Aikuisten kielikurssit - Lontoo

Lontoo on Yhdistyneen kuningaskunnan ja Englannin pääkaupunki. Lontoon asukasluvun määrittely on melko monimutkaista ja riippuu siitä miten kaupunki määritellään. Lontoon virallisen alueen väkiluku on 8,3 miljoonaa,Lontoon kaupunkialueella asuu 11,9 miljoonaa kun taas Lontoon metropolialueella asuu 21 miljoonaa ihmistä. Suur-Lontoon alue koostuu 32 kaupunkipiiristä sekä Lontoon Citystä. Kaupungin halki virtaa Thamesjoki joka laskee Pohjanmereen. Historia kertoo että roomalaiset perustivat kaupungin noin vuonna 50. Lontoossa vallitsee lauhkea ilmasto, kesät ovat lämpimiä mutta harvoin kuumia, talvet ovat harvoin todella kylmiä. 

Lontoon kielikoulujen kurssitarjonta täydentää toinen toistaan ja sijainnit ovat eri puolella Lontoota hyvien kulkuyhteyksien päässä majoituksesta sekä keskustastan nähtävyyksistä. 

Lontoossa tapahtuu aina jotain kiinnostavaa - jokainen päivä on erilainen!

Kielikoulut Lontoossa: 

Olemme valinneet kielikoulut niin että koko kielikurssien kenttä on edustettuna:
The London School of English   - tarjoaa ratkaisuja työelämän asiantuntijoille ja yleisenglannin  intensiivikursseja.

OISE -London - valmentaa työelämässä olevia asiantuntijoita saavuttamaan monipuolisen ja sujuvan kielitaidon max neljän hengen ryhmissä.

LSI-Language Studies International - koululla on ohjelmassa sekä yleisenglannin että työelämän kielikursseja.
Kaplan International Colleges - ohjelmassa on sekä yleiskielen että alan ammattilaisille suunnattuja kielikursseja.
IH-International House - koululla on nk. executive centre liike-elämän kielikursseja varten, yleiskurssit pidetään omissa opetustiloissa.

UKCOLLEGE - koulun kielikurssit yleiskielen kursseja.

" Our clients are busy, demanding people. They have no time to waste and need the best. Our courses have been developed in response to their needs."

Kensingtonin rauhallisella alueella Holland Park'issa sijaitseva koulu, perustettu 1912, on todella korkeatasoinen ja laadukas. Viihtyisät opetustilat , videot, tietokoneet, kuuntelutila, äänitystila, kielilaboratorio, opiskelukirjaston ja erityistyötilat. Oma ravintola tarjoaa päivittäin maukkaan lounaan (sisältyy kurssihintaan) ja väliajoilla voi nauttia kahvia ja seurustella muiden opiskelijoiden kanssa.

Koulu keskittyy neljään asiaan:  people, training, culture ja results. People - kun valitset tämän koulun niin suurin osa muista kurssilaisista on kanssasi saman henkisiä. Opettajien tehtävä on varmistaa että saavutat asettamasi tavoitteet ja muu koulun henkilökunta huolehtii että oleskelu suujuu parhaalla mahdollisella tavalla. Training - ihmiset oppivat eri tavalla ja  myös tavoitteet ovat erilaisia. Kaikki opettajatkaan eivät opeta samalla tavalla. Opettajien on oltava joustavia ja otettava huomioon kurssilaisen tarpeet. Opettajien valinta on tärkeää jotta voimme taata haluamasi tulokset. Culture - meille kulttuuri tarkoittaa sitä, että koet Lontoon tai Canterburyn runsaan tarjonnan kuten arkkitehtuurin, dynaamisen ruokakulttuurin ja tutustut brittiläiseen kulttuuriin uudesta kulmasta. Kulttuuria ovat itse asiassa ne ihmiset joita tapaat oleskelusi aikana, se miten kommunikoit ja kuinka suhtaudut esimerkiksi brittiläiseen huumoriin. Kun ymmärrät paremmin kulttuuria eli ihmisiä niin pystyt kommunikoimaan paremmin englanniksi. Results - kielikurssin avulla tuloksia. Jokaisella on oma päämäärä oppia ja siksi "yksi koko kaikille" -lähestyminen ei ole oikea.  Kaikilla on suuret odotukset kielikurssin suhteen ja koulun tehtävä on saada tuloksia aikaan ottamalla huomioon  opiskelijan yksilölliset tarpeet ja luomalla paras mahdollinen kurssiyhdistelmä. Yli sadan vuoden opetuskokemus takaa, että kielikursseilla saavutetaan tuloksia.

