Aikuisten kielikurssit - Bournemouth

Bournemouth on yksi mielenkiintoisimmista yliopistokaupungeista Englannin etelärannikolla. Kaupungissa on asukkaita noin 400.000 kun Poole ja Christchurch lasketaan mukaan. Kaupungin kauneus houkuttelee sinne tuhansia turisteja vuosittain. Monien kansainvälisten yritysten pääkonttorit sijaitsevat täällä. Kaupungin sanotaan olevan "The  next coolest place on the planet". Hyvin hoidetut puutarhat, puhtaat hiekkarannat, ravintolat, kahvilat ja galleriat ovat kaikkia varten. Lontooseen on matkaa alle kaksi tuntia. Lisäksi Frankensteinin luonut kirjalija Mary Shelley on haudattu tänne.

Kielikoulujen kurssitarjonta ulottuu yleiskursseista aina vaativiin alan ammattilaisille tarkoitettuihin kursseihin.Kurssin pituuden voit itse valita, samoin oppituntien määrän.

Regent School

Kielikoulu sijaitsee  lähellä meren rantaa muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta.  Koulun tilat ovat modernisti sisustettu ja opiskelijoille varatut tilat ovat valoisat, toimivat ja käytännölliset. BBC:n uutisia voi seurata suuresta televisiosta taukotiloissa. Ilmainen WiFi, tietokoneet ja kirjasto palvelevat opiskelijoita. Ja voit hengähtää puutarhassa oppituntien välissä. Henkilökunta on positiivista  ja helposti lähestyttävissä kaiken aikaa.

Koulun suosituin kurssi on nimeltään English World jonka avulla parannat tietoja, taitoja sekä varmuutta kielen puhumisessa. Samalla saat opastusta tulevaisuuden suunnitelmiesi tekoon. The Skills Training session - kurssilla mennään pitemmälle kuin vain kielen opiskeluun -saat opastusta esiintymisessä, esitelmien pitämisessä, ääntämisessä - kaikki englanniksi. Kurssin päätteeksi pystyt ilmaiseman itseäsi sujuvasti englanniksi , otat tulevaisuuden haltuun englanniksi! The Accuracy in Grammar session - tavoitteena on käydä läpi kielioppia ja samalla antaa tietoa yleisimmistä virheistä. The Knowledge for Global Community session on kurssin keskipiste. Sekä ryhmätöiden että henkilökohtaisten harjoitusten kautta opiskelijat tutustuvat eri aihealueisiin toimiakseen tehokkaammin maailmanlaajuisessa yhteisössä. The Language Focus session  kehittää lukemista, kuuntelua, kirjoittamista sekä opiskelutapoja englanniksi. The Spoken Performance Workshop tarjoaa foorumin itseluottamuksen  saavuttamiseksi  kommunikointitilanteissa. Tilanteita harjoitellaan esitysten, roolipelien ja julkisten puheiden pitämisen kautta.

Lisäksi jokainen saa 15 minuuttia henkilökohtaista ohjausta viikossa.

Toinen kurssikokonaisuus on English World ClasSix. Ryhmäkoko on maksimissaan 6 ja opiskelijat ovat työelämässä oman alansa asiantuntijoita. Päämääränä on parantaa omia vahvuuksia omalla uralla ja saavuttaa itseluottamus maailmanlaajuisen kommunikoinnin alueella. Jotta kurssi onnistuisi niin englannin kielen tason pitäisi  olla (B1).

Itseluottamus ja sujuvuus puhumisessa on kurssin tärkein päämäärä. Lisäksi  se antaa itsevarmuutta osallistua tuleviin  neuvotteluihin samalla tasolla muiden kansainvälisten neuvottelijoiden  kanssa sekä kiinnittää huomiota kielen oikeellisuuteen ja kohteliasuuteen.

Pyydä lisätietoja kursseista 010 666 5800.

Capital School of English

Capital School of English  panostaa kieliohjelmiin sekä muuhun konsultointiin. Kansainväliset ryhmät muodostetaan tasotestin perusteella ja on tärkeää, että kurssilaisten kielitaitotaso on mahdollisimman samanlainen, jotta opiskelu sujuisi tasapainoisesti.

