Aikuisten kielikurssit - Brisbane

Dynaaminen Brisbane on Queenslandin pääkaupunki ja yksi Australian nopeimmin kasvavista kaupungeista. Asukkaita täällä on noin 2 miljoonaa. Kaupunki sijaitsee Tyynenmeren läheisyydessä Brisbanejoen rannalla Moreton Bayn ja Australian Kordillieerien välisellä rannikkotasangolla Queenslandin kaakkoisosassa. Täällä  pilvenpiirtäjät ja vanhat historialliset rakennukset ovat vieri vieressä. Taustalla on upea vuoristo, sademetsät ja hiekkarannat vaivattoman matkan päässä. Kaupungin ilmasto on subtrooppinen.

Kielikoulut: IH-International House ja Kaplan International Colleges

IH-International House

Kielikoulu kuuluu kansainväliseen International House - yksityisten kielikoulujen ketjuun. Tämä tarkoittaa, että opetusmateriaaleja, opettajia ja opetusmetodeja kehitetään koko ajan vastaamaan ajan haasteisiin. Kielikoulu sijaitsee Brisbanen keskustassa lähellä palveluita. Koulussa on 18 ilmastoitua luokkahuonetta, kirjasto ja opiskelutila, kaksi tietokonehuonetta, joista toisessa on kopiokone opiskelijoiden käytössä, lounasalue sekä keittö, josta löytyy jääkaappi. mikro, tee- ja kahviautomaatit sekä terassi. Lisäksi WiFi kaikkien käytössä. Englannin oppiminen tarvitsee tuekseen vapaa-ajanohjelman, jolloin puhumista on helppo harjoitella muiden kansainvälisen opiskelijoiden kanssa. Koulu onkin suunnitellut ilmaisen vapaa-ajanohjelman jokaiselle viikolle ja kannustaa kaikkia osallistumaan mahdollisimman paljon. Kielikoulun luokkahuoneet ovat suuria ja valoisia ja sisustuksessa on käytetty iloisia värejä. 

Kaplan International Colleges

Kielikoulu sijaitsee kaupungin keskustassa  Spring Hillin kaupunginosassa kauppojen, ravintoloiden, kahviloiden ja elokuvateattereiden läheisyydessä. Mukavin tapa liikkua on käyttää julkista liikennettä. Luokkahuoneet ovat valoisat ja ilmastoidut ja jokaisessa on kosketustaulu (interactive whiteboard) joka tekee oppimisesta ja opettamisesta mielenkiintoista ja tehokasta. Ilmainen WiFi  ja kirjasto ovat opiskelijoiden käytössä ja lisäksi kahvila ja oma puutarha.

Kielikurssit on rakennettu siten, että ensin on 20 oppituntia yleisenglantia ryhmässä ja lisäksi (kurssista riippuen) 7 oppituntia opettajan vetämiä harjoituksia ja projekteja. Lisäksi 8 oppitunnin sisällön voi itse valita (sanasto, paikallinen kulttuuri, englantia työelämän tarpeisiin).

Koulun vapaa-ajanohjelma on mielenkiintoinen ja monipuolinen: se varatan ja maksetaan paikan päällä.

Koulu on varautunut vastaanottamaan liikuntarajoitteisia opiskelijoita.

 

Katso Brisbane video tästä

Australia

Australia on maanosa, joka sijaitsee Intian valtameren ja Tyynen valtameren välissä. Asukkaita on yli 20 miljoonaa, pääkaupunki on Canberra. Suurin osa ihmisistä asuu itärannikon kaupungeissa. Kesä on joulukuusta helmikuuhun, syksy maaliskuusta toukokuuhun, talvi kesäkuusta elokuuhun ja kevät syyskuusta marraskuuhun. Australia on jaettu kuuteen osavaltioon ja kahteen Territoryyn. Suurin valtio on Western Australia, joka on Länsi-Euroopan kokoinen. Kielikoulumme sijaitsevat Sydneyssä, Perthissä, Adelaidessa, Melbournessa, Brisbanessa ja Cairnsissa.

Kansallisia vapaapäiviä 2019: 1.1.,28.1.,19.4., 22.4.,25.4., 25.12.,26.12.

KOKONAISPALVELUHINTA  (IH)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2
20
/12
3235
495
Tehokurssi 3
25+6
/12
3310
535
English for Business 3 *
25+6
/12
3310
535

Oppitunnin pituus 50 min. 

* 6 oppituntia liike-elämän englantia/valinnaisia aineita ( Ääntäminen, puhuminen, kirjoittaminen,  liike-elämän englanti .

Tunnit pidetään ma-ke 8.20-14.30 (lounas 10.30-11.30), pe 9.30-12.30, 13.30-15.30 

Asuntolamajoitus mahdollinen 1-h huone , sis. oman kylpyhuoneen (min 4 vk). Pyydä tarjous toimistosta 010 666 5801.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

KOKONAISPALVELUHINTA (KAPLAN)
opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2
20
12/15
3065
480
Tehokurssi 3 *
20+8+7
12/15
3165
535

Oppitunnin pituus 45 min.

* Voit valita 8 oppitunnin sisällön: sanasto, paikallinen kulttuuri, englantia työelämän tarpeisiin.

Kurssit alkavat 2019: kurssit alkavat aina maanantaisin. 

 

Powered by Aava 3