 

 

 

Tehokurssi 2 -Westcroft: kurssiin sisältyy 2 oppituntia viikossa seuraavilta alueilta: aamiainen opettajien kanssa (30 min),kotitehtävien ohjaamista (45 min),kielioppia (45 min),tapaaminen opettajan kanssa ja ohjausta tulevaan kokeeeseen (15 min).

 

LSI-Language Studies International

Kielikoulu (London Central)  sijaitsee kaupungin sydämessä lähellä yliopistoa ja muodikasta Sohon kaupunginosaa. Kaupat, kahvilat, pubit ja muut kiinnostavat nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Itse koulu on moderni ja tarjoaa ilmaisen internetin ja muuta opiskelua tukevaa materiaalia. Toinen kielikoulu sijaitsee Hampsteadissa noin 20 minuutin päässä keskustasta. Kielikurssit ja hinnat ovat samat molemmissa kouluissa. Opettajat ovat yliopistotutkinnon suorittaneita, englantia ulkomaalaisille opettamaan tottuneita ammattilaisia. 

Isäntäperheet sijaitsevat  2. vyöhykkeellä , noin 15-20 minuutin metromatkan päässä koulusta.

English for Business: ensin 20 oppituntia yleisenglantia ja lisäksi valinnaisia teemoja 10 oppituntia viikossa: 

1.moduli -International Trade, 2.moduli -Developing Leadership Skills & Teambuilding, 3.moduli -Effective Communication in Presentations, Decision Making, Motivation and Delegation, 4.moduli - Effective Communication In Meeetings, 5.moduli -Marketing & Advertising, 6. moduli -E-Commerce, Viral Marketing &Social Media, 7.moduli -Banking and Stockmarkets, Mergers&Acquisitions, 8. moduli -Relationship Building &Networking,9.moduli -Recruitment Interviewing, 10.moduli -Business Law, Ethics, Environmental Issues, 11.moduli - Effective Communication in Selling and Negociations, 12.moduli -Management Styles in International Companies.

Modulikokonaisuudet alkavat: 2.1., 26.3., 18.6., 10.9.2018. Jos haluat valita tietyn modulin tiettyyn aikaan, niin ole hyvä ja tarkista sen toteutuminen soittamalla toimistoon 010 666 5801.

Kaplan International

Kielikoulu sijaitsee ihan Lontoon keskustassa Leichester Squarella. Kävelymatkan päästä löydät Trafalgar Squaren, National Galleryn, London Eyen sekä kuuluisan Portobello Roadin kirpputorin. Thames-joki on kivenheiton päässä ja voit myöskin kävellä Buckinghamin palatsille helposti. 

Kaikissa luokkahuoneissa on kosketustaululu (interactive whiteboard), joka tekee oppimisesta ja opettamisesta havainnollista ja mielenkiintoisa, Wifi sekä oleskelutilat. Opettajat ovat yliopistotutkinnon suorittaneita ja kokeneita. Majoitus on isäntäperheessä, 2.vyöhykkeellä. Lisäksi tarjolla asuntolamajoitusta. Pyydä tarjous toimistosta 010 666 5801.

Kurssit on rakennettu niin, että ensin on 20 oppituntia yleisenglantia ryhmässä ja tämän lisäksi (kurssista riippuen) 7 oppituntia sisältäen opettajan vetämiä harjoituksia , projektityöskentelyä ja /tai puhumisen harjoittelua. Lisäksi (kurssista riippuen) 8 oppitunnin sisällön voi itse valita (oma kielitaso  vaikuttaa valintaan): vocabulary, Current Affairs, Local Culture tai English for Business.

