Liverpool - Aikuisten kielikurssit

Liverpool sijaitsee Luoteis-Englannisa ja siellä on noin 470.000 asukasta. Jos lasketaan koko metropoliauleen asukkaat yhteen niin saadaan 2,2 miljoonaa.

Mersey-joen suussa sijaitseva kaupunki kuuluu Ison-Britannian tärkeimpiin satamakaupunkeihin. Täällä sijaitsee myös maan toiseksi suurin telakka.

Mitä nähtävyyksiin tulee niin goottilainen katedraali ja Saint George's Hall ovat vierailun arvoisia. UNESCO nimitti vanhan satama-alueen maailmanperintökohteeksi vuonna 2004.

Liverpool tunnetaan myös ehkä yhden maailman kuuluisimman yhtyeen -The Beatles - kotikaupunkina. Cavern Club -kaikki alkoi täältä - sijaitsee lähellä kielikoulua. Jalkapallo on toinen kaupungin kuuluisaksi tekevä intohimo: Everton (perustettu 1878) ja Liverpool FC (perustettu 1892) eivät jätä ketään jalkapallosta kiinnostunutta kylmäksi. Sami Hyypä pelasi Liverpoolin joukkueessa vuonna 2001 ja johti kapteenina seuran UEFA-cupin voittoon. Jari Litamenkin pelasi aikoinaan tässä seurassa.

Kaplan International -kielikoulu

Kielikoulu sijaitsee suojellussa rakennuksessa noin 10 minuutin matkan päässä kaupungin keskustasta. Viides kerros on varattu 25+ täyttäneille opiskelijoille.

Kaikissa luokkahuoneissa on kosketustaulu (interactive whiteboard), ja se tekee oppimisesta ja opettamisesta havainnollista ja mielenkiintoisa. Koulussa on myös  Wifi sekä oleskelutilat. Opettajat ovat yliopistotutkinnon suorittaneita ja kokeneita.  Lisäksi tarjolla on  asuntolamajoitus. Pyydä tarjous toimistosta 010 666 5800.

Kurssit on rakennettu niin, että ensin on 20 oppituntia yleisenglantia ryhmässä ja tämän lisäksi (kurssista riippuen) 7 oppituntia sisältäen opettajan vetämiä harjoituksia , projektityöskentelyä ja /tai puhumisen harjoittelua. Lisäksi (kurssista riippuen) 8 oppitunnin sisällön voi itse valita (oma kielitaso  vaikuttaa valintaan): vocabulary, Current Affairs, Local Culture tai English for Business.

Koulun vapaa-ajanohjelma on mielenkiitnoinen ja runsas. Jokainen valitsee ohjelman ja maksaa paikan päällä.

Bussiliput (meno-paluu) Manchesterin lentokentältä sisältyvät hintaan.

 

Katso Liverpool video tästä

T

Iso-Britannia

Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta on saarivaltio Länsi-Euroopassa. Se muodostuu Englannista, Skotlannista ja Walesista, sekä Irlannin saarella sijaitsevasta Pohjois-Irlannista. Maan pinta-ala on noin 243.610 neliökilometriä ja maan asukasluku on noin 60 miljoonaa. Iso-Britannia on väkiluvultaan Euroopan kolmanneksi suurin valtio

Kurssikohteiksi olemme valinneet sekä eteläisen Englannin rannikkokaupunkeja että mielenkiintoisia kulttuurikaupunkeja: Lontoo, Belfast, Brighton, Bristol, Bournemouth, Exeter, Oxford, Canterbury, Cambridge, Colchester,  Newcastle, Paignton,  Torquay.

Kansallisia vapaapäiviä 2019: 1.1.,19.4.,22.4.,6.5.,27.5.,26.8.,25-26.12.

 

KOKONAISPALVELUHINTA 

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja
/vk

Ryhmä-
koko

Hinta
/€

Lisäviikko
/€

Tehokurssi 2 

20

/15

2155

635

Tehokurssi 3

20+8+7

/15

2370

725

English for Business*

20+8+7

/15

2370

725

Oppitunnin pituus 45 min. * 8 oppituntia on liike-elämän englantia.

Kesälisä ajalla 22.6.-24.8. 35€/vk.

Kurssit alkavat 2019: kurssit voi aloittaa aina maanantaisin


Tämä on tekstikappale. Voit lisätä tähän tekstiä ja kuvia.

Powered by Aava 3