Koulurakennus on tyylikkäästi sisustettu ja sijaitsee lähellä yliopistokampusta ja ostokeskusta. Bournemouthin keskustassa on hyvin hoidettuja puistoja, kävelykatuja eikä sovi unohtaa upeita hiekkarantoja ja rantabulevardeja. Lisäksi kaupungissa on paljon kahviloita, ravintoloita ja kauppoja itse kunkin makuun sopivia.

KOulun vapaa-ajanohjelma sisältää retkiä lähikaupunkeihin kuten esimerkiksi Bathiin ja Oxfordiin (varataan ja maksetaan paikan päällä).

Opettajat ovat yliopistotutkinnon suorittaneita ja harjaantuneet opettamaan englantia ulkomaalaisille. Opetuksen painopiste on kommunikointitaitojen parantamisessa.

Kurssihintaan sisältyy perhemajoitus, oma huone, puolihoito (aamiainen ja päivällinen) viikolla ja lisäksi kevyt lounas viikonloppuna. Pakettiin sisältyvät bussiliput (meno-paluu) lentokentältä kohteeseen.

BEET Language Center

Kun BEET -kielikoulu aloitti toimintansa 34 vuotta sitten, oli oppilaita kolme! Nykyään sadat tyytyväiset oppilaat osallistuvat koulun tarjoamille kielikursseille..

Kooltaan BEET on keskisuuri kielikoulu, mikä takaa riittävät resurssit pätevän ja tasokkaan opetuksen järjestämiseen ja samalla laadukkaan ja yksilöllisen palvelun. Koulussa on 15 luokkahuonetta, kaksi tietokoneluokkaa (30 tietokonetta), kielistudio, 4000:n niteen kirjasto, opiskelijoille ilmainen internet,  kahvila ja lehtien lukunurkkaus. Pätevät opettajat ovat työskennelleet koulussa jo vuosia ja koulun rehtori, Mr Guy Wellman, on palkittu lukuisista oppikirjoistaan. Opinto-ohjaaja seuraa opiskelijoiden edistystä viikkotasolla ja tarvittaessa antaa lisäohjausta.

Kurssien rungon muodostaa 20:n tunnin yleiskielen opinnot viikossa, ja tämän lisäksi voi valita 4 tai 8 lisätuntia viikossa seuraavista aiheista: puhumisen ja ääntämisen harjoittelu, lukeminen, kirjoittaminen ja kuullun ymmärtäminen, English for Business 1 ja 2, English for Tourism, Hotel & Hospitality, Information Technology, Media Studies tai valmentautuminen kielikokeisiin. Lisäksi kahtena iltana viikossa koulu tarjoaa kaikille avoimen yleisluennon brittiläisen kulttuurin eri alueilta kuten kirjallisuus, teatteri , musiikki jne. 

Kaikki voivat osallistua ilmaiseksi kerran viikossa pidettävään keskustelurinkiin ja harjoitella puhumisen sujuvuutta muiden kurssilaisten kanssa opettajan johdolla.

Vapaa-ajanohjelma sisältää illanviettoja, lauluiltoja ja urheilua sekä viikonloppuretkiä (omakustannushintaan).

Perinteisen perhemajoituksen lisäksi voi valita asuntolamajoituksen.  Pyydä trjous toimistosta 010 666 5800. Lentokenttäkuljetukset (meno-paluu) sisältyvät hintaan.

King's Bournemouth

Kielikoulun sijainti on ihanteellinen, jos haluaa yhdistää loman ja opiskelun, sillä Bournemouth on kesäkaupunki puhtaine rantoineen ja ihanine puistoineen.

Vuonna 1966 perustettu kielikoulu toimii kahdessa rakennuksessa, joita ympäröi kaunis puutarha. Luokkahuoneissa on kosketustaulut ( interactive whiteboard), jotka tekevät opettamisesta ja oppimisesta mielenkiintoista ja havainnollista. Opiskelijoiden käytössä on kaksi ravintolaa,opiskelutila ja tietokoneet lisäharjoittelua varten, ilmainen WiFi, taidestudio ja kirjasto. Ja jos haluat piipahtaa Lontoossa käy se helposti, sillä matka kestää vain noin 2 tuntia.