Koulun vapaa-ajanohjelma on mielenkiitnoinen ja runsas. Jokainen valitsee ohjelman ja maksaa paikan päällä.

IH-International House

Kielikoulu sijaitsee Lontoon keskustassa lähellä Covent Gardenia. Kielikoulu kuuluu yksityisten kielikoulujen ketjuun nimeltään International House. Ketjuun kuuluu yli 150 kielikoulua ympäri maailmaa. Yksi ketjun tärkeimmistä tavoitteista on pitää opetuksen taso erittäin hyvänä ja tätä varten oman henkilökunnan koulutus sekä opetusmateriaalien tuottaminen on tärkeä osa ketjun toimintaa.

Kielikoulussa on myöskin Executive Centre, jossa pidetään työelämän kielikurssit. Executive Centren myötä koulu  on  kehittänyt opetusmetodeja jo yli 25 vuoden ajan. Ensin kartoitetaan opiskelijan tarpeet ja päämäärät ja tämän jälkeen suunnitellaan sopiva kurssi ja menestystä seurataan  viikkotasolla.

OISE LONDON

Precision -Fine tuning -Performance - Calibration -Confidence - Achievement

Kielikurssien suunnittelussa ei ole tehty kompromisseja.Yksi tärkeimmistä tavoitteista on rakentaa kurssilaisen puhumisen itseluottamusta niin että sujuvuus ja englanniksi itsensä ilmaiseminen parantuvat olennaisesti. Tavoitteena on sellainen kielitaito ja itseluottamus että kurssilainen pärjää muiden englantia puhuvien kanssa eikä joudu altavastaajan asemaan. Vain harjoittelemalla saavutetaan tuloksia.

Siksi kielikurssit muodostuvat monesta erilaisesta harjoituksesta ja opettajina toimivat erilaiset opettajat aina kulloisenkin harjoituksen vaatimusten mukaan.

Koulun tilat sijaitsevät lähellä SOHOn kaupunginosaa Lontoon keskustassa. Rakennus on valoisa ja modernisti sisustettu -koululla on siitä neljä kerrosta käytössään. Ylimmässä kerroksessa on kahvila ja oleskelutilat ja hiukea näkymä yli Lontoon kattojen. Kolme aktiviteettia viikossa sisältyy kurssihintaan jotta englannin puhuminen jatkuisi myös oppituntien ulkopuolella. 

Pyydä kurssikuvaus toimistosta 010 666 5800

Muut OISE-koulut sijaitsevat Oxfordissa, Cambridgessä,Bristolissa, Bostonissa ja Pariisissa.

 

UKCOLLEGE -London

Kielikoulu sijaitsee Oxford Streetin ja Soho Streetin kulmassa. Luokkahuoneita on 11 viidessä kerroksessa. Luokkahuoneet on remontoitu vuonna 2017 ja kaikissa luokkahuoneissa on ilmastointi,wifi sekä yhteiskäytössä tietokoneet. Oppimisympäristö on toimiva ja moderni.

Opettajat ovat yliopistotutkinnon suorittaneita. 

Perheet sijaitsevat 2-4 vyöhykkeellä. Lisäksi valittavana asuntolamajoitus (1-h huone mukavuuksin) yksiö ja jaettu huoneisto (ei ruokailuja).  Teemme tarjouksen myös näistä vaihtoehdoista. Ota yhteys 010 666 5800

KOKONAISPALVELUHINTA (UKCollege)
opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

Tehokurssi 2

15

/14

1750

530

Tehokurssi 3

21

/14

1855

550

Tehokurssi 3A 28 /14 1890 560

Academic semester

24 viikkoa (9-12.25)

 15

/14

9990

 

Academic semester

24 viikkoa (15-18.20)

 15

/14

8575

 

Oppitunnin pituus  60 min.  (15 à 60 min= 20 à 45 min)

Oma kylpyhuone:  lisähinta 45€/vk

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

 

KOKONAISPALVELUHINTA (LSE)
opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)
Kurssi
Oppi-tunteja/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Westcroft Square
 
 
 
