Aikuisten kielikurssit - Cambridge

Cambridgen yliopisto ja King's College Chapel ovat maailmankuuluja! Kaupungin keskusta on suhteellisen pieni ja muistuttaa vanhaa keskiaikaista kaupunkia lukuisine kauppoineen ja pubeineen. Kaupungissa on runsaasti kulttuurinähtävyyksiä ja puistoja. The University of Cambridge on kollegiaalinen yliopisto ja koostuu 31 erillisestä collegesta, joista vanhin on peräisin vuodelta 1284. Yliopistoalueen näkee parhaiten Cam-joelta päin. Asukkaita täällä on noin 124.000.

Regent School

Kielikoulu sijaitsee  keskustassa kauppojen, kahviloiden ja ravintoloiden läheisyydessä.  Koulun tilat on hiljattain uudistettu ja opiskelijoille varatut tilat ovat valoisat, toimivat ja modernisti sisustettu. BBC:n uutisia voit seurata  oleskelutilassa olevasta litteästä tv-ruudusta, voit juoda kahvia tai teetä sekä opiskella jos niin tahdot. Koulun oma puutarha toimii rentouttavana elementtinä oppituntien välissä. Henkilökunta on avokonttorissa ja helposti lähestyttävissä kaiken aikaa.

Koulun suosituin kurssi on nimeltään English World jonka avulla parannat tietoja, taitoja ja saat varmuutta  puhumisessa. Samalla saat opastusta tulevaisuuden suunnitelmien tekoon. The Skills Training session - kurssilla mennään pitemmälle kuin vain kielen opiskeluun -saat opastusta esiintymisessä, esitelmien pitämisessä, ääntämisessä - kaikki englanniksi. Kurssin päätteeksi pystyt ilmaiseman itseäsi sujuvasti englanniksi , otat tulevaisuuden haltuun englanniksi! The Accuracy in Grammar session - tavoitteena on käydä läpi kielioppia ja samalla antaa tietoa yleisimmistä virheistä. The Knowledge for Global Community session on kurssin keskipiste. Sekä ryhmätöiden että henkilökohtaisten harjoitusten kautta opiskelijat tutustuvat eri aihealueisiin toimiakseen tehokkaammin maailmanlaajuisessa yhteisössä. The Language Focus session  kehittää lukemista, kuuntelua, kirjoittamista sekä opiskelutapoja englanniksi. The Spoken Performance Workshop tarjoaa foorumin itseluottamuksen  saavuttamiseksi  kommunikointitilanteissa. Tilanteita harjoitellaan esitysten, roolipelien ja julkisten puheiden pitämisen kautta.

Lisäksi jokainen saa 15 minuuttia henkilökohtaista ohjausta viikossa.

Toinen kurssikokonaisuus on English World ClasSix. Ryhmäkoko on maksimissaan 6 ja opiskelijat ovat työelämässä oman alansa asiantuntijoita. Päämääränä on parantaa omia vahvuuksia omalla uralla ja saavuttaa itseluottamus maailmanlaajuisen kommunikoinnin alueella. Jotta kurssi onnistuisi niin englannin kielen pohjaa pitää olla (B1).

Itseluottamus ja sujuvuus puhumisessa on kurssin  tärkein päämäärä. Lisäksi  se antaa itsevarmuutta osallistua tuleviin  neuvotteluihin samalla tasolla muiden kansainvälisten neuvottelijoiden  kanssa sekä kiinnittää huomiota kielen oikeellisuuteen ja kohteliasuuteen.

Pyydä lisätietoja kursseista 010 666 5800.

 

O.I.S.E. Cambridge

Kielikoulu sijaitsee 10 min kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, Luonnontieteellisen puutarhan vieressä. Koulussa on myös oma muurin ympäröimä viktoriaaninen puutarha, jossa opiskelijat ja henkilökunta voivat levähtää taukojen aikana.

Precision -Fine tuning -Performance - Calibration -Confidence - Achievement

Kielikurssien suunnittelussa ei ole tehty kompromisseja.Yksi tärkeimmistä tavoitteista on rakentaa kurssilaisen itseluottamusta puhumiseen niin että sujuvuus ja englanniksi itsensä ilmaiseminen parantuvat olennaisesti. Tavoitteena on sellainen kielitaito ja itseluottamus että kurssilainen pärjää muiden englantia puhuvien kanssa eikä joudu altavastaajan asemaan.Vain harjoittelelmalla saavutetaan tuloksia.

Siksi kielikurssit muodostuvat monesta erilaisesta harjoituksesta ja opettajina toimivat erilaiset opettajat aina kulloisenkin harjoituksen vaatimusten mukaan.

