila vaihtelee huomattavasti. Kaupunki tunnetaan kulttuurista, festivaaleista ja urheilutapahtumista.
Lonely Planet on rankannut kaupungin 10 parhaan kaupungin joukkoon.

Kaplan International Colleges

Kielikoulu sijaitsee kaupungin keskustassa punatiilisen rakennnuksen toisessa kerroksessa. Luokkahuoneet ovat valoisat ja hyvin varustettu ja niissä kaikissa on kosketustaulu (interactive whiteboard) joka tekee oppimisesta ja opettamisesta mielenkiintoista ja tehokasta. Kurssilaisen käytössä on kirjasto ja yhteiset oleskelutilat. Ilmapiiri on rento ja iloinen.

Kurssit on suunniteltu siten että ensin on 20 oppituntia yleisenglantia  ryhmässä ja lisäksi opettajan vetämiä projekteja (7).  Kahdeksan oppitunnin  sisällön voit valita paikan päällä: sanasto, kpaikallinen kulttuuri, englantia työeläman tarpeisiin. Perhemajoituksen lisäksi voit majoittua Highgate Lodge-asuntolaan (min. 4 viikkoa). Pyydä tarjous toimsitosta 010 666 5801.

Koulun vapaa-ajanohjelam on mielenkiintoinen ja monipuolinen. Ohjelma valitaan ja maksetaan paikan päällä.

 

 

Australia

Australia on maanosa, joka sijaitsee Intian valtameren ja Tyynen valtameren välissä. Asukkaita on yli 20 miljoonaa, pääkaupunki on Canberra. Suurin osa ihmisistä asuu itärannikon kaupungeissa. Kesä on joulukuusta helmikuuhun, syksy maaliskuusta toukokuuhun, talvi kesäkuusta elokuuhun ja kevät syyskuusta marraskuuhun. Australia on jaettu kuuteen osavaltioon ja kahteen Territoryyn. Suurin osavaltio on Western Australia, joka on Länsi-Euroopan kokoinen. Kielikoulumme sijaitsevat Sydneyssä, Adelaide, Perthissä, Melbournessa, Brisbanessa ja Cairnsissa.

Kansallisia vapaapäiviä 2019: 1.1.,28.1.,19.4.,22.4.,25.4.25.12.,26.12.

KOKONAISPALVELUHINTA
opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)
Kurssi Oppi-tunteja/vk Ryhmä-koko Hinta
/€
Lisä-viikko/€
Tehokurssi 2      20 12/15 2810 485
Tehokurssi 3 20+8+7 12/15 2915 545

Oppitunnin pituus 45 min. 

 8 oppitunnin sisällön voi valita. 

Lentokenttäkuljetus lisähintaan 100€/suunta.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

Powered by Aava 3