Aikuisten kielikurssit - englannin kieli

Olemme järjestäneet aikuisten kielikursseja jo 43 vuotta ulkomailla!

Kielten opiskelun Suomessa toi mukanaan peruskoulu vuonna 1968-1972 - silloinen presidentti Kekkonen sääti, että kouluissa opiskellaan kahta vierasta kieltä. Tähän mennessä kansa oli jaettu kahtia: vieraita kieliä osaaviin ja niitä osaamattomiin. Oppikouluun menijät alkoivat opiskella vieraita kieliä ja kansakouluun jäävät saivat elämässään tulla toimeen omalla kielellään.

Onneksi tilanne on muuttunut ja nykyään jokainen, joka haluaa voi lähteä ulkomaille opiskelemaan kieliä. Siihen tarvitaan motivaatiota ja kiinnostusta uusia kulttuureja kohtaan. Uusi kieli avaa uuden ikkunan ihan uuteen maailmaan ja samalla auttaa ymmärtämään toisen ajattelua. Mitä paremmin tunnemme muita kultuureja, sitä helpompi on olla yhteistyössä muualla asuvien ihmisten kanssa: yksi ihminen antaa kasvot koko kansakunnalle!

TR-Kielimatkojen pääpaino on yhä edelleen kokonaispalvelun tarjoamisessa edulliseen kokonaishintaan sisältäen opetuksen, majoituksen, matkat ja konsultoinnin. Yksityiset kielikoulut yhteistyökumppaneina takaavat jatkuvan laadun tarkkailun ja opetushenkilökunnan koulutuksen. Lähes kaikki koulut soveltavat EU:n kielitaitoasteikkoa, joten kielitaidon arviointi tapahtuu samojen kriteereiden mukaisesti.

Kielitaidon ylläpitäminen on elämän pituinen haaste! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uuden kielen opiskelu tai kohentaa vanhaa.

TR-Kielimatkojen englannin kielen kursseja järjestetään Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Maltalla, Etelä-Afrikassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Kurssikohteet on valittu siten, että mielenkiintoista näkemistä ja kokemista riittää. Toiset pitävät suurkaupungeista ja toiset taas pienehköistä. Kaikkia on ajateltu ja valinnan varaa on. Tärkeintä on oikea asenne ja motivaatio! Perhemajoituksen lisäksi lähes kaikissa kohteissa voi majoittua asuntolaan, jaettuun huoneistoon, yksiöön tai hotelliin.

Kokonaispalvelumme sisältää:

Kielikurssin perusjakso on 2 viikkoa (yksityisopetus voi olla myös viikon mittainen) ja yleensä lisäviikot ovat mahdollisia. Oppituntien määrän  viikossa voi jokainen valita itselleen sopivaksi. Kannattaa kuitenkin muistaa että uuden oppiminen vie melkoisesti voimia, joten kohtuullinen määrä aluksi riittää. Oppituntien lisäksi kielen oppiminen tapahtuu koko ajan myöskin vapaa-ajalla puhumisen kautta.

Majoitus on pääsääntöisesti perheessä, oma huone ja puolihoito (=aamiainen ja päivällinen). Poikkeuksena Ruotsi. Mutta jos perheessä oleminen ei innosta niin silloin voi valita asuntolan (1-hh), jaetun huoneiston (1-hh), yksiön tai hotellin. Teemme tarjouksen mielellämme. 

Matkat ovat osa kokonaispalvelua ja lähes kaikkiin kielikursseihin matkat sisältyvät (poikkeuksista mainittu hintataulukossa).Varaamme lennot budjetoituun hintaan. Jos asiakas haluaa tietyt lennot ja lennot ovat kalliimmat kuin mitä on budjetoitu, silloin hän maksaa erotuksen. Otamme toiveita vastaan mutta emme voi taata tiettyjä lentoja.

Aikuisten kielikurssikohteet - englannin kieli:


Englannin kieli

Englantia puhuu äidinkielenä yli 400 miljoonaa ihmistä, toisena virallisena kielenä 150 - 1,5 miljardia ihmistä riippuen siitä miten sen osaaminen luokitellaan.

Englanti on ollut YK:n virallinen kieli sen perustamisesta lähtien (1945). Englanti on viestinnän, tieteen, tekniikan, ilmailun, viihteen, diplomatian, kaupankäynnin ja internetin tärkein yksittäinen kieli.

Suomessa asuu noin 11.000 englantia äidinkielenä puhuvaa henkilöä. Lähes kaikki Suomen koululaiset opiskelevat englantia jossain vaiheessa, vaikka se ei olekaan pakollinen kieli.

Powered by Aava 3