Aikuisten kielikurssit - Cairns

Cairnsia kutsutaan portiksi Great Barrier Reef -koralliriutalle, jolle ei ole vertaa muualla. Säteilevä korallimeri, sademetsävuoristot yhdessä nykyaikaisen kaupungin kanssa inspiroivat opiskelijoita aina uudestaan. Nauti trooppisesta ilmastosta, syö ulkona, käy sukeltamassa tai patikoimassa, tutustu paikallisiin ja viihdy. Cairnin väkiluku on 185.000 ja kaupunkia ympäröivät vuoret ja meri.

Kaplan International Colleges

Kielikoulu sijaitsee kaupungin liikekeskuksen lähellä lyhyen matkan päässä rannasta, kaupoista ja ravintoloista. Koulussa on jokaisessa luokkahuoneessa ilmastointi ja suora yhteys aurinkopatioille.  Lisäksi kosketustaulu (interactive whiteboard) joka tekee oppimisesta ja opettamisesta mielenkiintoista ja tehokasta.  Opiskelijoiden  käytössä ovat tietokoneet ja WiFi, yhteiset oleskelutilat sekä ulkoilmakahvila.

Kurssit on suunniteltu niin, että ensin on 20 oppituntia yleisenglantia ryhmässä ja lisäksi (kurssista riippuen) 7 oppituntia sisältäen interaktiivisia kieliharjoituksia tietokoneella ja opettajan vetämiä projekteja. Lisäksi 8 oppitunnin sisällön voi itse valita: sanasto, paikallinen kulttuuri, englantia työelämän tarpeisiin.

Koulun vapaa-ajanohjelma on mielenkiintoinen ja monipuolinen: varaukset ja maksaminen tapahtuu paikan päällä.

 

Katso Cairns video tästä

 

Australia

Australia on maanosa, joka sijaitsee Intian valtameren ja Tyynen valtameren välissä. Asukkaita on yli 20 miljoonaa, pääkaupunki on Canberra. Suurin osa ihmisistä asuu itärannikon kaupungeissa. Kesä on joulukuusta helmikuuhun, syksy maaliskuusta toukokuuhun, talvi kesäkuusta elokuuhun ja kevät syyskuusta marraskuuhun. Australia on jaettu kuuteen osavaltioon ja kahteen Territoryyn. Suurin osavaltio on Western Australia, joka on Länsi-Euroopan kokoinen. Kielikoulumme sijaitsevat Sydneyssä,Adelaidessa, Perthissä, Melbournessa, Brisbanessa ja Cairnsissa.

Kansallisia vapaapäiviä 2018:1.1.,26.1.,30.3.,2.4.,25.4.,25-26.12.

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2
20
12/15
3075
480
Tehokurssi 3
20+8+7
12/15
3235
535

Oppitunnin pituus 45 min. 

 8 oppitunin sisällön voi valita. 

Lentokenttäkuljetus lisähintaan 100€.

Kurssit alkavat 2018: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

Powered by Aava 3