 
Tehokurssi  2
22+2
/12
2440
835
Business English (20-30v)
24
/10
2690
950
Holland Park   
 
 
 
 
English for Specific purposes (1vk)*
15+15**
4/6/1
3580
2900
Tehokurssi 3 
      22
/8
3125
Business & Professional English combined (1vk)**CA
15+10
/6+1
3255
-

Business & Professional

English combined LN(1vk)**

 

 

15+15

 

/6+1

   
English for Human Resources (1vk)       30 /6 2700  
Business &Professional English (2vk)       15 /6 3325 1300
Business &Professional English (2vk)      30 /6 4290 1800
Englantia juristeille (1vk)
30
/6
2700
-
Intercultural Competence Combination 1vk
15+15
1+6
4465
-
Global Leadership Combination (1vk)
15+15
1+6
4465
-
Yksityisopetus (1vk) 
15
1
2700
-

Oppitunnin pituus 60 min. 

Kesälisä ajalla 15.6.-28.8. 60€/viikko.

Muuta huomioitavaa:

Perhemajoitus sisältää aamiaisen ja 3 ilta-ateriaa viikossa. Oma kylpyhuone sisältyy hintaan Holland Parkin kurssien majoituksessa  paitsi Legal English Yuong Lawyers (3vk). Muilla kursseilla lisähinta on 105€/vk.

Kaikki kurssit sisältävät päivittäisen kolmen ruokalajin lounaan  koulun ravintolassa ja opetusmateriaalin. Jokainen kurssi alkaa uusien opiskelijoiden tapaamisella ja kaikki saavat osallistumistodistuksen kurssin lopuksi. Lisäksi opiskelijoiden käytössä on London School Online-englannin opiskelun foorumi netissä  joka avautuu  ilmoittautumisen jälkeen  ja kestää kolme kuukautta kurssin päättymisen jälkeen.

Pyydä tarkemmat kurssikuvaukset  toimistosta 010 666 5800.

Kurssin alkamisajat 2019

Tehokurssi 2 ja  Business English (Westcroft) - kurssit alkavat aina maanantaisin

Tehokurssi 3 - alkaa aina maanantaisin

* English for Specific purposes (1vk) - 15 tuntia yleisenglantia ja 15 ** yksityistunnin sisällön voi valita seuraavista aiheista: International Business Communication, Banking & Finance,Oil &Gas, Sales & Marketing, Insurance, Medical, Aviation, Hospitality, Lecturing Skills, Technical, Engineering, Legal, Human Resources, Public Sector. Kurssi sisältää päivittäisen lounaan,tervetuliaistapahtuman, kaksi ilta-aktiviteettia viikossa. Opetusryhmän koko on 4/6+1.

Kurssin voi aloittaa aina maanantaisin

Business & professional English combined (15+10) 1vk/Canterbury : 15 tuntia yleisenglantia viikossa ja lisäksi 10 yksityistuntia (asiakas voi valita tuntien sisällön).

Business &Professional  English (15t tai 30): kurssi keskittyy liike-elämän ja työelämän ammattilaisten tarpeisiin. Kurssilla käydään läpi seuraavia osa-alueita:  Professional themes, Intercultural Communication & Soft Skills, Meeting & Negociations, Presenting, Business Communications, Communicating Detail,Vocabulary Development,Pronunciation & Listening Skills, Grammar&Structure, Learnign Feedback. Tarkoitus on lisätä itseluottamusta englannin kielen käyttöön.

English for Human Resources /1vk): 4.-8.3.,27.-31.5.,29.8.-2.9.,

18.-22.10.2019

Englantia juristeille 
(Legal English (1vk)
:
28.2.-1.3., 8.4.-12.4.17.6.-21.6.,22.7.-26.7.,7.-11.10.,25.-29.11.2019

Young Business English (2vk)
Kurssin voi aloittaa aina maanantaisin ajalla 3.1.-12.12. 
Keski-ikä on 25 v. (min. 20 v., max. 30 v.).

Legal English Young Lawyers (3vk)
7.1.,4.2.,4.3.,29.4.,3.6.,1.7.,29.7.,2.9.,21.10.,2.12.2019
Keski-ikä 25 v. (min. 20 v., max. 30 v.)

