Aikuisten kielikurssit - Bristol

Bristol on ystävällinen ja mielenkiintoinen kaupunki, asukkaita siellä on noin 500.000. Lontoosta kestää noin puolitoista tuntia junalla Bristoliin. Bristolissa on kaksi kuuluisaa ylipistoa ja useiden kansainvälisten yritysten pääkonttoreita.

" Bristol is simply a great city where you can enjoy many different things... It became one of my favourite cities in the UK, if not in the world."

Kun tähän lisätään hyvät vapaa-ajanviettomahdollisuudet, monipuolinen kulttuuritarjonta ja hyvät soppailukeskukset, niin kieliloma on täydellinen!

IH-International House Bristol

Kielikoulu on perustettu vuonna 1987 ja sillä on kaksi opetuskeskusta Cliftonin kaupunginosassa lähellä keskustaa. Kielikoulu on osa kansainvälistä IH -ketjua - yksityisten kielikoulujen muodostamaa ketjua.

Alueella on paljon ravintoloita, kauppoja, pubeja ja tyylikkäitä taloja. Valoisat luokkahuoneet, opiskelutila, tila kuullun ymmärtämisen harjoitteluun, yleisiä tiloja sekä rakennuksen ympärillä oma puutarha. Nämä kaikki opiskelijoiden käytössä. Lisäksi WiFi, keskustelukerho perjantaisin, ohjattua opiskelua, vapaa-ajanohjelma (osa ilmaista osasta peritään maksu).

Bristoliin pääsee suoralla bussilla Heathrown lentokentältä. Matkat sisältyvät hintaan.

OISE Bristol

Kielikoulu on yksi OISE-kouluista Englannissa ja soveltaa samaa kielikurssipolitiikkaa muiden OISE- koulujen kanssa. Kurssien sisältö on hyvin monipuolinen , opetus on joko yksityisopetusta (tutorial) tai pienryhmäopetusta (max 8). Päivä on jaettu moneen osaan ja tarkoituksena on käsitellä  kielen eri osa-alueita niiden päämärien saavuttamiseksi jotka kurssin aluksi on asetettu.  

Precision -Fine tuning -Performance - Calibration -Confidence - Achievement

Kielikurssien suunnittelussa ei ole tehty kompromisseja.Yksi tärkeimmistä tavoitteista on rakentaa kurssilaisen itseluottamusta puhumiseen niin että sujuvuus ja englanniksi itsensä ilmaiseminen parantuvat olennaisesti. Tavoitteena on sellainen kielitaito ja itseluottamus että kurssilainen pärjää muiden englantia puhuvien kanssa eikä joudu altavastaajan asemaan.Vain harjoittelelmalla saavutetaan tuloksia.

Siksi kielikurssit muodostuvat monesta erilaisesta harjoituksesta ja opettajina toimivat erilaiset opettajat aina kulloisenkin harjoituksen vaatimusten mukaan.

Muut OISE-koulut sijaitsevat Oxfordissa, Cambridgessä ja Lontoossa.

 

Katso Bristol video tästä

Iso-Britannia

Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista,Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on  noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio.

Kansallisia vapaapäiviä 2019: 1.1.,19.4.,22.4.,6.5.,27.5.,26.8.,25.12.,26.,12.

 

KOKONAISPALVELUHINTA (IH)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta
/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2 *
20
/10
1860
510
Tehokurssi 2
30
/10
1950
545
Yksityisopetus (1vk)
20
1
2690
-

Oppitunnin pituus 45 min.

* Kesällä tämä kurssi pidetään iltapäivällä (13.30 alkaen).

Isäntäperheen lisäksi majoitusvaihtoehtoina ovat jaettu huoneisto tai self-catering perheessä (=ei ruokailuja). Pyydä tarjous toimistosta 010 666 5800.

Kesälisä 40€/vk ajalla 18.6.-24.8.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

KOKONAISPALVELUHINTA (OISE)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta
/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2 
22,5+5
8/12
3025
1050
Tehokurssi 3
22,5 +5+5 oto
8/12+1
3950
1525

Oppitunnin pituus  60 min.

Tehokurssi 2 sisältää: 22,5 tuntia englannin opetusta ja 5 tuntia muita harjoituksia ( plenary session -sisältää uutisten läpikäyntiä sekä esitelmien pitämistä), Spoken Assertiveness workshop : sujuvuuden harjoittelu, esiintymistilanteita. Critical Analysis -kriittisen ajattelun harjoittelukeinoja erilaisten tekstien pohjalta. Tarkoitus on saada monipuolista harjoittelua ja uusia kulmia englannin kielen käyttämiseen.

Tehokurssi 3 sisältää lisäksi mainitun määrän yksityisopetusta.

Kurssit alkavat 2019: kurssit alkavat aina maanantaisin.

Powered by Aava 3