Muut OISE-koulut sijaitsevat Oxfordissa, Bristolissa ja Lontoossa

Lontoon Heathrown-lentokentältä on suora bussiyhteys Cambridgeen. Meno-paluulippu sisältyy hintaan.

LSI Cambridge

 Koulu sijaitsee hiljaisella huvila-alueella helpon matkan päässä sekä juna-asemasta ja keskustasta. Koulu on omassa viktoriaanisessa rakennuksessa ja luokkahuoneita on yhteensä 12, yksi tietokoneluokka ja  upea puutarha opiskelijoiden käytettävissä.Taukojen aikana voi olla ulkona puutarhassa tai sisällä oleskelutiloissa.

Koulun ilmapiiri on henkilökohtainen ja välitön; tutustut helposti muihin opiskelijoihin ja talon henkilökuntaan. Opettajat ovat loppututkinnon suorittaneita, opetusmateriaali tasokasta ja monipuolista.

Internetyhteys on ilmainen, viikottain vaihtuva vapaa-ajanohjelma valitaan ja maksetaan paikan päällä. Lontooseen pääset junalla alle tunnissa.

Isäntäperhemajoituksen lisäksi voit valita asuntola-majoituksen , self-catering, 1h huone  jossa suihku, lisähinta per viikko on 75 €/vk. Jos haluat oman kylpyhuoneen niin silloin lisähinta on 90€/vk.

50+ kurssin oppitunnit pidetään yhdessä Tehokurssi 2 ryhmän kanssa. Lisäksi vapaa-ajanohjelma. Pyydä tarkka ohjelma toimistosta 010 666 5800 tai info@trkielimatkat.fi 

Lontoon Heathrown-lentokentältä on suora bussiyhteys Cambridgeen. Meno-paluulippu sisältyy hintaan.

 

Katso Cambridge video tästä

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio.

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Belfast, Brighton, Bristol, Bournemouth, Exeter, Oxford, Canterbury, Cambridge, Colchester, Cardiff, Newcastle, Paignton, Plymouth, Salisbury, Torquay.

Knasallisia vapaapäiviä 2018:1.1,30.3.,2.4..,7.5.,28.5.,27.8.

KOKONAISPALVELUHINTA (OISE)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2 
30
/4
3950
1700
Tehokurssi 3
30+5
/4+1
4980
2060
Yksityisopetus (1vk)
15
1
2795
-
Ykstyisopetus (1vk)
20
1
3310
-
Yksityisopetus (1vk)
25
1
3825
 

Oppitunnin pituus 60 min. ( 15 = 20 à 45 minuuttia,25=33,3 à 45 minuuttia viikossa)

Tehokurssi 2 sisältää: 17,5 tuntia englannin opetusta ja 12,5 tuntia muita harjoituksia ( plenary session -sisältää uutisten läpikäyntiä sekä esitelmien pitämistä), Spoken Assertiveness workshop : sujuvuuden harjoittelu, esiintymistilanteita. Criticval Analysis -kriittisen ajattelun harjoittelukeinoja erilaisten tekstien pohjalta. Lisäksi Quotorial Projects - kurssilaiset työskentelevät annettujen tehtävien parissa parantaen ongelmien ratkaisukykyä, yhteistyötaitoja, tutkimusta, suunnittelua ja esiintymistaitoja videon avulla. Tarkoitus on saada monipuolista harjoittelua ja uusia kulmia englannin kielen käyttämiseen.

Tehokurssi 3 ja 3A sisältävät lisäksi mainitun määrän yksityisopetusta.

Kurssit alkavat 2018: kurssit alkavat aina maanantaisin.

KOKONAISPALVELUHINTA (Regent)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta
/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2(world)
15
/12
2160
670
Tehokurssi 3 (world)
25
/12
2470
790
Tehokurssi 3 (ClasSix) 
15+10
6/12
3050
1100
Tehokurssi 3A (ClasSix) 
15+10*
6/1
4720
1845
Tehokurssi 3A (ClasSix)1vk 15+10* 6/1 2860  

Oppitunnin pituus 60 min. (15  = 20 à 45 minuutin oppitunteja, 25 = 33,3 à 45 minuutin oppitunteja)

* Yksityistunteja. 

Kurssit alkavat 2018: kurssit alkavat aina maanantaisin. 

KOKONAISPALVELUHINTA (LSI)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta
/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2
20
/15
1920
510
Tehokurssi 3
24
/15
1995
540
50 + kurssi
20
/15
2285
 

Oppitunnin pituus 50 min. Kesälisä 30€ ajalla 17.6.-26.8.

Kurssit alkavat 2018: kurssit alkavat aina maanantaisin. 50+ kurssin voi aloittaa aina kuukauden 1. maanantaina

Powered by Aava 3