Kielitunnit on suunniteltu siten, että aamupäivisin on yleisenglantia (20 t/vk) ja/tai lisäksi iltapäivisin (8t/vk) valinnan mukaan keskustelua, kuullun ymmärtämistä, kielioppia opiskelijan tasosta riippuen. Opetusryhmät ovat kansainvälisiä ja tasotesti heti kurssin aluksi ohjaa oikean tasoiseen ryhmään. Hinta sisältää bussiliput (meno-paluu) Heathrown kentältä. Viikonloppuna lounas sisältyy hintaan.

 

Katso Bournemouth video tästä

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Belfast,Brighton, Bristol, Bournemouth, Exeter, Oxford, Canterbury, Cambridge, Colchester, Cardiff, Newcastle, Paignton, Plymouth, Salisbury, Torquay.

Kansallisia vapaapäiviä 2019: 1.1.,19.4.,22.4.,6.5.,27.5.,26.8.,25.12.,26.12

KOKONAISPALVELUHINTA (Regent)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja
/vk

Ryhmä-
koko

Hinta
/€

Lisäviikko
/€

Tehokurssi 2(world)
15
/12
2225
670
Tehokurssi 3 (world)
25
/12
2450
790
Tehokurssi 3 (ClasSix) 
15+10
6/12
3090
1100
Tehokurssi 3A (ClasSix) 
15+10*
6/1
4870
1845
Tehokurssi 3A (ClasSix)1vk
15+10*
6/1
2935
 

Oppitunnin pituus 60 min. (15  = 20  à 45 min.tunteja, 25 = 33,3 à 45 minuutin tunteja viikossa )

* Yksityistunteja. 

Kurssit alkavat 2019: kurssit alkavat aina maanantaisin. 

KOKONAISPALVELUHINTA (CAPITAL)
opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta
/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2 20 /12 1880 465
Tehokurssi 2A 25 /12 1970 495
Tehokurssi 3 40 /12 2145 570

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kesälisä 35€/vk ajalla 30.6.-24.8. Perhemajoituksessa puolihoito. Erikoisrokavaliosta veloitetaan 35€/vk. Tarjolla myös asuntolamajoitus - pyydä tarjous toimistosta 010 666 5800.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

KOKONAISPALVELUHINTA (BEET)
opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta
/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2
20+2
10/12
1820
540
Tehokurssi 2A
20+4+2
10/12
1900
610
Tehokurssi 2B
20+8+2
10/12
1960
640
50+ kielikurssi 20 10/12 2750  

Oppitunnin pituus 45 min.

Kurssit eivät sovellu vasta-alkajille. 50+ kielikurssin päivämäärät: 3.-14.6.19

Oma kylpyhuone lisähintaan 150 €/vk. Asuntolamajoitus lisähinta 95 €/vk (1-hh mukavuuksin, ei ruokailuja). 

Kesälisä 40€/vk ajalla 30.6.-24.8.

Kurssit alkavat 2019: kurssit alkavat aina maanantaisin. 

KOKONAISPALVELUHINTA (KINGS)
opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta
/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2
20
/14
1940
545
Tehokurssi 3
28
/14
2070
625
Cambridge FCE -kurssi (12vk) *
20
/14
8395
-
Cambridge FCE -kurssi (10vk) **
20
/14
6560
-

Oppitunnin pituus 45 min.

Kesälisä 40€/vk ajalla 16.6.-11.8.

Kurssit alkavat 2019: kurssit alkavat aina maanantaisin.

Tehokurssi 3: 8 oppituntia erilaisia harjoituksia.

* Kurssi pidetään ajalla 18.3.-8.6.19, perhemajoitus, puolihoito, oma huone. Lisäksi ajalla 23.9.-14.12.19.

** Kurssi pidetään ajalla 7.1.-15.3.19. Perhemajoituksen lisäksi valittavana myös asuntolamajoitus (1 hh, oma kylpyhuone, puolihoito) lisähintaan 225€/vk. Pyydä lisätietoja toimistosta 010 666 5800, info@trkielimatkat.fi 

 

Powered by Aava 3