 

 

KOKONAISPALVELUHINTA (LSI)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-koko
Hinta/€
Lisä-viikko/€
 
 
 
 
 
Tehokurssi 2
20
/15
1985
595
Tehokurssi 2A 24 /15 2085 645
Tehokurssi 3
30
/15
2200
690
50+ Kielikurssit 
20
/15
2510
-
Työelämän kurssit
 
 
 
 
English for Business *
30
/15
2200
690
9 Day Compact Course **
82
1
7340
-
Pienryhmäopetus 20 /5 2840  
Pienryhmäopetus
30
/5
3425
-

Oppitunnin pituus 50 minuuttia, pienryhmäkursseilla 45 min. Hampsteadin koulussa on samat hinnat kuin London Centralissa.

 50+ Kielikurssit pidetään  sekä  London Central että Hampsteadin kouluissa. Kurssin voi aloittaa aina kuukauden 1. maanantaina (ei heinäkuussa). Majoitukseen saa oman kylpyhuoneen lisähintaan 100€/vk. 

* 10 oppitunnin sisällön voi valita itse.

** Kurssi alkaa lauantaina ja päättyy seuraavan viikon sunnuntaina.

9 Days Compact Course: perhemajoituksessa on oma kylpyhuone.

Kesälisä ajalla 17.6.-25.8. 30€/vk. Asuminen 3-vyöhykkeellä. Vyöhyke 2 -lisähinta 25€/vk.

Kurssit alkavat 2019: kurssit alkavat aina maanantaisin.

KOKONAISPALVELUHINTA (Kaplan)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-koko

Hinta/€

Lisäviikko/€

Tehokurssi 2

20

12/15

2235

695

Tehokurssi 2A

20+7

12/15

2325

735

Tehokurssi 3

20+8+7

12/15

2450

810

Oppitunnin pituus 45 min.
Isäntäperheet sijaitsevat 3-vyöhykkeellä. Jos halaut asua 2-vyöhykkeellä niin lisähinta on 65€/vk. Perhemajoituksessa on  oma kylpyhuone mahdollinen, lisähinta 85€/vk. Asuntolavaihtoehto ympäri vuoden, esim. Tufnel Park, studio,ei  ruokailuja, lisähinta 100€/vk. 

Kesälisä ajalla 24.6.-25.8. 30€/vk

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin.

KOKONAISPALVELUHINTA (IH)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-koko
Hinta/€
Lisä-viikko/€
Tehokurssi 2
15
/14
2000
620
Tehokurssi 3
20
/14
2080
700
Tehokurssi 3A
25
/8
2240
800
Tehokurssi 3 A (1vk) 25 /8 1490  
Tehokurssi 2 (1vk) 15 /14 1410  
Työelämän kurssit
 
 
 
 
Exec. Business English (2vk)
15
/6
2730
1070
Business English+ General English (2vk)
15+15
/6
3630
1570

Oppitunnin pituus 55 min.

Majoitus alkaa sunnuntaina ja päättyy myös sunnuntaina. Tarjolla myös Guest House -majoitus -pyydä tarjous toimistosta 010 666 5800.

Kurssit alkavat 2019: Kurssit alkavat aina maanantaisin. 

KOKONAISPALVELUHINTA (OISE)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-koko
Hinta/€
Lisäviikko/€
Tehokurssi 3
 15+15
 4/6
4270
1750
Tehokurssi 3A
 15+10
 4+1
5705
2350
Yksityisopetus (1vk)
   15
   1
2940
 
Yksityisopetus (1vk)
   20
   1
3500
 

Oppitunnin pituus 60 min.

Tehokurssi 3 sisältää: 15 tuntia englannin opetusta neljän ryhmässä, ja 15 tuntia  kuuden hengen ryhmässä. Tarkoitus on saada monipuolista harjoittelua ja uusia kulmia englannin kielen käyttämiseen.

Kurssit alkavat 2019: kurssit alkavat aina maanantaisin.

 

Powered by Aava 3